Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsa nākamais turnīrs - pēc divām nedēļām Šarlotē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsa nākamais turnīrs - pēc divām nedēļām Šarlotē
Taigers Vudss "Masters" turnīrā
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules golfa ranga līdera Taigera Vudsa nākamais turnīrs pēc pagājušajā nedēļā notikušā ''Masters'' būs pēc divām nedēļām Šarlotē plānotais ''Quail Hollow'' turnīrs.

Atgādinām, ka Vudss pēc nepilna pusgada prombūtnes no oficiālām sacensībām golfa laukumā atgriezās pagājušajā nedēļā, Augustā (ASV Džordžijas štats) notikušajā ''Masters'' turnīrā, kurā viņam izdevās salīdzinoši labs starts - dalīta ceturtā vieta, čempionam Filam Mikelsonam zaudējot piecus sitienus.

Uzreiz pēc ''Masters'' turnīra noslēguma Taigers paziņoja, ka varētu paiet ilgāks laika posms, kamēr viņu atkal varēs redzēt golfa laukumā, taču izrādās, ka tās ir nieka pāris nedēļas. Vudss paziņojis, ka piedalīsies ''Quail Hollow'' turnīrā Šarlotē.

''Man ir patīkams uztraukums, domājot par sacensībām. ''Quail Hollow'' turnīrs ir lielisks, un tajā allaž ir spēcīgs dalībnieku sastāvs,'' par gaidāmo turnīru izteicās Vudss, kurš pērn Šarlotē ieņēma 4. vietu, bet 2007. gadā kļuva par čempionu.

Jāpiebilst, ka Vudss iesniedzis pieteikumu startam šī gada ''US Open'' turnīrā, kas jūnijā notiks Peblbīčā.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk