Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss uzlabo sniegumu, saglabā izredzes uz titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss uzlabo sniegumu, saglabā izredzes uz titulu
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Taigers Vudss spējis izvairīties no jauna antirekorda, spējot iekļauties "cut" Sanmartinā notiekošajā "Frys.com Open" turnīrā.

Kādreizējais ranga līderis pēc pirmā raunda bija tikai 84. vietā un viņam draudēja piedzīvot ko tādu, kas 14 "major" titulu īpašniekam vēl nekad profesionāļa karjerā nebija gadījies. Proti, divos turnīros pēc kārtas izstāties jau pēc pirmajām 36 bedrītēm.

Taču Taigers prata savākties un piektdien, kad spēlēšanai bija daudz labāki apstākļi nekā dienu agrāk, nospēlēja krietni veiksmīgāk, raundu pabeidzot ar -3 (seši birdie) un summā tiekot līdz -1. Līderis ar -8 ir anglis Pols Keisijs.

"Man nepatīk netikt pāri "cut". Ja tas gadās, skaidrs, ka nedēļas nogalē nevaru pretendēt uz uzvaru turnīrā. Šoreiz man ir izredzes pacīnīties par titulu. Otrajā raundā jutos daudz labāk nekā ceturtdien," atvieglots pēc tikšanas tālāk bija Vudss.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

     [+] [-]

, 2011-10-08 14:02, pirms 13 gadiem
labi ka savaacaas!