Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Audai" 300 eiro sods par Bretšnaidera uzvedību pret bumbu padevēju, Mihelsonam 100 eiro

Agris Suveizda

"Audai" 300 eiro sods par Bretšnaidera uzvedību pret bumbu padevēju, Mihelsonam 100 eiro
Niko Bretšnaiders. Foto: Kristians Putniņš/FK "Auda"

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja šā rīta sēdē pieņēmusi lēmumus par iepriekšējās kārtas spēlēm.

Virslīgā par brīdinājumu normas pārsniegšanu uz vienu spēli diskvalificēti RFS spēlētāji Petrs Marešs un Žiga Lipušceks, daugavpilieši Rinalds Aizups un Dāvis Cucurs un tukumnieki Bogdans Samoilovs un Aleksandrs Butovskis, bet no noraidītajiem futbolistiem viena mača diskvalifikācija ir Kristupam Keršim ("Metta") un Bakarī Sanē ("Liepāja"), savukārt daugavpilietim Kenrojam Kempbelam – divas spēles un 140 eiro. Divu spēļu un 70 eiro sods arī izraidītajam "Daugavpils" ārstam Mārim Monkevičam.

"Auda" pēc neizšķirta vairākumā Liepājā (1:1) saņēmusi 300 eiro sodu par vācu aizsarga Niko Bretšnaidera nekorektu uzvedību pret bumbu padevēju – jāizceļ, ka sods piemērots klubam, nevis spēlētājam. Savukārt FS "Metta" ģenerālsekretārs un FK "Metta" prezidents Ģirts Mihelsons sodīts ar 100 eiro par neētisku uzvedību un necenzētiem izteicieniem spēlē pret "Jelgavu" (0:1).

Telpu futbola virslīgā divu spēļu diskvalifikācija un 150 eiro sods Jēkabpils "Lūšu" spēlētājam Emīlam Atamaņukovam.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17187/lff-dk-2...