Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Mēs slimojam ar vidusmēra komandas sindromu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kazakevičs: "Mēs slimojam ar vidusmēra komandas sindromu"
Ātri vārti uzvaru negarantē
Foto: Ivars Veiliņš

Virslīgas futbola čempionāta 3. kārtas centrālajā spēlē "Liepājas Metalurgs" ar 3:1 viesos uzvarēja "Jelgavu". Zaudētāju galvenais treneris Dainis Kazakevičs atzina, ka liepājnieki uzvarējuši pelnīti, piebilstot, ka viņa padotie vēl turpina slimot ar vidusmēra komandas sindromu.

Viktors Lukins, "Liepājas Metalurga" otrais treneris: "Šodien bija atklāts futbols, nevar šo maču salīdzināt ar kausa spēli. Bija asa, bet ne rupja spēle. Patika, ka abas komandas bija noskaņojušās mačam. Demonstrējām nesliktu futbolu, bet bija pārāk daudz neprecīzu sitienu. "Jelgava" lieliski uzsāka maču, guva skaistus vārtus pretuzbrukumā. Mums klājās grūti, bet izdevās atspēlēties. Kopumā ar spēli esam apmierināti, puiši bija labi mobilizēti. Jāsaka, ka mums vairāk paveicās."

Dainis Kazakevičs, "Jelgavas" galvenais treneris: "Mēs slimojam ar vidusmēra komandas sindromu. Ātri guvām vārtus, pēc inerces nākamās desmit minūtes nospēlējām labi, bet pēc tā atdevām iniciatīvu Liepājai, kas ir ļoti bīstama un meistarīga komanda. Šodien pretinieks nospēlēja reizes divas labāk, nekā kausa spēlē martā. Mēs šodienas spēli zaudējām pirmā puslaika otrajās 30 minūtēs, kad atdevām iniciatīvu un ielaidām divus golus. Vārtu zaudējumi bija likumsakarīgi. Otrajā puslaikā bijām spiesti atvērties, doties uz priekšu. To arī darījām. Es jau pārtraukumā komandai teicu, ka galvenais, lai mēs censtos gūt otros vārtus, nevis tikai domātu par neielaišanu. Vēlos uzslavēt komandu, ka tā patiešām centās iesist. Bija iespējas panākt izlīdzinājumu, bet tad pretinieks realizēja standartsituāciju, panākot 3:1. Spēles iznākums bija atbilstošs spēles gaitai. Liepāja bija miestarīgāka, kā arī labāk realizēja savus momentus.

Noslēgumā Kazakevičs analizēja komandas centra pussargu darbību, sakot, ka šoreiz viņi nospēlēja labāk nekā spēlē pret "Jūrmalu", bet arī pārāk lielas uzslavas nav pelnījuši. Tieši centra pussargiem bija jānomierina komandas darbība pēc gūtajiem vārtiem, bet viņi to nespēja paveikt.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-13 21:53, pirms 13 gadiem
Kas tas par mājieniem uz centra pussargu pusi?
Nekas, nekas, sezona tikko sākusies, gan tiks paņemti punkti.

  +6 [+] [-]

, 2011-04-13 22:02, pirms 13 gadiem
tur jau nav ko slimot ,objektīvi arī Jelgava ir vidusmēra komanda,kas pie savas labākās spēles ir gatava pakutināt nervus Daugavai, FKV,LM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-04-13 22:20, pirms 13 gadiem
Patik Kazakevica pecspeles komentari.Vins vienmer ir korekts pret pretinieku un tiesnesiem,ir objektivs savas domas.Apsveicu LM ar uzvaru,pats speli neredzeju,bet pec informacijas spriezot,si bija labaka oficiala spele sezona LM izpildijuma.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-14 00:08, pirms 13 gadiem
Interesanti vārdi no Kazakeviča. Bet nekā neparasta tur gan nav... Jelgavai tikai otrais gads Virslīgā, sastāvs ļoti, ļoti mainījies pa ziemu. Visi pieredzējušākie prom, vietā jaunie. Talantīgi, bet viņiem vajag laiku, lai iespēlētos. Tad, kad iespēlēsies, griezīes pogas varbūt i pašām līderkomandām. Lai veicas Jelgavai, jo potenciāls ir lielāks nekā dažai labai itkā augstāk stāvošai komandai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja