Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Deglis: "Babičeva aiziešana bija negaidīta"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Deglis: "Babičeva aiziešana bija negaidīta"
Vladimirs Babičevs pametis grimstošu kuģi
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Virslīgas otras vājākās komandas "Jūrmala V.V." galvenā trenera maiņu Sportacentrs.com apstiprināja kluba valdes loceklis Dainis Deglis, norādot, ka Vladimirs Babičevs aizgājis prom pats.

"Babičevs pats nolēma aiziet, jo vairs nevarēja turpināt strādāt šādos krīzes apstākļos. Klubu pametis arī Igors Stepanovs (pildīja menedžera pienākumus), taču ir cerības, ka viņš varētu atgriezties. Trenera maiņa nebija plānota, Juriju Popkovu uzaicināju es," atklāja Dainis Deglis.

Pēc Degļa vārdiem, klubs, neskatoties uz visas sezonas ilgumā esošajām problēmām, apņēmies pabeigt šo sezonu. Bet par nākamo pāragri domāt. Šobrīd komandas rīcībā ir 16 futbolistu, vēl tiek gaidītas vīzas diviem leģionāriem no Krievijas un Gruzijas. Mērķis Virslīgas 4. aplī – izcīnīt kādu punktu.

"Jūrmala V.V." šosezon 23 mačos izcīnījusi četras uzvaras, tikpat reižu nospēlējusi neizšķirti, kā arī piedzīvojusi 15 zaudējumus, turnīra tabulā ieņemot 8. vietu deviņu vienību konkurencē. Vājāka par "Jūrmala V.V." šosezon ir tikai "Olimps".

     [+] [-]

, 2011-09-16 19:21, pirms 13 gadiem
un droši vien notiek pārrunas ar investoriem no Krievijas

     [+] [-]

, 2011-09-16 21:35, pirms 13 gadiem
Sen bij laiks. Jūrmalā ar katru gadu stāvoklis pasliktinās