Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs: "Vairs brīvdienas spēlētājiem nedosim"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koņevs: "Vairs brīvdienas spēlētājiem nedosim"
Mihails Koņevs un Tamazs Pertija
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Pie otrās uzvaras pēc kārtas pār "Gulbeni" šosezon tika Daugavpils "Daugava", kas savā laukumā pārspēja pretinieku ar 2:0. Neapmierināts pēc zaudētās spēles bija vidzemnieku galvenais treneris Mihails Koņevs, kurš atbildību par zaudējumu uzņēmās uz sevi.

Mihails Koņevs: "Uzņemos atbildīgu par šo zaudējumu uz sevi. Mēs puišiem pēc spēles Liepājā devām četru dienu brīvdienas. Redzējām, ka daudzi futbolisti bija noguruši, dažiem bija mikrotraumas. Lai arī mēs bāzējamies Gulbenē, liela daļa puišu dzīvo Rīgā un Daugavpilī. Bijām domājuši, ka tā būs labāk. Šī atpūta bija redzama uz laukuma. Zaudējām spēles tonusu, it īpaši tas jutās uzbrukumā un laukuma vidusdaļā. Aizsardzībā, pateicoties pareizai taktikai, vēl turējamies, bet pēc ielaistajiem vārtiem, pie tam atkal no standartsituācijas, bija jādodas uzbrukumā, bet vairāk par 2-3 precīzām piespēlēm nespējām iedot. Turpmāk vairs nedosim puišiem brīvdienas. Ar treniņiem spēles garšu neatgūsi. Mūsu galvenais uzdevums šajā sezonā ir priecēt vietējo publiku, tā ka pēc pāris dienām viss būs kārtībā [svētdien jāspēlē mājās pret "Skonto"]. Pret puišiem iebildumu nav, visi centās. Pretiniekam bija pārsvars, bet vārtu gūšanas momentu bija maz."

Tamazs Pertija: "Pēc spēles Ventspilī veicām nelielus pārkārtojumus, jo līdz šim bieži izskatījāmies labi, bet tajā pašā laikā tika piedzīvoti divi zaudējumi. Ļoti nopietni gatavojāmies spēlei. Piekritīšu kolēģim, ka mums bija liels teritoriāls pārsvars, bet pirmajā puslaikā nebija neviena patiešām laba vārtu gūšanas momenta. Visu spēli aktīvi presingojām pretinieku, neļaujot tam brīvi saspēlēties. Teikšu, ka šodien kopumā jutos ļoti mierīgi, jo mums jau vairākas spēles šosezon ir bijušas tādas, kad spiežam pretinieku, galu galā arī iesitot nepieciešamos vārtus. Grūti spēlēt pret komandām, kuras tik masīvi aizstāvas. Dudņiks savā sitienā ielika dvēseli, patiešām skaists vārtu guvums. Guvu baudu no šī mača, jo bija daudz skaistu saspēļu. 2:0, trīs punkti nopelnīti - viss kārtībā. Tagad mūs gaida sērija ar komandām, kuras mūs apbižoja - Ventspils un Liepāja. Šī iemesla dēļ gribu vērsties pie stadiona uzturētājiem, lai tie labāk sagatavotu laukumu. Mūsu taktiskā zīmējuma izpildei ir nepieciešams ideāli gluds laukums. Šodien vairākās situācijās bumba lēkāja ne tā, kā vajadzētu. Paldies puišiem, kuri paveica labu darbu. Tuvākajā laikā nekādas pārmaiņas sastāvā neplānojam. Galvenais, lai ieskrienas jau tagad ierindā esošie. Šodien pirmo reizi spēlēja Andrejs Kovaļovs, pirmos vārtus guva Dmitrijs Kozlovs. Cerams, ka tas viņam dos pozitīvu grūdienu."

     [+] [-]

, 2011-05-19 12:50, pirms 13 gadiem
No kā viņi bija noguruši interesanti?? No tā, ka pēc spēles Liepājā masveidā SUPERNETTO aliņus pirka???

  -3 [+] [-]

, 2011-05-19 12:57, pirms 13 gadiem
4 dienas normals 3dienieks sanak

  -1 [+] [-]

, 2011-05-19 13:23, pirms 13 gadiem
Tamezs ne vella nebija uzlicis uz šito spēli,tāpēc bija pa barabanu

  -1 [+] [-]

, 2011-05-19 15:36, pirms 13 gadiem
Mihka toidu purgu nes.Pats dzera visus 4 dienas.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-19 16:44, pirms 13 gadiem
muflons rakstīja: Mihka toidu purgu nes.Pats dzera visus 4 dienas.
Muflon, nomierinies! Tavs vilciens aizgāja kopā ar tevi. Tu sapratīsi.

     [+] [-]

, 2011-05-19 23:13, pirms 13 gadiem
Tiešām dīvaini, ka tā iedod brīvdienas sezonas vidū. Daugava šajā spēlē bija labāka, bet nu Gulbenei vēl daudz spēļu priekšā. Nekāda sagrāve jau arī šī nebija, tāpēc viss ir kārtībā.