Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss spēlē precīzi un piesakās uz titulu Floridā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss spēlē precīzi un piesakās uz titulu Floridā
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Taigers Vudss turpina dominēt Floridā un Doralā notiekošajā "WGC-Cadillac Championship" pēc otrās raunda cīņām kļuvis par vienīgo līderi, tuvāko sekotāju apsteidzot par diviem sitieniem.

Vudss pirmajā dienā iespētajam rezultātam 66 sitieni piektdien pievienoja vēl labāku sasniegumu ar 65 sitieniem. Tādējādi Vudsam summā ir -13.

Tas ir par diviem sitieniem labāks rezultāts nekā Ziemeļīrijas golferim Greiemam Makdaulam (vienīgais golferis, kuram 36 bedrītēs nav neviena "bogey"). Trīs sitienus no Vudsa atpaliek Fils Mikelsons un Stīvs Strikers.

Taigers 36 bedrītēs izcēlies ar 17 "birdie" vai "eagle", kas ir amerikāņu golfera rekords PGA turnīru pirmajās divās kārtās. Vudss uzvarējis 35 no 45 turnīriem, kuros viņš bija (dalītā) vadībā pēc 2. raunda. Tiesa, pēdējos septiņos šādos gadījumos viņam "tikai" trīs uzvaras.

Ar Vudsu pirmajos divos raundos kopā spēlējušais ranga līderis Rorijs Makilrojs piektdien uzlaboja rezultātu, dienu pabeidzot ar -3. Summā ziemeļīru golferim rezultāts -2, kas gan dod tikai dalītu 32. vietu.