Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Štolcers: "Apzinos, ka komanda zaudēja manis dēļ"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Štolcers: "Apzinos, ka komanda zaudēja manis dēļ"
Andrejs Štolcers ("Olimps/RFS")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Saprotu, ka zaudējām manis dēļ. Ar mums 11 liepājniekiem bija sarežģīti tikt galā, lai gan "Metalurgam" bija lielāks pārsvars un viņi kontrolēja bumbu. Protams, desmit cilvēkiem ir smagāk. Labi nospēlēja mūsu futbolisti, arī jaunie puiši..." pēc vakardienas mača starp "Olimpu/RFS" un "Liepājas metalurgu" (1:2) sarunā ar eSports.lv atzina no laukuma noraidītais Andrejs Štolcers. Savās domās par maču dalījās arī uzvaras vārtu guvējs Kristaps Grebis ("Metalurgs").

"Uz mākslīgā laukuma bija grūti. Nevarējām iespēlēties, varbūt pie vainas pirmās sezonas spēles slogs. Tad savācāmies bišķi, un aizgāja... "Olimps", protams, izskatījās labi - laba komanda, pret viņiem būs grūti. Ar Astafjevu laukuma vidū tur ir kārtība. Pašam gols iznāca tāds spontāns. Es arī nezinu, kā man izdodas gūt izšķirošos vārtus [smejas], bet esmu priecīgs. Rimku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā apsteigt būs grūti, taču centīsimies, un čempionāts visu rādīs," vakardienas uzvaru ar 2:1 pret "Olimpu/RFS" komentēja izšķirošo vārtu guvējs "Liepājas metalurga" rindās - Kristaps Grebis.

"Uzbrukumā? It kā jau normāli - Karļiks [Ģirts Karlsons] atnāca atpakaļ, taču mazliet jāiespēlējas. Treniņos mēģinām visādas kombinācijas. Domāju, ka ar katru spēli būs labāk. It kā jau esam spēlējuši kopā desmit gadus, taču laikam mazliet vēl ir jāsaprotas. Starpsezonu periodā aizbraucu uz "Neftchi", guvu savainojumu un nācās izlaist kādu laiku bez treniņiem. Otrajā nometnē mums tika iedzīts fiziskais, tagad jau jūtos labi. Ir vēl pāris sīkumi, bet kopumā viss kārtībā," savu pašsajūtu raksturoja Grebis.

Salīdzinot vakar parādīto sniegumu ar to, kādu vēlas iemācīt liepājnieku treneris Abramčiks, Grebis atzina, ka līdz pilnībai vēl tālu: "Godīgi sakot, neiznāca tas, ko treneris vēlējās. Viņš gribēja, lai mēs vairāk izspēlējam bumbu pa zemīti, taču paši redzējāt, ka šeit kaut ko izdomāt un veidot saspēli ir grūti. Šis laukums tomēr ir visai briesmīgs - nevar diagonālu piespēli iedot. Liepājā vismaz mākslīgais laukums ir plašāks, būs pavisam cita lieta. Šeit jau jāspēlē astoņi pret astoņi, ne 11:11. Arī noskaņošanās acīmredzot nebija kārtībā. Zini kā runā - "Olimps", "Olimps", visiem krīze, neviens te nebūs... Varbūt arī tāpēc kāds nenoskaņojās. Es centos noskaņoties, taču, kā jau teicu, grūti uz šī laukuma, taču vismaz uzvarējām un esam apmierināti."

Savukārt "Olimpa/RFS" spēlējošais treneris Andrejs Štolcers, kurš otrajā puslaikā tika noraidīts no laukuma, atzina savu kļūdu: "Kontakts jau bija... Vajadzēja nospēlēt drošāk kājās un trāpīt bumbai. Diemžēl divreiz trāpīju tā pamatīgi pa kājām. Cik pamatoti tās dzeltenās? Man jau tas ir normāli [smaida]... Tiesnesim - skaidra lieta. Saprotu, ka zaudējām manis dēļ. Ar mums 11 liepājniekiem bija sarežģīti tikt galā, lai gan "Metalurgam" bija lielāks pārsvars un viņi kontrolēja bumbu. Protams, desmit cilvēkiem ir smagāk. Labi nospēlēja mūsu futbolisti, arī jaunie puiši... Diemžēl liepājnieki šoreiz bija labāki.

Es no laukuma nogāju kā zaudētājs. Varu teikt, ka savulaik spēlēju tādā līmenī, kur visi asi darbojas. Atbraucu uz šejieni - atkal daru nepareizi... Vajag mierīgāk, taču man prātā ir doma, ka bumba ir jāatņem pretiniekam, neskatoties uz to, ar cik lielu spēku. Ļoti grūti pārslēgties, bet jāpiestrādā pie tā, lai šādas situācijas neatkārtotos."

