Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojam neveiksmīgs pirmais raunds ranga līdera statusā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojam neveiksmīgs pirmais raunds ranga līdera statusā
Rorijs Makilrojs
Foto: AFP/Scanpix

Doralā, Floridā, startējis "World Golf Championship" posms "Cadillac Championship". Pēc pirmās dienas vadībā atrodas Adams Skots un Džeisons Dafners. Savukārt neveiksmīgs turnīra sākums jaunajam ranga līderim Rorijam Makilrojam, kurš pirmo dienu pabeidzis dalītā 35. vietā ar +1.

Makilrojs svētdien pēc uzvaras "Honda Classic" 22 gadu vecumā kļuva par otro jaunāko golfa ranga līderi. Pirmo turnīru šajā statusā viņš aizvada šonedēļ Floridā, kur notiek otrais no četriem pasaules golfa čempionāta posmiem – "Cadillac Championship".

Sacensību pirmā diena Rorijam neizdevās tik laba, kā cerēts. Raunds, kurā divreiz tika trāpīts ūdenī, pabeigts ar +1, kas pagaidām dod tikai dalītu 35. vietu.

Nedaudz labāk nostartēja Taigers Vudss, kurš šajā turnīrā uzvarējis sešas reizes. Viņš ceturtdien sāka lieliski, jau pirmajā bedrītē iespējot "eagle", taču dienu pabeidza ar "par", kas viņam pēc 18 bedrītēm dod dalītu 25. vietu.

Tikmēr sacensību priekšgalā ar -6 atrodas austrālietis Adams Skots un amerikānis Džeisons Dafners. Divus sitienus atpaliek Tomass Bjerns un Šarls Švorcels.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com