Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Gulbenes" uzbrucējs Lapss: "Šosezon nespēlējam profesionāli, bet gan prieka pēc"

Agris Suveizda

"Gulbenes" uzbrucējs Lapss: "Šosezon nespēlējam profesionāli, bet gan prieka pēc"
Jānis Lapss pie "Mettas"/LU vārtiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Gulbenes" uzbrucējs Jānis Lapss pēc zaudējuma pirmajā pārspēlē pret "Mettu"/LU (0:1) sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka, viņaprāt, komanda nebija pelnījusi zaudēt. Tāpat Lapss bija ļoti kaujinieciski noskaņots un garantēja, ka cīņa par iekļūšanu Virslīgā vēl ne tuvu nav beigusies.

""Metta"/LU, protams, kontrolēja bumbu un vairāk uzbruka, bet mēs normāli stāvējām aizsardzībā un spēlējām tā, kā bijām norunājuši. Es uzskatu, ka nē – bija jābūt neizšķirtam," Jānis Lapss atbildēja uz jautājumu, vai, viņaprāt, "Metta"/LU bija pelnījusi uzvaru. "Viņi trāpīja pa vārtu stabu, bet arī mums bija labs moments – Artūram Biezajam bija liela diena."

"Cīnīsimies līdz galam – bez variantiem. Cīnīsimies maksimāli, it sevišķi pēc šādas spēles – emocijas ir sakāpinātas," Lapss uzskata, ka šajā duelī vēl ne tuvu nekas nav izšķirts. ""Metta" vienmēr propagandē tīru spēli, bet šajā situācijā…Manuprāt, bumba bija jāizsit ārā – pasaulē tā dara."

"Treniņprocess [grafika ziņā] vairs nav tik nopietns kā pagājušajā gadā. Trenējamies trīsreiz nedēļā. Arī tas, ka visi strādā un nevar savākties. Cik varam, tik cīnāmies. Visi to redzēja – atdevām visu, ko varējām. Varam vēl pielikt bumbas kontrolē, un domāju, ka viss būs okei," Lapss turpināja. "Korabļovs ir jauns treneris, un šajā ziņā viss ir super - domāju, ka viņš tikai progresēs, un uzskatu, ka viņam trenera amatā ir nākotne."

"Domāju, ka Gulbenē būtu citādi. Bet tā kā mums ir īss sastāvs, pārejot uz to Gulbenes putru, mēs tur nomirtu - būtu grūti," Lapss nedomā, ka tas, ka arī otra spēle notiks Hanzas vidusskolā, "Mettai" dos lielas priekšrocības. "BFC "Daugava" noteikti bija pelnījusi iekļūt Virslīgā. Sezonas beigās salūzām. Kā jau sacīju, mums ir strādājoši cilvēki, kas nevar vienmēr tikt sestdienās un svētdienās – gribas atpūsties un palikt pie ģimenes. Tas nav profesionāli – spēlējam prieka pēc. Bet nekas – ir jāsitas."

Lapss, kuram septembrī apritēja 27 gadi, kopā ar "Gulbeni" spēlēja arī Virslīgā. Pagājušajā sezonā Lapss piedalījās 30 spēlēs, no kurām 21 sāka pamatsastāvā, un guva divus vārtus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-11-15 17:12, pirms 10 gadiem
frutto rakstīja: Latvija vispar profesionali spele tikai 2 klubi - Skonto,Ventspils
...un Ilūkste ar Dinaburgu, tikai citā, toto-līgā

  +2 [+] [-]

, 2013-11-15 17:21, pirms 10 gadiem
kāpēc neuzdevi jautājumu par lajuku&gavrjušu

  +1 [+] [-]

, 2013-11-15 18:36, pirms 10 gadiem
massbeat rakstīja: ...un Ilūkste ar Dinaburgu, tikai citā, toto-līgā
labs bet šajā duelī gribas, lai LU/Metta saglabā vietu virslīgā - tomēr kluba koncepts un pieeja patīk!

  +3 [+] [-]

, 2013-11-15 18:39, pirms 10 gadiem
Stūra sitieni 15:1, sitieni pa vārtiem 29:7, trāpījumi rāmī gan tikai 9:2 (ne jau Gulbenes labā) -- kā tas saskan ar to spēles ainu, kuru izklāsta Lapss?

  -1 [+] [-]

, 2013-11-15 20:06, pirms 10 gadiem
uzvarēs stiprākais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 00:56, pirms 10 gadiem
Metta bija pelnījusi uzvarēt. Gulbenei bija +/- 2 ļoti labi momenti un vēl pāris skaistas epizodes Rimkus izpildījumā. Tas arī viss, kamēr Metta visu laiku uzbruka, bet pietrūka veiksmes un mestarības noslēguma fāzē. Tas jau tikai loģiski, jo Metta ir Virslīgas komanda, kas trenējas katru dienu, kamēr, kā saka Lapss, Gulbene tikai 3 reizes nedēļā.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-16 03:04, pirms 10 gadiem
ko tur teikt ja jau pasi saka ka amatieri, tad virsliga vini nav vajadzigi

  -3 [+] [-]

, 2013-11-16 15:45, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: ko tur teikt ja jau pasi saka ka amatieri, tad virsliga vini nav vajadzigi
Spēlējot Virslīgā, situācija mainītos. Tur ar treniņiem 3x nedēļā neietu cauri un būtu jābūt profesionālai attieksmei. Tāpēc jau to klubu sastāvi, kas iekļūst Virslīgā, tik kardināli mainās - daudzi spēlētāji nav gatavi spēlēt Virslīgā un atteikties no sava otra darba. Šī iemesla dēļ arī, piemēram, Riževskis šosezon nespēlēja Ilūkstē, bet gan BFC Daugavā. Viņam esot darbs dzelzceļniekos, bet ar spēlēšanu Virslīgā to neesot iespējams apvienot.