Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jaunības" treneris Davidovs: "Mērķis tikt Virslīgā bija tikai nākamgad"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Jaunības" treneris Davidovs: "Mērķis tikt Virslīgā bija tikai nākamgad"
Sergejs Davidovs (F.C. "Jaunība")
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien izcīnītā neizšķirta pret "Daugavu", kas deva komandai vietu nākamās sezonas LMT Virslīgas čempionātā, sarunā ar Sportacentrs.com domās dalījās Rīgas "Jaunības" galvenais treneris Sergejs Davidovs.

"Esmu priecīgs, ka esam tikuši Virslīgā, taču nedaudz apbēdināja parādītā spēle," šodien sarunā ar Sportacentrs.com atzina Rīgas "Jaunības" galvenais treneris Sergejs Davidovs, kura vadītā komanda, pārspēlēs divu maču summā pieveicot "Daugavu", ieguvusi vietu LMT Virslīgā nākamsezon. "Tomēr gribējās nospēlēt klasi augstāk. Var just, ka ir sezonas beigas, līdz ar to uzkrāti savainojumi un citas problēmas. Tāpēc arī jāatzīst, ka sniegums nebija diez ko skaists. Četri pamatsastāva futbolisti ir slimi - Hromovs, Solomatins, Zarudnijs un Bespalovs. Tie ir cilvēki, kas var daudz ko izšķirt."

"Ceru, ka nākamsezon mums izdosies izvairīties no tādām situācijām, ka rezervisti savainotos futbolistus aizstāt pienācīgi nav spējīgi. Mūsu rezervisti ir vienu klasi zemāki. Tāpēc panākumam ir divas monētas puses - viena ir zelta, jo tikām Virslīgā, otra - nedaudz bālāka, jo skaistuma nebija. Kā loterijas biļetēs - kaut kur veiksmīgāki bijām mēs, kaut kur pretinieki, bet kopumā savā starpā tikās divas vienāda līmeņa komandas. Gribējās mums tomēr uzvarēt ar pārliecinošu pārsvaru, taču neizdevās. Ceru, ka nākamsezon pieļautās kļūdas izdosies novērst. Šogad mūs pameta vairāki futbolisti, vēl trīs-četri aizbrauca strādāt uz ārzemēm, tāpēc radās zināmas grūtības, kurām tikām pāri."

Jautāts par nākamo sezonu un Virslīgu, Davidovs atzina, ka šī mēneša laikā būs lielāka skaidrība par nākotni: "Pārliecība, ka spēlēsim Virslīgā, ir. Steidzami risināsim finansiālos jautājumus. Runāsim ar sponsoriem un citiem, kas palīdz komandai, lai domātu, kā veikt turpmāko ceļu, lai nav nepatīkamu organizatorisko situāciju. Komanda noteikti būs stiprāka - jau tagad piedāvājam pie mums spēlēt diviem leģionāriem no Igaunijas, kurus aicinātu pat tad, ja Virslīgā netiktu.

Mūsu mērķis bija tikt Virslīgā tikai pēc gada, taču doma taisīt Virslīgas līmeņa komandu bija jau uz nākamo sezonu. Bijām plānojuši nākamsezon triumfēt 1. līgā ar pārliecinošu atrāvienu, jo skaitīt milimetrus 1. līgā - divi-trīs punkti starpā - tas nav nopietni, ja grib tikt Virslīgā. Tomēr mērķi tikt Virslīgā izdevās sasniegt gadu ātrāk. Bērns piedzimst pēc deviņiem mēnešiem, bet mēs šobrīd esam tāds veidojums, kas būtu piedzimis pēc septiņiem mēnešiem. Neko darīt - dzīvosim! Šī mēneša laikā par visu būs skaidrība."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-11-15 15:46, pirms 14 gadiem
Interesants un sakarīgs viedoklis! Ļoti simpātisks!

  +5 [+] [-]

, 2009-11-15 16:03, pirms 14 gadiem
nu interesanti kads jums tur stadions(zina ka ne pa temu)
vispar gribetos lai latvija butu uzcelti kadi 2 -3 stadioni kuros varetu spelet eiropas liga un izlase nevis tikai skonto stadiona spelet.
bet tas pats skonto jau ir vecs un ir vetrs vinu parbuvet (nu bet protams tam visam pa virsu ir naudas jautajums un apmekletibas jautajums ja pie mums taču netik stipri mil to futbolu ka citas valstis)

Nu redzesim uz ko šis klubs bus spejigs paradit nakoš sezona
LAi VEICAS