Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Spītam piecu sitienu deficīts pēc "PGA Championship" pirmā raunda

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Spītam piecu sitienu deficīts pēc "PGA Championship" pirmā raunda
Džordans Spīts
Foto: Sipa USA/Scanpix

"Quail Hollow" golfa klubā Šārlotē (Ziemeļkarolīna) ceturtdien sākās sezonas pēdējais "major" turnīrs, kura ievadā pēc pirmajām 18 bedrītēm ar viena sitiena pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem vadībā atrodas amerikānis Džons Kisners un Dānijas golferis Torbjerns Olesens, abiem tiekot līdz -4.

Tradicionāli sarežģītos laukumos spēlētajā "PGA Championship" tik pieticīgi rezultāti ir pirmoreiz kopš 2008. gada, kad pēc 18 bedrītēm 1. vietā varēja atrasties ar rezultātu -2, bet tā gada čempions Podregs Haringtons Detroitas apkaimē notikušajā turnīrā uzvarēja ar -3.

No Kisnera un Olesena viena sitiena attālumā ir pieci golferi, ieskaitot šī gada "US Open" uzvarētāju Bruksu Kepku. Tikmēr pagājušā gada "PGA Championship" uzvarētājs Džimijs Volkers titulu neaizstāvēs, jo viņam jau pirmajā dienā izgaisa visas cerības, nospēlējot ar +10!

Šajā nedēļas nogalē lielākā uzmanība veltīta Džordanam Spītam, kurš 24 gadu vecumā mēģina kļūt par jaunāko golferi ar pilnu "major" titulu komplektu. Spītam ceturtdien +1, kas nozīmē piecu sitienu deficītu attiecībā pret līderiem un atrašanos dalītā 33. vietā.

Attālums būtu bijis vēl lielāks, ja vien Spīts nesaņemtos raunda finišā. Džordans pēdējās trīs bedrītēs guva divus "birdie". Spīts uz ātri spēlējošajiem "grīniem" nespēja trāpīt nevienu sitienu, kas bija tālāks par diviem metriem. Visi rezultāti: Leaderboard | 2017 PGA Championship at the...