Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Riga" rindas pamet divus vārtus guvušais Steniu Žuniors

"Riga" rindas pamet divus vārtus guvušais Steniu Žuniors
Steniu Žuniors. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Divkārtējā Latvijas čempionvienība "Riga" pavēstījusi par šķiršanos no Brazīlijas spārna Steniu Žuniora, kurš Virslīgas čempionātā šosezon guva divus vārtus.

Šosezon 29 gadus vecais Steniu Žuniors Virslīgas čempionātā aizvadīja 11 spēles, izceļoties ar vārtu guvumiem mačos pret "Tukums 2000" un "Jelgavu". Brazīlijas futbolists devās laukumā arī Čempionu līgas kvalifikācijas cīņā pret Telavivas "Maccabi", taču izvairīties no zaudējuma Steniu savai komandai nevarēja palīdzēt.

"Riga" šobrīd paziņojusi par abpusēju saistību izbeigšanu ar Brazīlijas futbolistu. Ņemot vērā Latvijas čempionvienības aktivitātes pāreju tirgu, tad komandai bija nepieciešams atbrīvot vietu spēlētāju pieteikumā, jo Virslīgas reglamets paredz, ka komandā vienlaicīgi var būt pieteikti ne vairāk kā 15 ārzemēs sagatavotie spēlētāji. Tā kā rīdzinieki pastiprinājuši savas rindas ar citu Brazīlijas uzbrūkošā plāna spēlētāju Vesliju Natu, kā arī melnkalniešu uzbrucēju Stefanu Miloševiču, tad Steniu vieta komandā vairs nav atradusies.

Pirms ierašanās Latvijā, Steniu septiņas sezonas pavadījis Maķedonijas klubā "Shkendija", bet pirms tam futbolists spēlējis arī Bulgārijā un Brazīlijā.

Rītdien pulksten 20:00 "Riga" savā laukumā "Skonto" stadionā aizvadīs Eiropas līgas kvalifikācijas maču pret Sanmariono čempioni "Tre Fiori". Spēli varēs vērot Sportacentrs.com TV.


, 2020-09-16 22:02, pirms 4 gadiem
Tiku līdz vārdu salikumam "Brazīlijas spārns", apstulbu un vairs nespēju koncentrēties. Nezināju tādu putnu - Brazīlija.
, 2020-09-16 22:02, pirms 4 gadiem
Lai izīrē Tukumam, jeb par velti lai atdod... pēcāk varēs, ja vajag paņemt atpakaļ...
, 2020-09-16 22:06, pirms 4 gadiem
Ir motori, tātad jābūt arī kādiem spārniem, kuri šiem motoriem liek lidot...
=Cialkowskis=
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule
27

Daugavpils trāpa no stūra, grauj un kļūst par vicelīderi, Golijanins apvainojas un dezertē

"TonyBet" Virslīgā turpina uguņot mazbudžeta klubs "Daugavpils", kas savā laukumā jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un ar 4:0 sagrāva "Metta", no otrās vietas nostumjot Baltijas bagātāko sporta klubu "Riga". Ar diviem vārtiem izcēlās Jevgenijs Miņins, kurš trāpīja gan pendeli, gan arī…stūra sitienu.
Dmitrijs Zelenkovs guva vārtus savā 24. dzimšanas dienā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Čempione un līdere RFS atspēlējas Jelgavā, uzvaras pendeli iesit Lipuščeks

Pirmo mājas spēli uz dabīgā seguma aizvadīja arī "Jelgava", kas Jāņa Lūša Zemgales Olimpiskā centra stadionā pirmajā puslaikā ar tiešo brīvsitienu pat izvirzījās vadībā, tomēr punktus čempionei un līderei RFS neatņēma (1:2) un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.