Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" veido "brīvprātīgo brigādi"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Skonto" veido "brīvprātīgo brigādi"
"Skonto" futbolisti
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lai nodrošinātu vēl raitāku spēļu organizēšanu, lielākas ērtības un drošību līdzjutējiem, futbola klubs ''Skonto'' šajā sezonā organizēs brīvprātīgo brigādi ''Skonto FC stjuarti''.

Tāpēc futbola klubs „Skonto” aicina aktīvus cilvēkus vecumā no 20-45 gadiem kļūt par brīvprātīgajiem palīgiem un palīdzēt klubam, kļūstot par „Skonto FC stjuartu” kluba biedru.

Brīvprātīgo biedrības ir plaši izplatītas dažādos sporta pasākumos. Tikai pateicoties šiem cilvēkiem, kuri bez atlīdzības palīdz rīkotājiem, ir iespējams noorganizēt sporta pasākumus bez lielām problēmām un starpgadījumiem. „Skonto FC stjuartiem” komandas mājas spēļu laikā būs uzdevums rūpēties par kārtību stadionā, palīdzēt apsargiem, kā arī ziņot apsargiem par nekārtībām stadionā.

„Skonto FC stjuartu” biedrībā plānots uzņemt aptuveni 30 cilvēkus, kuri pēc noteikta grafika palīdzēs „Skonto” stadionā. Lai kļūtu par brīvprātīgo palīgu, personām ir jāvēršas „Skonto” futbola klubā, bet pirms spēlēm būs jānoklausās noteikta darbu instruktāža. „Skonto FC stjuarti” saņems priekšrocības un ieguvumus no „Skonto” futbola kluba, kā arī sezonas abonementus uz „Skonto” mājas spēlēm.

Lai pieteiktos brīvprātīgo darbam, aicinājums vērsties klubā – tālrunis 67282669; e-pasts: info@skontofc.lv

Talka

Futbola kluba „Skonto” spēlētāji, komandas treneri, apkalpojošais personāls un vadība sestdien, 24.aprīlī, „Lielās talkas” laikā talkos „Skonto” stadionā. „Skonto” futbolisti un galvenais treneris Aleksandrs Starkovs „Skonto” stadionā talkos no pulksten 10-12.

„Skonto” stadionā sestdien talkos ne tikai pamatkomanda, bet arī „JFC Skonto” jaunie futbolisti un „Skonto/Cerība” sieviešu komandas spēlētājas.

Izmantotie resursi:
skontofc.lv

  +4 [+] [-]

, 2010-04-23 14:56, pirms 14 gadiem
Kādas stadionā var rasties nekārtības pie šadas spēļu apmeklētības ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-04-23 15:36, pirms 14 gadiem
talkos Skonto stadionā? Ko tur var darīt? Zālīti pļaut? tas tak nav parks,kur pilns ar pudelēm un citām mantām ko vākt.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-23 16:23, pirms 14 gadiem
tiigjeris9 rakstīja: talkos Skonto stadionā? Ko tur var darīt? Zālīti pļaut? tas tak nav parks,kur pilns ar pudelēm un citām mantām ko vākt.
Mazgās beņķus un logus. Izbirstēs atejas un dušas, Pačinīs pāris izdegušās spuldzītes, to pašu zālīti papļaus... Tā pa bišķiņam darbiņi salasās!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-23 19:42, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: būtu vnk uzrakstījusi, ka vajadzīga ''brigada'' kas pret metalfanu un žolto-siņajiem pēc un pirms spēlēm sistos
pirmais noteikti atrautu pa puņķuvāceli.