Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Situācija Daugavpils "Daugavā" pēc policijas reida

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Situācija Daugavpils "Daugavā" pēc policijas reida
Ivans Tabanovs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Daugavpils "Daugava", kuras salīdzinoši mierīgo dzīvi pagājušajā nedēļā pāršalca policijas reids, šīs sezonas SMScredit.lv Virslīgā turpina ieņemt 3.vietu, tomēr skaidrs, ka nekas vairs nebūs tā kā iepriekš.

Nezinot, ka pirms vairākām dienām aizturēti divi Daugavpils "Daugavas" spēlētāji un galvenais treneris, nekas par dramatiskiem notikumiem neliecina - komanda turpina treniņprocesu tāpat kā iepriekš, turklāt vakar Virslīgas spēlē izcīnīta ļoti pārliecinoša uzvara Virslīgas mačā. Proti, Daugavpils derbijā ar 5:0 sakauta "Daugavpils" (iepriekšējos trīs savstarpējos mačos arī uzvarēja "Daugava", taču ar mazākiem rezultātiem - 2:1, 1:0 un 2:0), kas divas kārtas pirms turnīra noslēguma ļauj "Daugavai" saglabāt 3.vietu - daugavpiliešiem ir tikpat punktu, cik 2.vietas īpašniecei "Skonto" (65), par vienu punktu vairāk nekā "Jelgavai" (64) un par trim punktiem vairāk nekā "Liepājai" (62).

Tieši Liepājā Daugavpils "Daugavai" jāaizvada pirmspēdējās kārtas spēle šo sestdien. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija ir tāda, ka komanda turpina gatavoties arī šim mačam pilnā sparā, tomēr pastāv varbūtība, ka uz Liepāju nedosies daugavpiliešu leģionāri. Galvenais iemesls - algu parādi kopš augusta/septembra (starp citu, tieši leģionāri ir saņēmuši samaksu par augustu, kamēr vietējie futbolisti nē). Šos parādus bija plānots dzēst 25.oktobrī, tomēr pavisam neilgi pirms tam, 22.oktobrī, "iejaucās" nu jau visiem labi zināmais policijas reids...

Kā zināms, kopumā tika aizturēti astoņi cilvēki. Sportacentrs.com jau informēja, ka starp viņiem bija komandas spēlētāji Jevgeņijs Kosmačovs un Aleksandrs Vlasovs, galvenais treneris Ivans Tabanovs un tehniskais direktors Jevgēņijs Klopovs. Portāla rīcībā ir visai droša informācija, ka vienīgais, kurš joprojām ir nebrīvē, ir kluba "neformālais prezidents" Oļegs Gavrilovs. Savukārt vēl trīs personu vārdi publiski nav zināmi, taču Sportacentrs.com noskaidroja, ka arī šie cilvēki saistīti ar klubu, taču, iespējams, attāli (ne konkrēti saistībā ar sportisko pusi) un, iespējams, viņi ir atradušies Rīgā.

Tāpat portāla rīcībā ir informācija, ka pieminētie futbolisti un treneris aptuveni pusotras diennakts laikā, kad bija aizturēti, vairākos piegājienos pa vienam tika pratināti par principā tiem pašiem jautājumiem, kas izskanējuši iepriekš - kurš ir patiesais kluba īpašnieks, kurš maksā algas un citus jautājumus par kluba ikdienas dzīvi.

Vēl jāpiemin, ka minētajiem spēlētājiem un galvenajam trenerim ne tikai nav atļauts piedalīties futbola dzīvē (piedalīties spēlēs, treniņos un citās ar futbolu saistītās aktivitātēs), bet arī "palūgts" vismaz pagaidām nepamest valsti.

Protams, attiecībā uz Daugavpils "Daugavu" un nākamo sezonu skaidrības nav ne mazākās.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-27 19:44, pirms 9 gadiem
daugavpiliešiem ir tikpat punktu, cik 2.vietas īpašniecei "Skonto" (65), par vienu punktu mazāk nekā "Jelgavai" (64) un par trim punktiem vairāk nekā "Liepājai" (62).

kļūdiņa.

