Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pastiprinās ar urugvajiešu uzbrucēju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ventspils" pastiprinās ar urugvajiešu uzbrucēju
Federiko Martiness saņem Āzijas Čempionu līgas skaistāko vārtu guvēja balvu
Foto: www.qnet.net

Futbola klubs "Ventspils" noslēdzis līgumu ar Urugvajas uzbrucēju Federiko Martinesu, kurš aizvadītajā sezonā bija viens no labākajiem Singapūras čempionāta spēlētājiem.

Jau rīt ventspilniekus sagaida Latvijas kausa izcīņas 1/4 fināla spēle ar "Daugavu/RFS", bet šodien kluba spēlētāji un vadība tiksies ar saviem atbalstītājiem. Tikšanās notiks plkst. 18:00 "Ledus bārā".

Kluba līdzjutējiem būs lieliska iespēja vaigā skatīt ne tikai jau labi pazīstamos spēlētājus, bet arī kluba jaunpienācējus tādus kā Minori Sato, Eduardu Suhanovu, Oļegu Laizānu un citus. Starp jauniņajiem parādījies arī Urugvajas futbolists Eduardo Federiko Martiness Kolombo jeb Federiko Martiness.

Augumā raženais futbolists (1,91m) ar komandu kopā trenējās jau Turcijā, atstājot labu iespaidu. 26 gadus vecais spēlētājs iepriekšējo sezonu pavadīja Singapūrā, oktobra mēnesī tiekot atzīts par visa čempionāta labāko spēlētāju. 17 mačos viņš guva desmit vārtus. Labu sniegumu Federiko "Singapore Armed Forces Football Club" vienībā atstāja arī Āzijas Čempionu līgā (turpat tagad spēlē Andrejs Perepļotkins), izceļoties ar diviem goliem. Viens no viņa daiļdarbiem tika atzīts par visa mēneša efektīgāko vārtu guvumu.

Savas karjeras laikā Martiness uzspēlējis Brazīlijas un Argentīnas zemākajās līgās, kā arī savā dzimtenē.

Federiko Martiness kļūst par mēneša vārtu autoru

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +4 [+] [-]

, 2011-03-25 09:57, pirms 14 gadiem
Der. Latvijā varēs dažu labu pretinieku aizsardzību vienkārši izģērbt.

  -4 [+] [-]

, 2011-03-25 10:04, pirms 14 gadiem
Nenosals?

  +5 [+] [-]

, 2011-03-25 10:21, pirms 14 gadiem
Būs interesanti. Izskatās, ka Ventspils atkal varētu savākt cienīgu sastāvu.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-25 10:24, pirms 14 gadiem
Singapuras cempis ir viens no specigakajiem Azizas cempionatiem, uz papira izskatas loti labs...

     [+] [-]

, 2011-03-25 10:27, pirms 14 gadiem
Šovakar paredzēta komandas tikšanās ar līdzjutējiem,tad cerams,ka uzzināsim ,cik tas ir nopietni.Ir jau atmiņas par pieredzējušiem Argentīnas diviem futbolistiem,kuri tika pieteikti pirms Eirolīgas.Tā viņus laukumā arī neredzējām.Papētot šā futbolista dosjē,tad jāsaka ,ka tas varētu būt nopietns pastiprinājums Fk Ventspilij.
Football : Eduardo Federico Martinez

  +1 [+] [-]

, 2011-03-25 10:44, pirms 14 gadiem
kad aizdomājies par argentīniešu, brazīļu, urugvajiešu utt futbolu, tad pat nevari apjēgt to, ka tur var būt tik slikti spēlētāji, ka jāspēlē pat Latvijā...

  -3 [+] [-]

, 2011-03-25 10:58, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: kad aizdomājies par argentīniešu, brazīļu, urugvajiešu utt futbolu, tad pat nevari apjēgt to, ka tur var būt tik slikti spēlētāji, ka jāspēlē pat Latvijā...
Labs Bet šitais kadrs izskatās būs lietaskoks, Indonēzijas čempī nevāji sasita pāris golus. Jautājums, ko viņam var žolto-siņije tādu piedāvāt, ka jāatsakās no ienesīgā Āzijas valstu pieraksta? Neticu, ka nebija labāku un naudīgāku piedāvājumu. Es saožu sazvērestību. Varbūt žolto-siņije vadība naivi cer uz UEFa grupu turnīru?

  +8 [+] [-]

, 2011-03-25 11:42, pirms 14 gadiem
Nu, protams, atkal atrodas nolicēji pat tad, kad sastāvam tiek piesaistīts kāds spēlētājs, kurš sevi vēl nav pierādījis un ne reizi izgājis laukumā. Pēc statistikas izskatās tik tiešām labs, cik lietderīgs būs, to redzēsim. FKV vajadzēja labu uzbrucēju, cerams, ka šis urugvajietis būs īstais. Katrā ziņā - lai veicas. Un man personīgi ir prieks, ka Latvijas čempionātā ieplūst arī dienvidamerikāņu asinis, nevis tikai austrumu zemju. Tas nozīmē cīņassparu un temperamentu. Lai veicas. Katrā ziņā būs interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-25 12:11, pirms 14 gadiem
Nu man škiet sis ir labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Andromeeds

  +5 [+] [-]

, 2011-03-25 13:11, pirms 14 gadiem
Ja vien Ventspils viņam nav tikai īslaicīga pagaidu piestātne -- kā savulaik kolumbietim "Tranzīts".