Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Tranzit" varētu pamest kolumbietis, pārmaiņas briest arī "Ventspilī"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Tranzit" varētu pamest kolumbietis, pārmaiņas briest arī "Ventspilī"
Andrejs Butriks karjeru varētu turpināt Kiprā
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Futbola kluba "Tranzit" pussargs kolumbietis Rohers Kanjass devies uz pārbaudi Krievijas Premjerlīgas klubā "Sibir". Spēlētāja pārejas gadījumā, klubs varētu iegūt apmēram 400 tūkstošus eiro. Divi futbolisti varētu pamest arī futbola klubu "Ventspils".

Kolumbietis Rohers Enao Kanjass "Tranzītam" pievienojās vien maija sākumā, kopumā ventspilnieku rindās aizvadot četras spēles (visas pamatsastāvā) un gūstot vienus vārtus. Komandas galvenais treneris Aleksandrs Gorbačovs vēl pirms futbolista debijas izteicās, ka tas ir visaugstākās klases futbolists. To ir pamanījis ne tikai viņš, bet arī Krievijas klubi. Vēl pirms sezonas sākuma Kanjass pārbaudījās Krasnodaras "Kuban", bet šajā vienībā nepalika. 20 gadus vecais pussargs tagad nolēmis izmēģināt spēkus Premjerlīgas jaunpienācējas "Sibir" rindās. Komandas sastāvā viņš jau aizvadījis vienu pārbaudes spēli. Kolumbijas čempiona tirgus vērtība sastāda apmēram 400 tūkstošus eiro. Viņa pārdošana ventspilniekiem būtu finansiāli ļoti ienesīga.

Tajā pašā laikā nelielas pārmaiņas briest arī futbola klubā "Ventspils". 31. jūnijā īres līgums beidzas aizsargam Artūram Silagailim, kurš komandā, visticamāk, nepaliks, atgriežoties Ukrainas kluba "Kryvbas" rīcībā.

Ļoti iespējama ir arī komandas uzbrucēja Andreja Butrika došanās prom, par kura pakalpojumiem aktīvi interesējas Kipras klubs "APOP/Kinyras". Internetā parādījusies informācija, ka šī vienība vēlas noslēgt ar 27 gadus veco spēlētāju divu gadu līgumu, bet "Ventspils" vadība noliegusi, ka klubam izteikts piedāvājums no Kipras. Andrejs Butriks šīs sezonas sākumā tika izīrēts Rumānijas klubam "Ceahlaul", taču šajā komandā tā arī neaizvadīja nevienu spēli. Andrejs jau ilgāku laiku atrodas Latvijā, taču Virslīgā vēl nav aizvadījis nevienu spēli.

Izmantotie resursi:
news.sport-express.ru
sigmalive.com

 +10 [+] [-]

, 2010-06-22 16:34, pirms 14 gadiem
Aj Venspil klubs nu tāds tāds,īpaši viņš nesimpatizē
Skonto ļoti daudz jaunie+tikai daži vecie(ceru,ka viņi izcīnīs 2. vietu)
LM ļoti latvisks sastāvs+daži jaunie(ceru,ka viņi izcīnīs 1. vietu)

 +18 [+] [-]

, 2010-06-22 16:34, pirms 14 gadiem
es tikmēr gaidu, kad FKV turēs savu vārdu un sāks attīstīt kluba infrastruktūru, ko tiekot Eiropas līgas grupu turnīrā arī solija!

 +14 [+] [-]

, 2010-06-22 16:37, pirms 14 gadiem
Skonto, re, kā vajag tirgoties. ņemiet piemēru no Tranzīta,nevis marinējiet normālus večus,prasot par viņiem miljonus,kamēr beigās šie talanti nevienam nav vajadzīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-06-22 16:44, pirms 14 gadiem
Kādas izmaiņas briest citās komandās (informācija bija tikai par LM, ''Daugavu'', tagad par ''Ventspili'' un ''Tranzit'')?

