Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam pirmdien beidzot tikšanās ar presi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam pirmdien beidzot tikšanās ar presi
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules labākais golferis Taigers Vudss pirmdien pēc ilgāka pārtraukuma rīkos preses konferenci, kas būs veltīta gada pirmajam ''major'' turnīram - ''Masters'', kas notiks jau nākamajā nedēļā.

34 gadus vecajam Vudsam šī būs pirmā atklātā tikšanās ar presi kopš pagājušā gada novembrī atklātībā nāca viņa problēmas ģimenē. Kopš tā laika Vudss ir uzstājies ar uzrunu tuviniekiem un sadarības partneriem, kā arī devis īsu, piecu minūšu interviju ESPN.

Rīt Taigers piedalīsies preses konferencē, kas organizēta par godu ''Masters'' turnīram, kas notiks no 8.-11. aprīlim. Minētajā preses konferencē piedalīsies 180 īpaši akreditēti žurnālisti. Vairāki vadošie pasaules golferi uzskata, ka Vudss pēc atgriešanās kļūs vēl labāks. Vai tā patiešām notiks, varēsim redzēt jau drīzumā.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk