Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss izcīna pirmo titulu vairāk nekā divu gadu laikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss izcīna pirmo titulu vairāk nekā divu gadu laikā
Taigers Vudss - turnīra uzvarētājs pirmo reizi kopš 2009. gada novembra
Foto: AFP/Scanpix

Golfa ranga ekslīderis Taigers Vudss pielicis punktu savam titulu "sausuma" periodam, izcīnot uzvaru "Chevron World Challenge" sacensībās. Turnīra pēdējā bedrītē Vudss pārspēja savu tautieti Zeku Džonsonu.

"Chevron World Challenge" kopš 1999. gada rīko pats Taigers, kurš līdz šim savā turnīrā bija uzvarējis četras reizes. Pagājušajā gadā viņš bija ļoti tuvu uzvarai, taču fantastiski nospēlēja Greiems Makdauls, atņemot Taigeram uzvaru. Šī gada turnīrā piedalījās 18 golferi, Vudsam bija viszemākā ranga vieta (52.).

Šoreiz Vudss finiša taisnē pats izglābās. Ilgi Vudsam un Džonsonam bija -8, līdz 16. bedrītē Zeks ieguva vienu sitienu. Vudss nepadevās un pēdējās divās bedrītēs iespēja "birdie", summā uzvarot par vienu sitienu. Džonsonam no 17. bedrītes izgriezās "birdie" bumbiņa.

Vudsa pēdējā uzvara bija pirms diviem gadiem un trim nedēļām, kad viņam izdevās tikt pie panākuma "Australian Open" (2009. gada 15. novembris). Kopš tā laika Vudss bija piedalījies 26 turnīros un bez titulu izcīnīšanas pavadījis 749 dienas. Pateicoties gūtajai uzvarai, Vudss rangā pacelsies uz 20. pozīciju.

"Jūtos lieliski. Pēdējās divas bedrītes bija aizraujošas, man izdevās divi labi sitieni un uzvarēju. Uzvara paliek uzvara," atvieglots pēc ilgi gaidītās uzvaras bija Vudss, kurš izcīnījis savu 83. titulu.

     [+] [-]

, 2011-12-05 01:38, pirms 13 gadiem
beidzot viņš ir atpakaļ

     [+] [-]

, 2011-12-05 01:44, pirms 13 gadiem
pēdējās 2 bedrītes bija vecā Tigera stilā. domāju, tagad visiem būs kirdikc. Woods ir atpakaļ, ne tikai tāpēc, ka viņš uzvarēja - to var redzēt pēc viņa acīs.