Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Apdraudēts Vestvuda starts "British Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Apdraudēts Vestvuda starts "British Open"
Lī Vestvuds
Foto: Reuters/Scanpix

Zem jautājuma zīmes ir Eiropas labākā golfera Lī Vestvuda starts pēc pusotras nedēļas paredzētajā "British Open" turnīrā. Anglim ir kājas un potītes savainojumi.

37 gadus vecais Vestvuds, kurš šodien publicētajā golfa rangā saglabājis trešo vietu, atsaucis dalību no šonedēļ paredzētā profesionāļu amatieru jauktā turnīra "JP McManus", kas notiks Īrijā. Anglis aizvadītajā nedēļā spēlējot Parīzē, iedzīvojās kājas un potītes savainojumos, kas apdraud viņa startu jaunnedēļ notiekošajā "British Open" turnīrā.

"Viņam kājas muskulī ir neliels plīsums, un ārsts ieteicis šonedēļ nespēlēt un pilnībā nodoties atpūtai," paziņojis Vestvuda menedžmenta komandas runasvīrs Martins Hārdijs. "Vestvuds bija paredzējis ceturtdien doties uz Sentendrjūzu, lai veiktu treniņu raundu, taču šis pasākums atcelts, un Lī uz Skotiju dosies pirmdien. Viņš ļoti cer piedalīties "British Open" turnīrā, taču pagaidām pāragri spriest, vai viņam to ļaus darīt pagājušajā nedēļā gūtie savainojumi."

Vestvuds "major" turnīros sešas reizes finišējis Top 5 un nereti bijis tuvu panākumam, taču allaž nedaudz pietrūcis – šī gada "Masters" turnīrā viņš pēdējo dienu sāka līdera godā, taču ieņēma otro vietu aiz Fila Mikelsona.

150. "British Open" sāksies 15. jūlijā.

Izmantotie resursi:
Reuters