Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"WGC Bridgestone Invitational" vadībā četri golferi, Vudss zaudē pozīcijas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"WGC Bridgestone Invitational" vadībā četri golferi, Vudss zaudē pozīcijas
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Akronā (Ohaio štats) pabeigta puse no sezonas trešā pasaules čempionāta posma golfā "WGC Bridgestone Invitational" turnīra. Pēc 36 bedrītēm vadībā atrodas uzreiz četri spēlētāji, bet Taigers Vudss savās atgriešanās sacensībās pusceļā ieguvis septiņu sitienu deficītu.

Pēc pirmās dienas Vudsam bija -2, kas viņam tobrīd kopvērtējumā nozīmēja piecu sitienu deficītu attiecībā pret līderi. Pēc vakar veiktā otrā raunda Taigers zaudējis pozīcijas un ar -1 ieņem dalītu 36. vietu, kas ir 18 vietu kritiens, salīdzinājumā ar pirmo dienu. Tagad kādreizējais ranga līderis no šīs nedēļas labākajiem atpaliek jau septiņus sitienus.

Vadībā ar vienādu rezultātu (-8) atrodas uzreiz četri golferi – amerikāņi Raiens Mors, Rikijs Faulers un Kīgans Bredlijs, kā arī Austrālijas pārstāvis Adams Skots. Vienu sitienu tālāk ir skots Martins Lērds, zviedrs Roberts Karlsons un austrālietis Džeisons Dejs.

"Uz grīna nespēlēju tik labi kā ceturtdien. Kopumā skatoties, šajā raundā tā arī neizdevās ieskrieties. Statistika par to neliecina, taču jūtu, ka esmu tuvu tam, lai nospēlētu daudz labāk," pēc veiktām 36 bedrītēm atzina Taigers Vudss, kurš šajā turnīrā uzvarējis septiņas reizes.

Par Taigera kediju šonedēļ piestrādā Bairons Bells, kurš ir labs Vudsa draugs, taču kā kedijs nav plaši zināms. Tiesa, pavisam bez pieredzes viņš nav, jo jau agrāk bijis par Vudsa kediju.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com