Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Liepāja'' nokārto saistības un tai atceļ spēlētāju reģistrēšanas liegumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Liepāja'' nokārto saistības un tai atceļ spēlētāju reģistrēšanas liegumu
Tamazs Pertija. Foto: Jānis Līgats

Virslīgas kluba ''Liepāja'' direktors Dāvids Jansons portālam ''liepājniekiem.lv'' atklājis, ka vienība ir nokārtojusi saistības jautājumā par argentīniešu Leonela Strumijas un Martina Merkau pārējām un tādējādi tai ir atcelts iepriekš piespriestais jaunu spēlētāju reģistrācijas liegums.

Maija beigās tika paziņots, ka par FIFA lēmuma neievērošanu spēlētāju reģistrēšanas liegums piemērots Virslīgas klubam ''Liepāja''. Tas tika darīts, jo nebija nokārtotas saistības par argentīniešu Leonela Strumijas un Martina Merkau pārejām.

Pēc Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) ziņojuma, "Liepāja" nebija izpildījusi finansiālās saistības par Strumiju ar Argentīnas vienībām "Club Atletico 9 de Julio" un "Club Atletico Ricardo Gutierrez", bet par Merkau nebija izpildītas saistības pret "Club Lautaro Roncedo" un "Club Banda Norte".

Kā portālam ''liepājniekiem.lv'' atklājis ''Liepājas'' kluba direktors Dāvids Jansons, tad šodien šis aizliegums ir atcelts. Klubs ir nokārtojis saistības pret minētajiem klubiem, kuri pieprasīja aptuveni 250 tūkstošus eiro. Ar 15. jūniju atveras transfēru periods un Jansons neslēpa, ka šajā periodā vienība plāno pastiprināties. Atceltais spēlētāju reģistrācijas liegums ļaus ''Liepājai'' piesaistīt jaunus futbolistus.

Liepāja pēc 17 aizvadītām kārtām ar 26 punktiem ieņem ceturto vietu. No trešās vietas īpašnieces ''Valmiera'' tā atpaliek par trim punktiem, bet divi punkti mazāk ir ''Audai''. Liepājnieki gan aizvadījuši par spēli mazāk, jo laikapstākļu dēļ tika pārcelta to spēle pret ''Mettu''.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...

  +3 [+] [-]

, 2023-06-14 19:27, pirms gada
Nu mūžīgais neveiksminieks varēs atkal jaunu komandu taisīt un bāzt batonus ausīs 🤣🤣🤣

  -1 [+] [-]

, 2023-06-14 23:19, pirms gada
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nu mūžīgais neveiksminieks varēs atkal jaunu komandu taisīt un bāzt batonus ausīs 🤣🤣🤣
teica,cilvēks kam visu laiku skauž... ka viņa sīkais nav ticis Fk Liepāja komandā...

     [+] [-]

, 2023-06-14 23:44, pirms gada
Ļoti labi - ceru, ka Liepāja pastiprināsies!

  +1 [+] [-]

, 2023-06-15 07:04, pirms gada
Ļurba rakstīja: teica,cilvēks kam visu laiku skauž... ka viņa sīkais nav ticis Fk Liepāja komandā...
Bet viņam taču taisnība.Gribēju uzrakstīt tādu pašu komentu un man ar Liepājas futbolu nav nekāda sakara.

     [+] [-]

, 2023-06-17 22:10, pirms gada
Neizinu par pastiprinajumu uz 100% bet...ja Tobers neko neatradis,laikam bus Liepaja,ar Rakelu,tada paša situacija...un no Jelgavas FA pie Liepajas bazes redzeju futbolistu...

     [+] [-]

, 2023-06-17 22:11, pirms gada
Plus atkal no Gruzija,Nigerija,Senegala kadi džeki bus!!!