  -4 [+] [-]

, 2009-03-15 10:43, pirms 15 gadiem
njaa taa bija shtolcera vaina... bet pats vainiigs!!!! labi vien ir ka mans miilaakais klubs uzvareeeja!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-15 10:55, pirms 15 gadiem
Spole notēloja, tāpēc Štolcers dabūja pirmo dzelteno.

Žēl ka Olimps zaudēja.

LM šogad nav tas LM kas iepriekšējos gadus (par Olimpu var teikt to pašu)

  +5 [+] [-]

, 2009-03-15 10:59, pirms 15 gadiem
polis999 rakstīja: Spole notēloja, tāpēc Štolcers dabūja pirmo dzelteno.

Žēl ka Olimps zaudēja.

LM šogad nav tas LM kas iepriekšējos gadus (par Olimpu var teikt to pašu)
Tu vispār spēli redzēji? Ja kāds tur kko tēloja, tad tas bija Koļinko, kas gribēja jau 10 minūtē vilkt laiku.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-15 11:03, pirms 15 gadiem
Štol
ceram ir taisnība,ka bumbu pretiniekam ir jāatņem ar pielietotu spēku,par tādu azartu varu tikai paslavēt pieredzējušo futbolistu.Bet to ir jādara bez noteikumu pārkāpuma.Tā ir liela māksla,un tam futbola lielvastīs māca katru treniņu.Novēlu Štolceram aizmirst šo neveiksmi un cītīgi strādat futbola un komāndas labā.
';

  +2 [+] [-]

, 2009-03-15 11:06, pirms 15 gadiem
"Saprotu, ka zaudējām manis dēļ."
lieki piebilst, ka šī nebija pirmā reize...
kad nervi izkāpj no ķermeņa...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-15 11:26, pirms 15 gadiem
Vismaz atziist savas kluudas, bet prieks ka vins savaa vecumaa spelee ar taadu pasatdevi!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-15 11:36, pirms 15 gadiem
nu nebija jau tik traki vecīt..

  +2 [+] [-]

, 2009-03-15 12:19, pirms 15 gadiem
Hmm, tikai vienu nesaprotu. Kāpēc šim spēlētājam mūžīgi liek priekšā vārdu pieredzējis (ja skatās no tā cik daudz pasauli redzējis tad jā, šis apzīmējums iederas). Tāda nesavaldība, tādi pēc spēles teksti...viņam vēl tālu no pieredzējuša spēlētāja titula. Nepieredzējis un nenobriedis pacans, lai pamācās no Astafjeva kā tā lieta jādara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-15 13:00, pirms 15 gadiem
Šībernieks. Tieši tāpat, kā pagājušajā vasarā pret St.Patricks. Ko lai no viņa mācās jaunie....

     [+] [-]

, 2009-03-15 13:40, pirms 15 gadiem
Es jau to pašu vakar te kladzināju ko Grebis, bet daži mani mēģināja pārliecināt, ka komandas bija vienādos apstākļos. Piekrītu ka vienādos, bet laukums jau mazs....Tādiem spēlētājiem kā Astafjevs, Stolcers kā radīts..

  +2 [+] [-]

, 2009-03-15 13:46, pirms 15 gadiem
Štolcers vienmēr ir spēlējis asi! Ja būtu tāda statistika kā visdumjākās sarkanās kartītes, viņš šai rādītājā būtu pirmajā vietā.

Pērn parādīja jaunajiem "piemēru" eirokausos, arī pret Blāzmu pagājušajā gadā lecīgs bija. Dabūja vienu dzelteno un vēl vairākas reizes bija uz robežas. 1. puslaika vidū viņu nomainīja...

Vārdu sakot, cik es viņu esmu redzējis, tik viņš arī simulē un tēlo, un spēlē rupji (tā ir vienīgā atšķirība starp viņu un J. Laizānu).

     [+] [-]

, 2009-03-15 17:05, pirms 15 gadiem
hokeja_specs rakstīja: Da Stolcers ir nelidzsvarots... man bail no vinja... cik speeli redzeju, vienreiz Spolem pa muti iepisa ar kaaju, tad vel vnk uzskreja virsu LM speletajam nez kapec bez iemesla un velak nopljaava vel vienu... un ne pirma reize vinjam taada, kaa kada svarigaka spele taa dzekam adrenalina par daudz...

Vins atgadinaja no filmas "Mean Machine'' to vartsargu, kas bija ta uzvilkts, ka tikai kadu nonest no kajam un satraumeet...
No Burisa ne "Mean Machine''

     [+] [-]

, 2009-03-15 22:22, pirms 15 gadiem
Štolceram ir grūti!!! Padomājie, cik gadus vins nospēlēja Anglijā.. Tur ir pavisam cits futbols - daudz agresīvāks nekā šeit... tāpēc arī grūti pāriet!!!

Sākumā ir jāpadomā ar to kas ir starp ausīm nevis kā te daži labi - starp kajām!!!