Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" noslēdz līgumu ar gruzīnu Gučašvili

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Dinaburg" noslēdz līgumu ar gruzīnu Gučašvili
Vasīlijs Gučašvili
Foto: www.dinaburg.com

LMT Virslīgas futbola klubs Daugavpils "Dinaburg" līdz gada beigām parakstījis līgumu ar gruzīnu uzbrucēju Vasīliju Gučašvili, kurš savā debijas mačā Latgales kluba labā pret "Liepājas metalurgu" (1:3) guva vienīgos vārtus.

Kā vēsta dinaburg.com mājas lapa, Daugavpils "Dinaburg" futbola klubs līdz gada beigām noslēdzis līgumu ar 24 gadus veco gruzīnu uzbrucēju Vasīliju Gučašvili. "Dinaburg" 11. jūnijā sastāvā veica papildus pieteikumu, piesakot Gučašvili Virslīgas spēlēm, un uzbrucējs jau savā pirmajā mačā pret "Liepājas metalurgu" atzīmējās ar vārtu guvumu. "Dinaburg" Liepājā gan zaudēja ar 1:3.

Lai gan Latvijas Futbola federācijas (LFF) reglamenta 6.7. punktā minēts, ka komandas papildus pieteikumus var veikt tikai transfēru periodos (nākamais sāksies jūlijā), acīmredzot Daugavpils klubs savlaicīgi pieprasījis transfēru par Gučašvili, līdz ar to gruzīna tik vēlā pieteikšana ir noteikumu robežās.

Gučašvili iepriekšējo sezonu pavadīja "WIT-Georgia" vienībā, tās sastāvā kļūstot par Gruzijas čempionu. Pašam uzbrucējam sezona nebija no tām veiksmīgākajām, jo uzbrucēja pamatuzdevumu - gūt vārtus - viņš nespēja izpildīt. Interesanti, ka Vasīlijs 18 gadu vecumā bija nonācis "Manchester United" jaunatnes komandas redzeslokā. Interesi par viņu izrādīja arī Skotijas Premjerlīgas klubs "Dundee United", bet ne ar vienu no šīm vienībām līgums tā arī netika parakstīts.

Daugavpils "Dinaburg" mājas lapā pie sastāva minēts vēl viens jauns futbolists, kurš oficiālajā LFF pieteikumā nav atrodams. Pēc visa spriežot, tas ir kāds korejietis Ho Soks Hvangs, kuram piešķirts 21. numurs. Viņa ampluā laukumā - tulks...

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  +7 [+] [-]

, 2009-06-13 11:09, pirms 15 gadiem
Interesanti, kādas valodas pārzin Ho Soks Hvangs?...

  +7 [+] [-]

, 2009-06-13 11:18, pirms 15 gadiem
Mācās lamāties pa krieviski

  +7 [+] [-]

, 2009-06-13 11:23, pirms 15 gadiem
Pēc visa spriežot, tas ir kāds korejietis Ho Soks Hvangs, kuram piešķirts 21. numurs. Viņa ampluā laukumā - tulks...

kur gan citur, ja ne LMT virslīgā. es atceros, kā visa Eiropa toreiz brīnijās par Latvijas iekļūšanu Euro 2004. ārzemju žurnālisti brauca uz Virslīgu, un saņēma pamatīgu šoka devu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-06-13 14:44, pirms 15 gadiem
tulks?

  +5 [+] [-]

, 2009-06-13 15:09, pirms 15 gadiem
Eiropa spele tikai seshi ziemelkorejieshi, bet politisko konfliktu del, katrs korejietis atrodas savos klubos (Vacija Austrija, Krievija un tagad ari Latvija), 'pec dienesta nosutijuma' un var parakstit tikai 12 meneshu ligumus, jeb patstavigi parcelties uz valsti (Pienemt pilsonibu).
Tadel katraa no shiem klubiem piebiedrojas oficala persona no Ziemel Korejas kas atbild par speletaju droshibu shajas valstis.

--FIFA oficalais transferu Reglaments--
Tadel ari ir tas 'Tulks' ieklauts komanda.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-13 15:22, pirms 15 gadiem
Pāgājušā sezonā kā rāda statistika playerhistory saitā aizvadījis tikai divas spēles Witt-Georgia sastāvā.Pavisam četrās sezonās 58 spēlēs divi vārti.Pamaz priekš uzbrucēja.Varbūt pie mums atvērsies.Sākums jau ir.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-13 15:26, pirms 15 gadiem
Nu cerams, ka noderēs. Katrā ziņā gruzīnam tas būs solis uz priekšu karjerā. Ja jau pat MU par viņu kādreiz interesējās, tad jau būtu jābūt labam. Tur jau kaut kādus lošus neņem. Un kā saka - talantu nevar nodzert (pārnestā nozīmē)! Par laimi nav gadījies būt Ziemeļkorejā, tāpēc nezinu kāds tur futbola līmenis. Gan jau, ka zemāks kā Virslīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-14 17:25, pirms 15 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Eiropa spele tikai seshi ziemelkorejieshi, bet politisko konfliktu del, katrs korejietis atrodas savos klubos (Vacija Austrija, Krievija un tagad ari Latvija), 'pec dienesta nosutijuma' un var parakstit tikai 12 meneshu ligumus, jeb patstavigi parcelties uz valsti (Pienemt pilsonibu).
Tadel katraa no shiem klubiem piebiedrojas oficala persona no Ziemel Korejas kas atbild par speletaju droshibu shajas valstis.

--FIFA oficalais transferu Reglaments--
Tadel ari ir tas 'Tulks' ieklauts komanda.
Nav jau teikts, ka viņš ir no Ziemeļkorejas, drīzāk no Dienvidkorejas, kurš iespējams dzīves lielāko daļu dzīvojis eiropā.
Dziļi šaubos vai ziemeļkorejietis var atļauties biļeti lidojumam uz eiropu.