Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam kārtējā neveiksmīgā atgriešanās

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam kārtējā neveiksmīgā atgriešanās
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušā golfa ranga līdera Taigera Vudsa kārtējā atgriešanās izrādījusies neveiksmīga. Pēc "Frys.com Open" pirmā raunda amerikānis ieņem tikai 84. vietu.

Taigeram šis bija pirmais turnīrs 2 mēnešu laikā, kārtējā atgriešanās izdevās tālu no vēlamās. "Frys.com Open" 1. kārtas izspēle tika aizvadīta nelabvēlīgos laika apstākļos – spēcīgā vējā un lietū. Vudss sāka ar optimistisku birdie, taču turpinājumā savā pirmajā raundā 54 dienu laikā iespēja vēl tikai vienu birdie, dienu pabeidzot ar +2, kas nozīmē līderiem (tādi ir četri ar -4) zaudētus sešus sitienus.

"Tas bija viens no sliktākajiem raundiem uz grīna, kāds man bijis. Sliktāk spēlēt nav iespējams. Pārējā spēle nebija tik slikta. Jā, bija daži slikti sitieni, bet tajā pašā laikā izdevās arī daži ļoti labi," teica Vudss, kuram draud pirmo reizi karjerā nospēlēt divus turnīrs pēc kārtas, tajos izstājoties jau pēc 2. raunda. Amerikāņa pēdējais turnīrs bija "PGA Championship" augustā, toreiz Vudsam viss beidzās jau pēc 36 bedrītēm.

Turnīra vadība ar -4 atrodas ASV kvartets Brendons Stīls, Brainijs Bērds, Garets Viljamss un Mets Betenkorts.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 09:20, pirms 13 gadiem
Vai Taigeram nav laiks... Jā, jā, Taiger, man arī laiks beigt karjeru

  +1 [+] [-]

, 2011-10-07 11:51, pirms 13 gadiem
Redz, kā sievietes var sabojāt izcila sportista karjeru Pēc visiem skandāliem Tīģeris droši vien nevar trāpīt nevienā caurumā - ne uz laukuma, ne zem svārkiem... Bet gan jau atgūs formu!