Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss apņēmības pilns neatdot ranga pirmo vietu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss apņēmības pilns neatdot ranga pirmo vietu
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Ohaio (ASV) sāksies "Bridgestone Invitational" golfa turnīrs, kas ir viens no četriem pasaules čempionāta sērijas turnīriem. Šī gada turnīram papildus asumu piešķirs Taigera Vudsa cīņa par ranga pirmās vietas noturēšanu.

Vudss ranga pirmajā vietā atrodas jau 269(!) nedēļas pēc kārtas un kopumā 611 karjeras laikā. Šogad vairākas reizes ir bijusi apdraudēta viņa pirmā vieta, taču, pateicoties konkurentu neveiksmēm, Vudsam ir izdevies palikt pirmajā vietā.

Viss var mainīties šonedēļ. Pasaules labākie golferi pulcēsies Ohaio, kur notiks "Bridgestone Invitational" turnīrs. Vudsam pirmo vietu var atņemt divi golferi – "Masters" čempions Fils Mikelsons un Eiropas pirmais numurs Lī Vestvudam. Mikelsonam nepieciešama uzvara vai vieta Top 4 ar nosacījumu, ka Vudss būs zemākā vietā par 37. Vestvudam nepieciešama uzvara un Vudsa nespēja iekļūt labāko divniekā vai arī ja viņš ir otrais, bet Vudss paliek ārpus pirmā devītnieka, bet Mikelsons neuzvar. Matemātika sarežģīta, bet četru dienu laikā viss kļūs skaidrs.

Taigeram par labu runā šī turnīra vēsture. Amerikānis šeit uzvarējis septiņas reizes, ieskaitot pērn un pēdējo piecu gadu laikā četras reizes. "Vai esmu lietas kursā par to, ka man uz papēžiem min Mikelsons un Vestvuds? Jā, protams, jo prese man to visu laiku atgādina. Man jāspēlē tā, kā to darīju, kad nokļuvu pirmajā vietā – uzvarot turnīros, neko citu nevaru darīt, lai paliktu pirmajā vietā."

Zīmīgi, ka Vudss pirmajā kārtā spēlēs vienā grupā ar Vestvudu, bet Mikelsonam kompāniju sastādīs jaunais Ziemeļīrijas talants Rorijs Makilrojs.

Izmantotie resursi:
BBC SPORT

  +1 [+] [-]

, 2010-08-05 19:09, pirms 14 gadiem
ganjau noturēs to pirmo vietu rangā

     [+] [-]

, 2010-08-05 23:46, pirms 14 gadiem
patiesības mirklis ir klāt! un domāju, Vudss šo eksāmenu stabili izturēs.