Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Abramčiks: "Puiši nespēlēja ar īsto atdevi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Abramčiks: "Puiši nespēlēja ar īsto atdevi"
Ridigers Abramčiks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Spēlētāji nebija maksimāli koncentrējušies. Radās sajūta, ka viņi vēl ir ģērbtuvē. Uz mākslīgā seguma ir jāgrib spēlēt, bet mēs to darījām tikai otrajā puslaikā," pēc uzvaras pār "Olimps/RFS" (2:1) sacīja "Liepājas Metalurga" galvenais treneris Ridigers Abramčiks.

"Mēs šodien aizvadījām labu spēli. Izveidōjām vairākums labus uzbrukumus, spēlējām uz tālajām piespēlēm. Jau pašā spēles sākumā izdevās gūt vārtus, kas ievirzīja spēli citās sliedēs. Spēli, manuprāt, izšķīra Andreja Štolcera noraidījums, mums bija jāmaina spēles stils. Liepājnieki sāka bīstamāk uzbrukt un spēles beigās viņiem izdevās gūt vārtus. Kas to lai zin, kā spēle būtu beigusies, ja turpinātu spēlēt pilnā sastāvā," pēcspēles preses konferencē sacīja "Olimps/RFS" galvenais treneris Antons Jore. Jore piebilda, ka komandai vēl ir, kur progresēt un sezonas laikā sniegumam jāuzlabojas.

"Uz spēli neizgājām maksimāli koncentrējušies. Sākums bija grūts - pretinieki aktīvi uzbruka, un tas mums sagādāja problēmas. Ātri zaudētie vārti mūs iedzina stūrī, bet spējām nomierināties un sakārtot spēli. Treniņnometnē gadījās vairāki savienojumi, atgriezās Karlsons, bet ne tādā kondīcijā, kādā vēlētos viņu redzēt. Protams, Kristaps Grebis. Viņš vienmēr pamanās tikt pie bumbas un iedabūt to vārtos. Šodienas spēle mums bija tikai ieskriešanās, kad varēsim spēlēt uz āra laukuma, tad rādīsim visu, uz ko esam spējīgi. Puslaika pārtraukumā nācās pateikt kādu skarbāku vārdu, lai puiši sāktu censties. Arī pretinieki bija labi sagatavojušies. Tiešām - malači. Nepatīkami ir tas, ka jāspēlē uz mākslīgā seguma. Neesam trenējušies uz šāda seguma, arī pašam agrāk uz tāda nepatika spēlēt. Ir vairāk jācenšas, vairāk jāgrib spēlēt," iespaidos dalījās "Liepājas Metalurga" galvenais treneris Ridigers Abramčiks. Abramčiks nebija priecīgs par to, ka arī otrā Virslīgas kārta jāaizvada uz mākslīgā seguma, bet samierinājās ar to: "Tādi nu reiz ir apstākļi."

  -2 [+] [-]

, 2009-03-15 11:42, pirms 15 gadiem
Brože, pats intervēji Abramčiku?

  +5 [+] [-]

, 2009-03-15 11:55, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Brože, pats intervēji Abramčiku?
skatiies presesnes video un guusi atbildi uz savu jautaajumu

  +6 [+] [-]

, 2009-03-15 13:14, pirms 15 gadiem
Visu komāndu spēlētājiem un īpaši LM!
-------------------------------------------------
Par kādu motivāciju un koncetrēšamos var būt runa!Tu esi iekļuvis komāndā,tu cītīgi trenējies,tev ir darbs un tu saņēm par to ālgu,pirmā spēle čempionātā un tev nav motivācijas,kaut kāds murgs.Jā tu izej laukumā un negrībi spēlēt ta ko tu dari tajā futbolā,ej strādāt LM rupnīcā,strādā pa sētnieku,nodarbojies ar biznesu,spēlē TOTALIZĀTORU,dzer alu,iespējas ir daudz.Futbols ir ne tikai grūts darbs,bet arī bāuda no šis brīnišķīgās spēles sev un arī mums,līdzjutējiem.Jā tu uzskati futbolu par smagu nastu,piedod,bet futbolā nav ko darīt.
';