Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Fjurikam 15. PGA tituls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Fjurikam 15. PGA tituls
Džims Fjuriks
Foto: AFP/Scanpix

ASV golferis Džims Fjuriks aizvadītajā nedēļas nogalē uzvarējis Dienvidkarolīnā notikušajā ''Verizon Heritage'' turnīrā. Fjurika kontā šogad divi PGA tūres tituli un kopumā 15 panākumi augstākā līmeņa sacensībās.

Fjurikam pirms pēdējām 18 bedrītēm bija viena sitiena handikaps attiecībā pret Braienu Deivisu (Anglija). Tāda pati situācija bija arī pirms pēdējās - 72. bedrītes, kurā Deiviss iespēja birdie, tādējādi izlīdzinot rezultātu un panākot ''play off'' jeb pārspēli, kurā tika noskaidrots jaunais čempions.

''Play off'' bedrītes izspēle gan Deivisam izvērtās par murgu. Anglis netrāpīja bumbiņu uz grīna ar pirmo piegājienu, bez tam nopelnīja divus sitienu sodu par noteikumu neievērošanu viena sitiena brīdī, izstājoties no cīņas par titulu. Fjuriks ar Deivisu 72 bedrīšu summā savāca -13, par trim sitieniem apsteidzot Bo Van Peltu (ASV) un Lūku Donaldu (Anglija).

39 gadus vecajam Fjurikam svētdien izcīnītais tituls ir otrais šogad un kopumā 15. PGA tūrē.

Izmantotie resursi:
pgatour.com