Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Žigajevs noslēdz jaunu līgumu ar "Ventspili"

Rolands Eliņš

Žigajevs noslēdz jaunu līgumu ar "Ventspili"
Jurijs Žigajevs
Foto: Aivars Ķesteris/F64

Latvijas izlases pussargs Jurijs Žigajevs pagarinājis līgumu ar Virslīgas čempioni "Ventspili". Jaunnoslēgtā līguma termiņš netiek publiski atklāts.

Jurijs Žigajevs palīdzēja komandai izcīnīt divus čempiona titulus pēc kārtas, proti, 2013. un 2014. gadā, un katras sezonas noslēgumā klubs publiski apstiprināja, ka noslēgts jauns līgums. To termiņi ne reizi netika izpausti, un arī šodienas paziņojumā par līguma pagarināšanu ar Žigajevu konkrēts periods netika minēts.

Žigajevs "Ventspils" sastāvā Virslīgā aizvadījis 119 mačus, kuros guvs 43 vārtus, kas ir ceturtais labākais rādītājs kluba vēsturē un tikai par četriem vārtiem atpaliek no trešajā vietā esošā Jevgeņija Landireva. Šajā komandā Žigajevs trīs reizes kļuvis par Latvijas čempionu, reizi ieguvis Latvijas kausu un uzvarējis Baltijas līgā, divreiz ticis atzīts par Latvijas čempionāta labāko futbolistu un labāko pussargu.

"Protams, esmu ļoti priecīgs. Pagarinot līgumu iepriekšējā reizē, es teicu, ka Ventspilī manai sirdij viss tuvs: šeit viss sen kļuvis savs," kluba mājaslapā citēts Žigajevs. "Tagad varu vien atkārtot šos vārdus! Esmu laimīgs un lepns, ka mūsu klubs, mans klubs, katru gadu pierāda ne ar vārdiem, bet ar rezultātiem, ka tam interesē tikai paši augstākie uzdevumi un tikai uzvara. "

"Pašreiz čempionāts pašā karstumā, un "Ventspili" atkal interesē tikai pirmā vieta. Turklāt pavisam drīz starts saviļņojošajā un aizraujošajā Čempionu līgā. Mūsu līdzjutēji var nešaubīties, ka mēs visi klubā izdarīsim maksimumu, lai kārtējo reizi nestu tiem prieku. Ļoti priecājos, ka varu būt daļa no tā tagad un nākotnē. Kopā mums daudz pa spēkam! Pateicos visiem, kas palīdzēja, lai līgums būtu pagarināts."

"Jurijs Žigajevs - īstens dzelten-zilais! Cilvēks, kuram "Ventspils" vārds nekad nav bijis vienaldzīgs, vienmēr bijis svarīgs un nekad nav bijusi tukša skaņa," darījumu komentēja kluba sporta direktors Andrejs Butriks. "Es to atzīmēju arī agrāk un tagad ar apmierinājumu varu to atkārtot. "Ventspils" ieiet saspringtā un interesantā sezonas periodā, kurā bez svarīgiem nacionālā čempionāta mačiem mūs gaida arī vēl Čempionu līga. Neapšaubāmi, ka Žigajeva pieredze un meistarība vēl dos "Ventspilij" daudz labuma, būs piemērs mūsu jaunajiem puišiem - tāpat kā tas bija iepriekšējās sezonās, kad Jurijs maksimāli veicināja komandas panākumus."

"Ventspils" savu nākamo maču Virslīgā aizvadīs 21. jūnijā pret "Daugavpili", savukārt pavisam drīz arī uzzinās pretiniekus Čempionu līgas kvalifikācijā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-18 17:54, pirms 9 gadiem
Ja Dmitrijs Hohlovs taisnību stāstīja, tad tas pats Butriks savulaik bijis pret Žigajeva angažēšanu?

  +1 [+] [-]

, 2015-06-18 19:12, pirms 9 gadiem
Žiga ir ļoti iecienīts Ventspils līdzjutēju vidū. Varētu teikt, ka viņš ir savā ziņā neaizstājams, jo izdara ļoti lielu melno darbu laukuma vidusdaļā + štata 11m soda sitienu izpildītājs. Apsveicams lēmums no FKV puses !

  -4 [+] [-]

, 2015-06-18 19:35, pirms 9 gadiem
Neviena cita komanda viņu neņem,tpc jaspele tur pat.

     [+] [-]

, 2015-06-18 19:39, pirms 9 gadiem
Parakstot jaunu ligumu ar FKV var saprast ka Zigajevs nekur augstak vairs neteme.Domajams paliks FKV sistema par bernu treneri pec karjeras beigam.Potencials bija labs spelet augsta limeni,bet ta trauma Polija parvilka visam svitru diemzel.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-18 19:53, pirms 9 gadiem
Jā Jā rakstīja: Žiga ir ļoti iecienīts Ventspils līdzjutēju vidū. Varētu teikt, ka viņš ir savā ziņā neaizstājams, jo izdara ļoti lielu melno darbu laukuma vidusdaļā + štata 11m soda sitienu izpildītājs. Apsveicams lēmums no FKV puses !
pa lielam es teiktu, ka viņš ir kļuvis par kluba simbolu, tā ka tas ir tikai apsveicami, ka viņš paliek Ventiņos