Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Masters" izloze pirmajā kārtā saved kopā abus ranga līderus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Masters" izloze pirmajā kārtā saved kopā abus ranga līderus
Pēdējo divu gadu uzvarētāji - Anhels Kabrera un Fils Mikelsons
Foto: Reuters/Scanpix

Notikusi sezonas pirmā golfa „major” turnīra jeb „Masters” izloze, kas pērnā gada čempionu Filu Mikelsonu savedusi vienā grupā ar Džefu Ogilviju un Pīteru Uihlainu. Tikmēr kopā tikuši abi ranga līderi - Martins Kaimers un Lī Vestvuds.

Jau ziņojām, ka rīt Augustā tiks dots starts sezonas pirmajām „major” sacensībām – „Masters”. Vakar notikusi turnīra izloze, kurā noskaidroti golferu pāri pirmajiem diviem raundiem. Pērnā gada zaļās žaketes ieguvējs Fils Mikelsons titula aizstāvēšanu pirmajās divās dienās – ceturtdien un piektdien – sāks vienā grupā ar austrālieti Džefu Ogilviju un ASV amatieru čempionu Pīteru Uihlainu. Šī grupa startēs ap plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

Ranga ekslīderis Taigers Vudss, kurš pirmdien publicētajā rangā atkritis uz 7. vietu, startēs pārī ar pašreizējo „US Open” čempionu Greiemu Makdaulu un austrālieti Robertu Alenbiju. Starta laiks – plkst. 18:41. Ranga līderim, vācietim Martinam Kaimeram, pirmajās divās dienās kompāniju sastādīs pērnā gada otrās vietas ieguvējs un ranga vicelīderis, anglis Lī Vestvuds, kā arī amerikānis Mets Kučars.

Starp citu, Vestvudam došanās uz Augustu sanāca ar starpgadījumiem, jo tehniska ķibele radās viņa privātajai lidmašīnai, kam nācās veikt piespiedu nosēšanos. Kopā ar Vestvudu ceļoja arī tautietis Ross Fišers. Pats Vestvuds, kurš pērn bija līderis pēc trim raundiem, atzinis, ka stāsts ar lidmašīnu neatstās negatīvu ietekmi uz viņa spēli.

Jauno zaļās žaketes īpašnieku jeb „Masters” čempionu uzzināsim svētdien, ja vien spēles norisē neiejauksies laika apstākļi. Bukmeikeru vērtējumā par galveno favorītu izraudzīts pagājušā gada uzvarētājs Mikelsons, kura izredzes uz uzvaru tiek vērtētas ar koeficientu 8.00, tālāk seko Vudss ar 12.00.

Visi pāri aplūkojami Pairings - 2011 Masters Tournament

Izmantotie resursi:
Welcome to the 2011 Masters Golf Tournament