 +11 [+] [-]

, 2010-06-22 16:45, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Skonto, re, kā vajag tirgoties. ņemiet piemēru no Tranzīta,nevis marinējiet normālus večus,prasot par viņiem miljonus,kamēr beigās šie talanti nevienam nav vajadzīgi
vecīt, tā bija smaga haļ.ava ar to kolumbieti.. Un ja viņi būtu ahuena gudri (atvainojiet), tad viņi pārceltu no Tranzīta uz FKV šito spēlētāju, lai tirgus vērtība viņam tikai augtu. Cik var noprast, tad ļoti augsta līmeņa spēlētājs un par viņu varētu pakaulēties un FKV ir labas izredzes Eiropā, tādēļ visgudrāk būtu atrādīt viņu uz Eiropas skatuves.

Bet pa Skonto - atvaino, bet viņiem neko nevar pārmest, jo viņi paši IZAUDZINA spēlētājus. Jā, ne vienmēr viss ir gājis pārāk gludi, bet iedomājies, kas būtu bez Skonto kluba. Cik daudz spēlētāju nenāk no šīs sistēmas..

 +14 [+] [-]

, 2010-06-22 16:46, pirms 14 gadiem
fans366 rakstīja: Skonto cerams paturēs savus labākos spēlētājus līdz Eirokausu sezonas beigām. Savādāk sanāk, ka tieši pirms Eirokausus spēlēm tiek iztirgoti labākie spēlētāji un komandas pavājinās. Šobrīd, kad par ieklūšanu grupu turnīrā maksā brangu naudu, tas nav gudrākais solis.
Runa jau nav tikai par šo sezonu! CIk ilgi nēja Cauņu un kur viņš tagad ir? Notraumēts,nodzīts un pat Latvijā te nespēlē dēļ traumām. Kāpēc uzreiz jāprasa ūberpiķis par kādu talantu. Var takš līgumā iekļaut punktu,kurā kaut kāda procentu daļa no nākamā transfēra par šo spēlētāju atlec klubam,kurš šo spēlētāju izaudzinājis. Eiropā un pasaulē tāda lieta nav nekāds jaunums

     [+] [-]

, 2010-06-22 16:51, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Runa jau nav tikai par šo sezonu! CIk ilgi nēja Cauņu un kur viņš tagad ir? Notraumēts,nodzīts un pat Latvijā te nespēlē dēļ traumām. Kāpēc uzreiz jāprasa ūberpiķis par kādu talantu. Var takš līgumā iekļaut punktu,kurā kaut kāda procentu daļa no nākamā transfēra par šo spēlētāju atlec klubam,kurš šo spēlētāju izaudzinājis. Eiropā un pasaulē tāda lieta nav nekāds jaunums
Jā bet Skonto strāda/vada vieni vienīgi nejēgas kas par kko tādu nav iedomājušies.

     [+] [-]

, 2010-06-22 17:00, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: Runa jau nav tikai par šo sezonu! CIk ilgi nēja Cauņu un kur viņš tagad ir? Notraumēts,nodzīts un pat Latvijā te nespēlē dēļ traumām. Kāpēc uzreiz jāprasa ūberpiķis par kādu talantu. Var takš līgumā iekļaut punktu,kurā kaut kāda procentu daļa no nākamā transfēra par šo spēlētāju atlec klubam,kurš šo spēlētāju izaudzinājis. Eiropā un pasaulē tāda lieta nav nekāds jaunums
nebūtu Skonto, nebūtu Cauņas.. Lai prasa, cik grib..

 +13 [+] [-]

, 2010-06-22 17:15, pirms 14 gadiem
Reāli ir jau ir tas kolumbietis ļoti labs. Es jau arī brīnījos, kādā sakarā viņš spēlē Tranzit, nevis FKV. Daudz labāks par daļu tagadējo FKV pussargu, kas, protams, arī ir talantīgi, bet nu uzskatu, ka D-amerikānim, kas uzvarējis savas valsts čempionātā, tomēr ir priekšrocības. Nav brīnums, ka par viņu interesējas klubi no spēcīgākām līgām. Jāpārdod, lai var dabūt piķi. Cerams tik, ka ne kabatai.

Butrika pāreja uz Kipru arī izklausās interesanti. Manuprāt, Butriks ir viens no tiem nenovērtētajiem spēlētājiem, kas jau sen būtu pelnījuši būt izlasē. Kaut vai Pļutkas vietā. Butriks ir daudz tehniskāks. Kiprā ir labs čempionāts, tur var progresēt. Tāpēc šādu pāreju es atbalstu. Tagad jau pārcelties uz turieni ir diezgan populāri - Rečickis, Pavlovs, Vaičulis, bija arī Kalniņš, bet atgriezās Jūrmalā, tagad vēl Butriks. Un, protams, kad tur spēlēja vēl Pahars... Par Juri Laizānu jau arī runāja Kipras sakarā, bet pāreja diemžēl nenotika.

  +7 [+] [-]

, 2010-06-22 17:15, pirms 14 gadiem
Ventspilij vaig kādu labu spēlētāju eiropas līgai

  +1 [+] [-]

, 2010-06-22 18:03, pirms 14 gadiem
Tak vajag beidzot maklsigo apgaismoju uzlikt ventspili Likas, pec pagajushas sezonas, ka viss - bus mums speciga komanda un Stadions ar gaismam, bet kur to naudu nobaza, pashi tikai kluba saimnieki zinas pateikt (jeb nepateikt neko)!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-22 19:47, pirms 14 gadiem
Tranzītā ir notikušas lielas pārmaiņas tik nesaprotu kāpēc par to netiek publiski paziņots.

  +6 [+] [-]

, 2010-06-22 19:53, pirms 14 gadiem
Vai tajā ,,SPORTA CENTRĀ" vēl kāds elpo? Kātur pie mums LMT virslīgā?

     [+] [-]

, 2010-06-22 21:20, pirms 14 gadiem
Tiešam, pastastiet par lielam parmaiņam Tranzita!

  +9 [+] [-]

, 2010-06-22 21:51, pirms 14 gadiem
Pirmkart jau galvenais treneris Tranzitam ir cits,Gorbacovs jau sen ir devies atpakal uz Krieviju,bet vinja vietu ir ienjemis Kicigins,kas vadija komandu pagajusho gad!Daudz speletaju atstas komandu tuvako divu tris nedelju laika!

     [+] [-]

, 2010-06-22 21:53, pirms 14 gadiem
par treneri ir sen zinams, bet kuri speletaji taisas pamest komandu?

     [+] [-]

, 2010-06-22 22:27, pirms 14 gadiem
coman rakstīja: par treneri ir sen zinams, bet kuri speletaji taisas pamest komandu?
Gorbačovs tika atlaists pēc LM spēli no spēlētājiem prom ir Česnavskis,vēl 3 spēlētāji

  +3 [+] [-]

, 2010-06-22 23:56, pirms 14 gadiem
Tātad pret ''Jaunību'' jau bija Kičigins?

Gorbačovam vienā riņķī bija vairāk uzvaru (3), nekā Kičiginam pērn visā čempionātā (2).
Varēja nozīmēt ventspilnieku (Žižmanovu, Lapsu).

     [+] [-]

, 2010-06-23 00:10, pirms 14 gadiem
Tranzīts atbrīvo sastāvu LeBronam!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-23 08:20, pirms 14 gadiem
Neliela informācija:
Vakar draudzības spēli ar Kazaņas Rubin komandu aizvadīja FK Ventspils.
Abas komandas daudz ekserimentēja un laukumā pabija visi pieteikumā ierakstītie spēlētāji.Pirmo puslaiku FK V aizvadīja ar pamatsastāvu un bija jūtami labāki par viesiem,kaut arī guva tikai vienus vārtus(Tukura),bet otrajā puslaikā labāki jau izskatījās Rubin
komanda,kura atguva zaudētos vārtus.rezultātā 1:1 FK Ventspils sastāvā spēlēja:A.Vlasovs,J.Postņikovs,V.Krjučkovs,V.Gabovs( 37 min N.Bulvītis),A.Solovjovs,M.Tukura,A.Zjuzins,G.Čirkins,R.Rugins,A.Višņakovs,S.Šumiļins.Otrajā puslaikā laukumā nāca V.Raļkevičs,R.Krjauklis,O.Baikovs,A.Silagailis,J.Kosmačovs,D.Tarasovs,J.Žigajevs,V.Mukins,A.Butriks,E.Višņakovs,I.Savčenkovs un Vladas Rimkus.

 +12 [+] [-]

, 2010-06-23 09:19, pirms 14 gadiem
Ventspills klubā bardaks.Pērk 3.šķiras spēlētājus.Savējiem neļauj progresēt.Priekš kam tad otra komanda vajadzīga?Tikai naudas atmazgāšanai?Kičigins būs glābējs? Jāsmejas....Tad jau labāk Poļakovu no FK Kuldīga...."istenībā vajadzētu likt Žižmanovu,kurš kopā ar Tranzītu izcīnīja 1.v,pirmajā līgā un pierādīja sevi!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-23 10:38, pirms 14 gadiem
strops rakstīja: Ventspills klubā bardaks.Pērk 3.šķiras spēlētājus.Savējiem neļauj progresēt.Priekš kam tad otra komanda vajadzīga?Tikai naudas atmazgāšanai?Kičigins būs glābējs? Jāsmejas....Tad jau labāk Poļakovu no FK Kuldīga...."istenībā vajadzētu likt Žižmanovu,kurš kopā ar Tranzītu izcīnīja 1.v,pirmajā līgā un pierādīja sevi!
Šādam ''Tranzītam'' labāk jāspēlē 1.līgā.

     [+] [-]

, 2010-06-23 14:44, pirms 14 gadiem
1 rakstīja: Šādam ''Tranzītam'' labāk jāspēlē 1.līgā.
..tad Jūrmalai, Blāzmai, Olimpam un Jaunībai arī jākapā 1.līgā, jo šīs komandas turnīra tabulā ir aiz Tranzit? Un tad LMT virslīgā paliek 5 komandas - vismaz vidējais līmenis būs augstāks, he..

  +1 [+] [-]

, 2010-06-23 14:58, pirms 14 gadiem
1 rakstīja: Šādam ''Tranzītam'' labāk jāspēlē 1.līgā.
nebaidies...nākamsezon spēlēs ar,jo Tranzīts neizpildīja uz viņiem liktās cerības

     [+] [-]

, 2010-06-23 19:19, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Neliela informācija:
Vakar draudzības spēli ar Kazaņas Rubin komandu aizvadīja FK Ventspils.
Abas komandas daudz ekserimentēja un laukumā pabija visi pieteikumā ierakstītie spēlētāji.Pirmo puslaiku FK V aizvadīja ar pamatsastāvu un bija jūtami labāki par viesiem,kaut arī guva tikai vienus vārtus(Tukura),bet otrajā puslaikā labāki jau izskatījās Rubin
komanda,kura atguva zaudētos vārtus.rezultātā 1:1 FK Ventspils sastāvā spēlēja:A.Vlasovs,J.Postņikovs,V.Krjučkovs,V.Gabovs( 37 min N.Bulvītis),A.Solovjovs,M.Tukura,A.Zjuzins,G.Čirkins,R.Rugins,A.Višņakovs,S.Šumiļins.Otrajā puslaikā laukumā nāca V.Raļkevičs,R.Krjauklis,O.Baikovs,A.Silagailis,J.Kosmačovs,D.Tarasovs,J.Žigajevs,V.Mukins,A.Butriks,E.Višņakovs,I.Savčenkovs un Vladas Rimkus.
Paldies par info! Kuri tiesneši tiesāja spēli?

  +1 [+] [-]

, 2010-06-24 15:22, pirms 14 gadiem
>>> 1
Laukuma tiesnesis Treimanis Andris,viens sānu tiesnesis Spasjoņņikovs,otrs no Liepājas.Uzvārdu piemirsu.