Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"LMT Virslīgas" teksta tiešraides

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šajā nedēļas nogalē Latvijas futbola čempionātā jeb „LMT Virslīgā” norisināsies 3. kārtas spēles. Ceturtdien viens mačs Ozolniekos, piektdien mači Ventspilī un Rīgā, bet sestdien Rēzeknē un Rīgā. Tām visām varēsiet sekot līdzi arī Sportacentrs.com teksta tiešraidēs, kas top sadarbībā ar Triobet.com un LFF.

Arī šajā sezonā portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar Triobet.com un LFF piedāvās teksta tiešraides no visām LMT Virslīgas čempionāta spēlēm – šajā nedēļas nogalē tādas būs piecas. Lai skatītos maču LIVE aprakstus, spiediet ŠEIT.

Iespējams, daudzi lasītāji nespēj skatīties mūsu teksta pārraides, jo jūsu dators automātiski nobloķējis tādu iespēju. To var atslēgt, izpildot sekojošas darbības - Start, Control Panel, Internet Options, Privacy, Settings. Tad pie bloķētajām adresēm, visticamāk, pamanīsiet arī Sportacentrs.com, ko ieteicams no šī saraksta izdzēst (Remove). Turklāt, lai vērotu spēles LIVE režīmā, jums būs nepieciešams "Adobe Flash Player", kuru var lejuplādēt šeit.

Slēpts komentārs: dragoo