Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" pagarina līgumus ar Freimani, Lazdiņu un Perepļotkinu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jelgava" pagarina līgumus ar Freimani, Lazdiņu un Perepļotkinu
Gints Freimanis
Foto: fkjelgava.lv

2016. gada Latvijas vicečempione futbolā "Jelgava" pagarinājusi līgumu uz nākamo sezonu ar kapteini Gintu Freimani, pussargu Arti Lazdiņu un uzbrucēju Andreju Perepļotkinu.

Laika posmā no 30. septembra līdz 22. oktobrim "Jelgava" tika galā ar trim galvenajām konkurentēm – Jūrmalas "Spartaku", "Ventspili" un "Liepāju". Dueļos tika ielaisti tikai divi vārti, turklāt vienu reizi nācās kapitulēt no 11 metru soda sitiena atzīmes, un aizsardzība ļāva atgriezties cīņā par Latvijas čempiones titulu.

Tomēr sasmelt sezonas sākumā, kad komandu vēl vadīja Vitālijs Astafjevs, nevis lietuviešu speciālists Sauļus Širmelis, izlieto neizdevās, un Virslīgas kopvērtējumā "Jelgava" palika četrus punktus aiz čempiona Jūrmalas "Spartaka".

Iespējams, liktenīgais zaudējums tika piedzīvots septembra vidū, izbraukumā ar 0:1 zaudējot RFS, un diskvalifikācijas dēļ komandai nevarēja palīdzēt kapteinis Gints Freimanis. Viņa loma "Jelgavā" ir milzīga, un komanda šodien paziņojusi, ka līgums ar aizsargu, kuram nule Latvijas izlases kreklā bija uzdevums no spēles izslēgt pasaules superzvaigzni Krištianu Ronaldu, pagarināts uz nākamo sezonu.

Tāpat "Jelgavā" paliks arī pussargs Artis Lazdiņš un uzbrucējs Andrejs Perepļotkins, kurš sezonu sāka Rīgas "Skonto" rindās Latvijas 1. līgā, tomēr beigās bija labs palīgs cīņā par Virslīgas sudrabu, 15 mačos izceļoties ar diviem vārtu guvumiem. Lazdiņa kontā 20 spēles un viens rezultatīvs trāpījums, bet Freimanis piedalījās 25 dueļos, visos ejot starta sastāvā.

Pēc sezonas beigām nesnauž arī čempions Jūrmalas "Spartaks", kas gan noslēdzošajā mačā no sniega nenotīrīta laukuma dēļ saņēma tehnisko zaudējumu, ielejot darvas pilīti sezonas medus mucā. Paziņots, ka arī nākamajā gadā komandu pārstāvēs krievu uzbrucējs Jevgeņijs Kozlovs. 21 gadu vecais leģionārs 26 spēlēs guva piecus vārtus, ieņemot trešo vietu "Spartakā".

Izmantotie resursi:
FK Jelgava – Futbola kluba...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-20 16:21, pirms 7 gadiem
Tas lauztā deguna mānīgais iespaids...

     [+] [-]

, 2016-11-20 16:34, pirms 7 gadiem
Skaidrs, ka Virslīga nav La Liga, tāpēc šie kadri ir ļoti respektabli! Lai izdodas!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-20 16:59, pirms 7 gadiem
Sis kadrs labs,pec portugales speles intervijas izskatijas ka biedrs diez vai ir pieskaitams

  +3 [+] [-]

, 2016-11-20 17:42, pirms 7 gadiem
Gaidām interviju no Freimaņa, kad pateiksies Dievam par jauno līgumu

     [+] [-]

, 2016-11-20 18:13, pirms 7 gadiem
thegame rakstīja: Sis kadrs labs,pec portugales speles intervijas izskatijas ka biedrs diez vai ir pieskaitams
Kuri bija tie jelgavnieki, kuri noraka maču ar Čehiju Rīgā?

     [+] [-]

, 2016-11-20 18:16, pirms 7 gadiem
Ko viņs smaida b*e

  -1 [+] [-]

, 2016-11-20 18:42, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Gaidām interviju no Freimaņa, kad pateiksies Dievam par jauno līgumu
Kas tā pa sovjetisko domāšanu, ka nekur Dievu nevar pieminēt? Latīņamerikas un dienvidamerikas futbolisti arī bieži publiski pasakās Dievam, Keilors Navass to dara visu laiku. Ja neputroju, Brazīlijas izlase bija tā, kas treniņos visa laukuma vidū aizvadīja lūgšanu.

     [+] [-]

, 2016-11-20 18:55, pirms 7 gadiem
...man netrauce,ka ticigs cilveks caur Dieva svetibu spele futbolu,-bet ja jau ticigs,tad nedrikst but odiozs,-nedrikst parkapt bibele rakstito,-diemzel so Dieva vardu Jelgavas futbola stradnieks it biezi parkapj,-tapec jau ari nekavejoties seko Dieva sods,-un futbola stradniekam nakas pardomat savus parkapumus,-bet ja jau Dievs devis svetibu spelet Lelgava,-lai tad ari Jelgavas odiozais futbola stradnieks to dara!!!

     [+] [-]

, 2016-11-20 19:36, pirms 7 gadiem
Freimanis un Lazdiņš atslēgas spēlētāji un līderi Jelgavai! Perepļotkins par pārsteigumu arī labi cīnījās!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-21 13:47, pirms 7 gadiem
Malači, ka saglabāja E.Kozlovu
Atslēgas spēlētājs un labākais virslīgā
Interesanti būs pavērot Kozlova un Zjuzina pretstāvi, kas varētu būt izšķiroša cīņā par zeltu