Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Faulers saglābājis "Memorial" pārsvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Faulers saglābājis "Memorial" pārsvaru
Rikijs Faulers
Foto: AFP/Scanpix

Arī pēc trešās sacensību dienas Dublinā (Ohai štats ASV) notiekošajā ''Memorial'' turnīrā vadībā atrodas amerikānis Rikijs Faulers, kuram ir trīs sitienu pārvars pār tuvāko sekotāju.

Faulers otro dienu sāka ar trīs sitienu handikapu, un tieši tāds pats pārsvars viņam bija arī dienas noslēgumā. 21 gadu vecais amerikānis vakar iespēja -3 un pirms pēdējām 18 bedrītēm par trim sitieniem apsteidz savu tautieti Rikiju Bārnsu, kuram sestdien izdevās fantastisks raunds - astoņi birdie, viens eagle un neviena bogey.

Bārnsam, kurš spēlēja kopā ar Taigeru Vudsu, vakar izdevās karjeras labākais raunds, kas ir 62 sitieni. Vudsa sakarā jāsaka, ka pērnā gada čempions no līdera summā atpaliek desmit sitienus, bet ranga vicelīderis Fils Mikelsons astoņus. Abi divi vakar esot atteikušies runāt ar masu mediju pārstāvjiem...

Izmantotie resursi:
pgatour.com

     [+] [-]

, 2010-06-06 08:46, pirms 14 gadiem
Njā, pēc visa negatīvā, kas noticis Vudsa dzīvē pēdējā gada laikā ir grūti atgriezties golfa apritē un tas ir saprotams. Pozitīvi, ka viņš vismaz nožēlo savu cūcisko rīcību!