Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Rouzam pirmais WGC tituls, Vudss izstājas kājas savainojuma dēļ

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rouzam pirmais WGC tituls, Vudss izstājas kājas savainojuma dēļ
Džastins Rouzs
Foto: AFP/Scanpix

Ar Anglijas golfera Džastina Rouza uzvaru Doralā (Florida, ASV) noslēdzies "World Golf Championhisp" (WGC) 2. posms jeb "Cadillac Championship". Rouzs pēdējā dienā atspēlēja trīs sitienu deficītu un pārspēja Babu Vatsonu. Turnīru kājas savainojuma dēļ nepabeidza Taigers Vudss.

Par čempionu kļūst Rouzs

Pirms pēdējā raunda trīs sitienu pārsvars par Kīganu Bredliju un Džastinu Rouzu bija Babam Vatsonam (-17). Rouzs svētdien kļuva par līderi. Anglim pirms pēdējās bedrītes bija divu sitienu pārsvars ar -17. Rouzs vienu sitienu zaudēja 72. bedrītē.

Iespēja viņu panākt ar -16 bija Vatsonam. Baba sev ar teicamu sitienu, kas izpildīts starp kokiem, izkārtoja "birdie" iespēju 18. bedrītē. Ja trāpītu no dažiem metriem, varētu spēlēt "play off" ar Rouzu. Bumbiņa aizripoja nedaudz garām.

Rouzs tūlīt varēja svinēt pirmo uzvaru "World Golf Championship" turnīros. 31 gadu vecajam Rouzam šī ir 11. profesionālā uzvara un ceturtais panākums PGA tūrē.

Rouzs finišēja ar -16, otrajā vietā ar -15 Vatsons, bet trešais ar -14 bija Rorijs Makilrojs, kurš šonedēļ aizvadīja pirmo turnīru ranga līdere statusā.

Vudsam savainojums

Pēdējā raundā izspēlējot tikai septiņas bedrītes, no sacensībām izstājās Taigers Vudss, kuram esot kājas savainojums. Atkal... Brīdī, kad Vudss izstājās (pēdējo reizi turnīros tas notika pērnā gada maijā), viņam dienas rezultāts bija +3, bet summā -6. Vudss beigās izstāšanās dēļ palika bez rezultāta. Ar -6 pietiktu tikai 24. vietai.

Pagaidām nav zināms, cik nopietns ir Vudsa savainojums un cik ilgi Taigeram nāksies atpūsties. Viņa nākamais turnīrs bija paredzēts pēc divām nedēļām. Savukārt jau pēc trim nedēļām startēs "Masters".

Garsijam 12 sitienu bedrīte

Par murgu pēdējais raunds izvērtās spānim Serhio Garsijam, kurš dienu sāka ar "eagle", bet 3. bedrīte kļuva par šausmu stāstu. Garsija četras reizes bumbiņu trāpīja ūdenī, bet Par-4 bedrīti izgāja ar 12(!) sitieniem.

Garsija piekto reizi dienas laikā ūdenī iesita arī pēdējā bedrītē. Turnīru Garsija pabeidza ar +5, ieņemot 60. vietu. Pēc fiasko spānis atteicās no komentāriem: "Nē, šodien ne. Esmu pārāk piekusis!"

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

  +1 [+] [-]

, 2012-03-12 09:02, pirms 13 gadiem
All time weirdest sport!

Pelna akujentos ļimonus par atvēzienu un vēl pamanās savainot kāju, stāvot uz vietas . . . Njāa...

     [+] [-]

, 2012-03-12 11:29, pirms 13 gadiem
var jau izgriezt celi pastiet kādu muskuli, uzkāpt un vardes un nokrist. Golferi jau ir baigi vārīgi.