Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Kučars "PGA Championship" līdera godā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kučars "PGA Championship" līdera godā
Mets Kučars
Foto: AFP/Scanpix

92. "PGA Championship" turnīrā, kas šoreiz tiek rīkots Viskonsinā, pēc sacensību otrās dienas, kuras programma netika pilnībā pabeigta, līdera godā izvirzījies amerikānis Mets Kučars, kuram ir viena sitiena pārsvars pār savu tautieti Niku Vatniju.

Tāpat kā sacensību pirmajā dienā, arī otrajā spēlē iejaucās laika apstākļi – migla, kas atkal aizkavēja spēles sākumu. Bez tam golferiem papildus sarežģījumus radīja visnotaļ iespaidīgs vējš un periodiski uznākušais lietus.

Piektdien ieplānotais otrais raunds netika pilnībā pabeigts. No tiem, kuri spējuši pabeigt 36 bedrītes, vislabākā pozīcijā atrodas Mets Kučars. Amerikānis vakar izspēlēja 22 bedrītes – četras no ceturtdien nepabeigtās programmas un pilnu otrās kārtas programmu. Viņam sacensību pusē -8, kas ir par vienu sitienu labāks rezultāts nekā viņa tautietim Nikam Vatnijam.

Vienubrīd līdz -8 bija ticis anglis Saimons Kāns, taču viņam neveiksmīgas pēdējās trīs bedrītes, kuru laikā trīs bogey un nācās atkrist uz -5. Tāds pats rezultāts ir vēl sešiem golferiem. Ņemot vērā miglas ieviestās korekcijas, turnīrā ir liels bardaks, un lielāka skaidrība par izredzēm, iespējams, būs šodien, ja vien atkal nebūs miglas...

"PGA Championship" līderi pēc otrās dienas

VGolferisValsts+/-
1.Mets KučarsASV-8
2.Niks VatnijsASV-7
D3.Džeisons DafnersASV-5
D3.Braiss MoldersASV-5
D3.Dastins DžonsonsASV-5
D3.Seuns Jeuls NohsDienvidkoreja-5
D3.Rorijs MakilrojsZiemeļīrija-5
D3.Zeks DžonsonsASV-5
D3.Saimons KānsAnglija-5

Izmantotie resursi:
The 2010 PGA Championship - Whistling Straits