  +8 [+] [-]

, 2014-10-27 19:49, pirms 9 gadiem
Jevgeņijs Kosmačovs , Aleksandrs Vlasovs,Ivans Tabanovs ,Jevgēņijs Klopovs,Oļegs Gavrilovs!!!

LATVIJA!!!

     [+] [-]

, 2014-10-27 19:51, pirms 9 gadiem
Kā veicas ar LFF DK 15.oktobra lēmuma (p.4) izpildi?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-27 20:02, pirms 9 gadiem
Kad būs spēka rangs? Ir Virslīga, tā ka nav off topics.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-27 21:19, pirms 9 gadiem
Principaa,raksts ne par ko. Shis visiem viss jau bija zinams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-27 21:43, pirms 9 gadiem
Keiptauns rakstīja: Principaa,raksts ne par ko. Shis visiem viss jau bija zinams.
Nebija gan. Un, domājams, plašākai sabiedrībai nav zināms, ka uz papīra pat pastāv DD akadēmija: Futbola akadēmija Daugava,, 40008226758 http://www.fcdaugava.lv/lv/news/1/1775/Futbola_akademija_%22Daugava%22

     [+] [-]

, 2014-10-27 23:53, pirms 9 gadiem
"parādus bija plānots dzēst 25.oktobrī, tomēr pavisam neilgi pirms tam, 22.oktobrī, "iejaucās" nu jau visiem labi zināmais policijas reids..."

nauda no toto neienāca un uzreiz aldziņas neizmaksā. ko lai saka, skaista dzīve ...

  +2 [+] [-]

, 2014-10-28 00:29, pirms 9 gadiem
Biju domājusi, ka viens otrs no leģionāriem pametīs Latviju pēc iespējas ātrāk savas drošības labad. Taču acīmredzot tas, ka spēlētāju blēdības ar rezultātiem pagaidām nav krimināli sodāmas, ļauj šajā sakarā pārāk nesatraukties (par algu satraukums lielāks).

  -1 [+] [-]

, 2014-10-28 01:24, pirms 9 gadiem
Ne jau nu visi futbolisti un visa komanda tajās netīrajās spēlītēs iesaistīta bija. Gavrilovu aiz restēm iespundēt un viņa mafiju izprašņāt ir pareizākais, ko šajā situācijā darīt. Nebūtu pareizi, ja dažu (vai grupas, kuras daļa nemaz nav vietējie) afēristu/noziedznieku dēļ ciestu nevainīgie un tiktu iznīcināts labs klubs. Vienkārši jāizrauj usnes ar visām saknēm.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-28 08:52, pirms 9 gadiem
Un kur tad ir Lajuks? Vai tas, ka laicīgi notinās uz "Gulbeni" nozīmē, ka vairs neskaitās pie aizdomās turamajiem?

Vēl taču bija arī bijušais DD aizsargs Sokolovs, kas mačā pret zviedriem šķietami apzināti kļūdījās pie saviem vārtiem n-tās reizes.

Tas saraksts reāli ir daudz lielāks nekā tas patreiz ir.

     [+] [-]

, 2014-10-28 10:22, pirms 9 gadiem
Tas pārsteidz vis mazāk,jo ir tikai loģiski.Aldziņas tagad var arī neizmaksāt.

     [+] [-]

, 2014-10-28 23:50, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: Jevgeņijs Kosmačovs , Aleksandrs Vlasovs,Ivans Tabanovs ,Jevgēņijs Klopovs,Oļegs Gavrilovs!!!

LATVIJA!!!
Tabanovs ir moldāvs, un, ja nemaldos, tad Gavrilovs ne tikai pēc tautības, bet arī papīriem krievs.

     [+] [-]

, 2014-10-28 23:52, pirms 9 gadiem
Algu izmaksāšanā iejaucās policijas reids... Un, kurš vēl šaubās, ka algas tika izmaksātas no atmazgātas naudas?