Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam sliktākais deviņu bedrīšu rezultāts profesionāļa karjerā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam sliktākais deviņu bedrīšu rezultāts profesionāļa karjerā
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Taigers Vudss aizvada labāko pirmo pusgadu karjerā, iekrājot jau četrus titulus. Taču ne viss ranga līdera spēlē ir ideāli. Amerikānis sestdien Ohaio notiekošajā Džeka Niklausa rīkotajā "Memrioal" turnīrā atzīmējās ar karjeras sliktāko deviņu bedrīšu rezultātu, izpildot 44 sitienus.

Tas notika 3. kārtas ietvaros, kurā Vudss trijās no pirmajām deviņām bedrītēm bija trīs divkāršie "bogey", viens parastais "bogey" un neviena "birdie". Summā tas deva 44 sitienus, kas ir Vudsa sliktākais rādītājs profesionāļa karjerā (kopš 1996. gada).

Vudsa iepriekšējais sliktākais deviņu bedrīšu rezultāts bija 43 sitieni. Tas gadījies trīs reizes, no tām pēdējā bija 2010. gadā "Quail Hollow" turnīrā.

Vudsa krīze bija īslaicīga, jo nākamajās deviņās bedrītēs viņam 35 sitieni, kas dienas summā deva 79. Turnīra kopvērtējumā Taigers ar +8 ieņem 3. vietu no beigām starp tiem golferiem, kuri tika pāri "cut" robežai. Turnīra līderis ar -8 ir mets Kučars, kuram ir divu sitienu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem.