Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Tukums" iegūst trīs "Spartaka" spēlētājus, "Jelgavai" pievienojas beļģu uzbrucējs

Rolands Eliņš

"Tukums" iegūst trīs "Spartaka" spēlētājus, "Jelgavai" pievienojas beļģu uzbrucējs
Jentls de Bātss un Ainārs Tamisārs. Foto: FK Jelgava

Informācija LFF mājaslapā liecina, ka Virslīgas debitante "Tukums 2000/TSS" savu pieteikumu papildinājusi ar trim spēlētājiem, kuri līdz šim bija Jūrmalas "Spartaka" rindās - Vladislavu Kapustinu, Jāni Krautmani un Pamu Samuelu. Tāpat "Tukums" pieteicis Maksimu Sidorovu no "Liepājas".

23 gadus vecais aizsargs Jānis Krautmanis šosezon "Spartaka" sastāvā piedalījās divās Virslīgas spēlēs, vienreiz ejot sākumsastāvā. Krautmanis Virslīgā spēlējis arī Valmieras un Liepājas komandu sastāvos, kopumā aizvadot 25 spēles un gūstot vienus vārtus.

Kopā ar Krautmani Tukumam pievienojies arī 18 gadus vecais vārtsargs Vladislavs Kapustins, kurš Virslīgā vēl nav debitējis, un 19 gadus vecais Nigērijas pussargs Pams Samuels. Viņš "Spartaka" rindās piedalījās četros mačos, divreiz ejot sākumsastāvā.

Jāatgādina, ka jau pirms transfēru loga atvēršanās "Spartaks" paziņoja, ka ieguvis divus spēlētājus no Tukuma - Romānu Mickeviču un Edgaru Žarski. Mickeviča pāreja ir apstiprināta LFF, bet Žarska - vēl nē.

"Tukumam" ir pieteikts arī papildinājums no "Liepājas" - 18 gadus vecais uzbrucējs Maksims Sidorovs. Viņš Virslīgā vēl nav debitējis, bet bija "Liepājas" pieteikumā arī iepriekšējā sezonā. Interesanti, ka "Liepāja" un "Spartaks" ir pagaidām vienīgās komandas, kurām "Tukums" šosezon spējis atņemt punktus.

Tikmēr “Jelgavas” sastāvu papildinājis Beļģijas futbolists Jentls de Bātss. Spēcīgā Beļģijas kluba KAA “Gent” audzēknis de Bātss Zemgales komandas rīcībā bija jau ziemas treniņnometnē Čehijā, taču pavasarī spēlētājs atgriezās savā dzimtenē. Pirmdien ar beļģu futbolistu parakstīts profesionāls līgums līdz sezonas beigām ar pagarināšanas iespēju.

2000. gadā dzimušais Jentls de Bātss spēlē uzbrucēja pozīcijā. Pēdējos divus gadus beļģis pavadīja “Cercle Brugge” kluba jaunatnes komandās. Paredzams, ka de Bātss būs gatavs piedalīties trešdienas spēlē pret FK “Liepāja”.

LFF pāreju sarakstā norādīts arī par jaunā futbolista Devida Dobrecova atgriešanos no Lietuvas - viņš pievienojoties tēva Viktora Dobrecova trenētajai "Grobiņas" komandai, kas spēlē pirmajā līgā.

Izmantotie resursi:
Pāreju logs vaļā – FK Jelgava
https://lff.lv/klubiem/parejas-tran...

     [+] [-]

, 2020-07-21 14:13, pirms 4 gadiem
Deivids atpakaļ tēva maizē. Grobiņa uzsauc pusdienas tikai izbraukumā.

  -4 [+] [-]

, 2020-07-21 14:49, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Deivids atpakaļ tēva maizē. Grobiņa uzsauc pusdienas tikai izbraukumā.
poher kur tas amatieris speles!!!!

  +1 [+] [-]

, 2020-07-21 17:50, pirms 4 gadiem
Krautmanis "malacis" pameta stabilu vietu Valmierā lai pēc gada tiktu uz Tukumu "tālredzīgs" lēmums tika pieņemts pirms gada pametot Valmieru