Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pirmajā turnīrā divu mēnešu laikā izcīna 30. vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss pirmajā turnīrā divu mēnešu laikā izcīna 30. vietu
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Taigera Vudsa kārtējā atgriešanās noritējusi diezgan sekmīgi, jo bijušajam ranga līderim "Frys.com Open" turnīru izdevās pabeigt ar -7. Summā tas gan deva tikai 30. vietu.

Ja pirmā diena lietū un spēcīgā vējā Taigeram neizdevās un pat bija pamatots uztraukums par to, ka viņš pirmo reizi karjerā divos turnīros pēc kārtas netiks pāri "cut", tad otrajā raundā Vudss sniegumu uzlaboja un labā līmenī nospēlēja arī 3. un 4. raundu, summā iespējot -7.

Šāds rezultāts Vudsam gan deva tikai 30. vietu. Par čempionu kļuva amerikānis Braiss Molders, kurš pārspēlē pieveica tautieti Brainiju Bērdu. Abi 72 bedrītēs iespēja -17.

"Ar katru dienu nospēlēju arvien labāk. Diemžēl pāris reizēs neizdevās ieiet ritmā, neizmantojot dažas labas iespējas vai izdarot sliktu sitienu. Jāsaka, ka pēdējā laikā arī neesmu daudz spēlējis. Precizitāti var uzlabot ar regulāru spēlēšanu," apmierināts par savu sniegumu pagājušās nedēļas nogalē bija Vudss.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

  +1 [+] [-]

, 2011-10-10 17:34, pirms 13 gadiem
ir ok, vajag tikai kapaat!!

     [+] [-]

, 2011-10-10 23:43, pirms 13 gadiem
man šķiet play-off bija ne mazākas ievērības cienīgs kā Tīģera piedalīšanās, autor!?