Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metalurga" treneris: ""Daugava" bija labāka"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Metalurga" treneris: ""Daugava" bija labāka"
Viktors Lukins
Foto: Sportacentrs.com

Neskatoties uz izcīnīto panākumu Virslīgas spēlē pret "Daugavu" (1:0), "Liepājas Metalurga" treneris Viktors Lukins pēcspēles preses konferencē uzsvēra, ka pretinieks bijis labāks.

Viktors Lukins, "Liepājas Metalurga" treneris: "Ļoti svarīga spēle, jo tajā izšķīrās kā minimums sudraba medaļu liktenis. Redzējāt, cik liels pārsvars bija "Daugavai". Izveidoja ļoti daudz momentu, bet neiesita. Atskaitot notikumus mača beigās, kad bija daudz avantūras, mums bija divi momenti, uz ko pretinieks atbildēja ar sešiem. Mēs savu iespēju izmantojām. "Daugavai" ļoti svarīga spēle būs pret "Ventspili", tā ka vēl nekas nav beidzies. Viss vēl var notikt!"

Leonīds Nazarenko, "Daugavas" galvenais treneris: "Demonstrējām labu futbolu, bet uzbrukumu realizācija bija liela mūsu problēma. Tam klāt arī vārtsarga kļūda, jo tur pat īsti nebija vārtu gūšanas moments. Līdzīga situācija bija arī pret "Skonto", kad viņš ielaida praktiski tādus pašus vārtus. Trūkst pieredzes jaunajam puisim. Bija jāsit iekšā savi momenti, bet par iemesliem, kāpēc tas netika izdarīts, grūti runāt. Mums pietrūka ne tikai meistarības, bet arī uzvarētāju psiholoģijas. Komanda nav radusi cīnīties par čempionu titulu.

Neizturējām šo psiholoģisko spiedienu. Gribētos novēlēt liepājniekiem veiksmi, jo man šī komanda patiešām patīk, kaut gan mēs bijām labāki [Lukins apstiprinoši izceļ to, ka "Daugava" bija labāka]. Jums vēl ir izredzes pacīnīties par zeltu. Mēs pret "Ventspili" cīnīsimies uz visiem 100, jo spēlētājiem jāpierod pie tāda līmeņa spēlēm un emocijām. Treniņos spēlētāji izskatās daudz labāki."

Nazarenko piekrita, ka ļoti vāju maču aizvadīja viens no komandas motoriem Mihails Ziziļevs: "Jau pirmajā puslaikā bija doma viņu nomainīt, jo bija pārāk daudz brāķa. Briesmīgi spēlēja arī Jurijs Sokolovs, kuram bija daudz brāķa tieši uzbrukumu noslēgumā. Viņš izpildīja četrus centrējumus, no kuriem nebija ne mazākās jēgas. Tie tikai iesildīja vārtsargu. Savu darbu viņš nepaveica. Abu pieminēto spēlētāju kļūdas neļāva mums realizēt tās iespējas, kas tika radītas."

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 11:11, pirms 13 gadiem
Tam klāt arī vārtsarga kļūda, jo tur pat īsti nebija vārtu gūšanas moments. Līdzīga situācija bija arī pret "Skonto", kad viņš ielaida praktiski tādus pašus vārtus. Trūkst pieredzes jaunajam puisim

Pret ''Ventspili'' spēlēs Eltermanis?

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 11:16, pirms 13 gadiem
Ja vēl Pahars savējos tāpat noskaņotu, būtu interesanta čempionāta galotne. No visa lielā četrinieka mierīgi var justies tikai LM, protams nosacīti, jo vēl Lajuks gaida. Savukārt gan FKV, gan Daugava ar Skonto metīs pūku uz nebēdu, jo zaudējums jebkurai no šīm komandām praktiski nozīmē VISU.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja