Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Lietus aptur Makilroja izrāvienu, dod Vudsam laiku pārdomām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lietus aptur Makilroja izrāvienu, dod Vudsam laiku pārdomām
Rorijs Makilrojs
Foto: Reuters/Scanpix

Vētras un lietus dēļ sestdien netika pabeigts "PGA Championship" trešais raunds, kuru lieliski sāka Rorijs Makilrojs, savukārt Taigers Vudss piedzīvoja kārtējo "major" turnīru sestdienu izgāšanos.

Makilrojs paspēja iziet deviņas bedrītes, kurās viņam izdevās savākt -4 un summā ar -6 noķert Vīdžeju Singu. Vienu sitienu atpaliek Adams Skots, bet ceturtajā vietā ar -4 ir pirmās dienas līderis Karls Petersons.

Kārtējo reizi "major" sacensību otro pusi katastrofāli sācis Taigers Vudss. Viņam septiņās bedrītēs zaudēti trīs sitieni, kas summā dod vairs tikai -1. Plkst. 18:30 pēc vietējā laika spēle tika pārtraukta pamatīga lietus dēļ.

Paredzams, ka spēle atsāksies šodien plkst. 7:45 pēc vietējā laika – pēc divarpus stundām. Ja viss noritēs pēc plāna, tiks pabeigts gan trešais raunds, gan arī izspēlēts ceturtais, kurā laika ierobežojumu dēļ golferi spēlēs grupās pa trim, nevis pa diviem, kā tas parasti ir pēdējos divos raundos.