Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"US Open" čempions Kepka noskatījis arī "PGA Championship" titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" čempions Kepka noskatījis arī "PGA Championship" titulu
Brukss Kepka un Gerijs Vudlends
Foto: EPA/Scanpix

Sentluisā notiekošā "PGA Championship" turnīra pēdējā diena sāksies ar pēdējo divu gadu "US Open" čempiona Bruksa Kepkas atrašanos vadībā ar divu sitienu pārsvaru.

"PGA Championship" līderi pēc trešā raunda

-12 Brukss Kepka
-10 Adams Skots
-9 Džons Rams, Rikijs Faulers un Gerijs Vudlends
-8 Taigers Vudss, Stjuarts Sinks, Džeisons Dejs, Džastins Tomass, Šeins Laurijs un Šarls Švorcels

Sestdien vispirms tika pabeigts iepriekšējā dienā vētras dēļ pārtrauktais otrais raunds, pēc tam pilnā izspēlējot trešo raundu. Pirms tā sākuma ar viena sitienu pārsvaru vadība atradās pirmo divu dienu līderis Gerijs Vudlends, kurš ļoti neveiksmīgi nospēlēja 10. bedrītē, tur izceļoties ar trīskāršu "bogey". Vudlends raunda atlikušajā saņēmās un atguva divus sitienus, bet vairākās bedrītēs neizmantoja labas iespējas.

Trešā raunda pirmo daļu iespaidīgi izspēlēja Brukss Kepka, kuram deviņās bedrītēs pieci "birdie", kļūstot par līderi. "US Open" čempiona pārsvars pēc 13. bedrītes sasniedza piecus sitienus – viņam rezultāts -13, bet tuvāko sekotāju grupiņai -8. Kepka atjaunoja intrigu, 14. un 15. bedrītē izceļoties ar "bogey". Viņam līdz šiem misēkļiem zaudētu sitienu nebija 44 bedrītēs pēc kārtas.

Kepka pēdējo raundu sāks vienā grupā ar trešā raunda labākā rezultāta īpašnieku Adamu Skotu. 2013. gada "Masters" čempions sestdien izcēlās ar rezultātu -5.

Kepka svētdien mēģinās kļūt par tikai piekto golferi, kurš vienas sezonas laikā uzvarējis gan "US Open", gan "PGA Championship". Pēdējais gadījums fiksēts 2000. gadā, kad izcēlās Taigers Vudss. Viņš ir cīņā arī par uzvaru šogad, turklāt sestdiena raksturojama kā lielu iespēju neizmantota diena. Vudss nospēlēja ar -4, Kepkam zaudējot četrus sitienus, bet vajadzēja būt daudz labākam rezultātam, taču viņu atkal pievīla spēle raunda otrajā pusē. Vudss šonedēļ pirmās deviņas bedrītes izspēlējis ar -10, bet otro deviņu bedrīšu statistikā viņam +2. Vudss sestdien finišēja ar 10 PAR pēc kārtas, jo slikti spēlēja uz grīna. Viņam pēdējās septiņās bedrītēs bija 0-7 precizitāte "birdie" un "eagle" mēģinājumos, kas bija ar sitieniem no sešu metru attāluma vai tuvāk.

Visi rezultāti: https://www.pga.com/events/pgachamp...

     [+] [-]

, 2018-08-12 09:25, pirms 6 gadiem
Dinamo KEPKA?

     [+] [-]

, 2018-08-12 09:58, pirms 6 gadiem
Tīģeris Kepku apēdīs!

     [+] [-]

, 2018-08-12 09:59, pirms 6 gadiem
Ja šodien uzlabos puterēšanu.