Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojam trešā uzvara pēdējos četros turnīros

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojam trešā uzvara pēdējos četros turnīros
Rorijs Makilrojs
Foto: AFP/Scanpix

Golfa ranga līderis Rorijs Makilrojs izcīnījis trešo titulu savos pēdējos četros turnīros. Svētdien Ziemeļīrijas golferis uzvarēja "BMW Championship" turnīrā, tiekot galā ar vairākiem pasaules labākajiem spēlētājiem.

Makilrojs turnīru pabeidza ar -20, kas bija par diviem sitieniem labāks rezultāts nekā Lī Vestvudam un Filam Mikelsonam. Vēl trīs sitienus atpalika Taigers Vudss un Roberts Gariguss.

Nedēļu iepriekš Makilrojs uzvarēja "Deutsche Bank Championship" turnīrā. Rorijs kļuvis par pirmo golferi trīs gadu laikā, kuram izdevies uzvarēt divos PGA turnīros pēc kārtas. Pēdējais to 2009. gadā paveica Vudss, uzvarot "Buick Open" un "Bridgeston Invitational".

Ranga līderis atkārtojis vēl vienu Taigera panākumu. Proti, Vudss bija pēdējais, kurš viena gada laikā uzvarēja četros PGA turnīros. Amerikānim tas pēdējo reizi paveicās 2005. gadā. Pēdējos četros turnīros Makilrojam ir rezultāts -54.

"Vēl viena lieliska nedēļa. Pašreiz spēlēju ar lielu pārliecību. Ticu savām spējām, esmu pārliecināts par saviem sitieniem un spēli uz "grīna". Protams, šobrīd esmu sasniedzis lielisku sēriju, taču vēlos, lai tā turpinātos," pauda Makilrojs, kurš paziņojis, ka 2016. gadā olimpiādē, visticamāk, pārstāvēs Lielbritāniju, nevis Īriju.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com