Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"US Open" pirmajā dienā pārsteigumu netrūkst

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" pirmajā dienā pārsteigumu netrūkst
Pols Keisijs
Foto: AFP/Scanpix

Peblībčā, Kalifornijā, noslēgusies pirmā sacensību diena 110. "US Open" turnīrā. Pēc pirmajām 18 bedrītēm vadībā trīs golferi – Šons Maihīls, Pols Keisijs un Brendons de Jongs, savukārt favorītiem neveiksmīga diena.

Pirmā diena Peblbīčā aizvadīta ar pārsteidzošiem rezultātiem. Rīta pusē bija apmācies un vējains laiks, kas būtiski ietekmēja rezultātus, tāpēc agrāk startējušiem golferiem ar labiem rezultātiem izcelties neizdevās. Tiesa, arī vēlāk, kad debesis noskaidrojās, sportisti saskārās ar grūtībām bedrīšu veikšanā ar pieklājīgiem rezultātiem.

Pirmās dienas laikā no 156 golferiem tikai deviņiem izdevies tikt "mīnusos". Vadībā ar -2 atrodas trijotne – ASV pārstāvis Šons Maikls, anglis Pols Keisijs un zimbabvietis Brendons de Jongs. Smagi gājis abiem galvenajiem favorītiem. Taigers Vudss ar +3 ir dalītā 47. vietā, bet Fils Mikelsons ar +4 ieņem tikai 66. vietu. Pērnā gada čempions Lukass Glovers nostartējis cienīgāk par abiem saviem tautiešiem un ar +2 ir labāko trīsdesmitniekā.

Sacensības turpināsies jau šodien, kad notiks otrās kārtas sacensības, pēc kurām kļūs skaidrs, kuri golferi cīņu par trofeju turpinās arī sestdien un svētdien.

"US Open" līderi pēc 1. dienas

VGolferisValsts+/-
D1.Šons MaihīlsASV-2
D1.Pols KeisijsAnglija-2
D1.Brendons de JongsZimbabve-2
D4.Alekss ČejkaVācija-1
D4.Rio IšikavaJapāna-1
D4.Rafaels Kabrera BelloSpānija-1
D4.K. Dž. ČojsDienvidkoreja-1
D4.Maiks VīrsKanāda-1
D4.Ians PoultersAnglija-1

Izmantotie resursi:
usopen.com

     [+] [-]

, 2010-06-19 00:54, pirms 14 gadiem
tās jau tikai pirmās 18 bedrītes un +2 vēl nav traģēdija. Vudam ir visas iespējas atspēlēties un pašreizējiem līderiem nervi arī var uzdot. Pēc pirmās kārtas ļoti blīvi rezultāti un tas ir normāli.