Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Podpalijs priecīgs par uzvaru un atgriešanos uz soliņa

Jānis Celmiņš

Podpalijs priecīgs par uzvaru un atgriešanos uz soliņa
Sergejs Podpalijs.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

FK "Ventspils" galvenais treneris Sergejs Podpalijs, kurš pēc piecu maču diskvalifikācijas atgriezās uz komandas soliņa tieši spēlē ar "Daugavu", pēc šis cīņas varēja smaidīt (2:1) un arī atļauties pajokot, ka laukuma malā tomēr ir labāk, nekā tribīnēs, jo vismaz iespējams piecelties un nedaudz pastaigāties.

Komentāru par spēli Sergejs Podpalijs sāka ar pateicības vārdiem futbolistiem: "Puiši ir malači, jo cīnījās līdz galam un parādīja raksturu. Šajā ziņā pret viņiem pretenziju nav. Protams, vārtus ielaidām situācijā, kad varējām arī neielaist, turklāt varējām zaudēt jau pašā mača sākumā, un tad nezinu, pēc kāda scenārija viss turpinātos. Cīnījāmies tikai par uzvaru, tāpēc arī laidām laukumā trīs uzbrucējus. Jāsaka, kopumā ar to, kā komanda nospēlēja, esmu apmierināts, lai gan bija brīži, kad vajadzēja arī celties kājās un asāk aizrādīt. Otrajā vārtu guvumā mums palīdzēja arī veiksme, bet līdzīgās situācijās arī esam ielaiduši. Galvenais, ka puiši sitās līdz galam, kas no viņiem arī tika prasīts.”

"Pirmā četrinieka cīņas noteikti izsauc ažiotāžu un tajās ir nopietna cīņa. Arī šodien spriedze laukumā padarīja šo maču interesantu. Diemžēl pirms šī mača mums bija nopietnas grūtības, jo nevarēja spēlēt vairāki pamatsastāva spēlētāji, kas mūsu sniegumu būtu padarījuši interesantāku. Vēl spēles laikā traumā iedzīvojās Čihradze, tā kā bija problēmas ar sastāvu. Bija domājuši mēģināt gūt ātrus vārtus, kas gandrīz arī izdevās, bet nedaudz nepaveicās. Ja būtu atklājuši rezultātu, pilnīgi iespējams, spēle risinātos citādāk. Īpaši eksperimentēt nācās vidējā zonā, tāpēc bija lielas problēmas ar bumbas kontroli. Šodien bija cīņa par sešiem punktiem, kurā mēs zaudēja,” maču komentēja daugavpiliešu galvenais treneris Leonīds Nazarenko.

Podpalijs atzinīgi izteicās ne vien par trīs uzbrucēju paveikto darba apjomu, bet arī vidējo līniju, sevišķi izceļot Oļegu Laizānu: "Var just, ka pēc spēlēm izlasē viņš ieguvis papildus pārliecību. Noteikti savai labākajai formai atkal tuvojas Eduards Suhanovs, lai gan pāris reizes nebiju apmierināts ar viņa pieņemtajiem lēmumiem. Tomēr jūtams, ka spēlētājs sāk atgūties.”

Savukārt Nazarenko atzina, ka viņa komandai ļoti pietrūcis ātruma, tāpēc no diskvalificētajiem visvairāk pietrūcis Mamukas Gongadzes un Jurija Sokalova: "Mēs noteikti spēlētu interesantāk uzbrukumā, ja būtu kaut vai viens no viņiem. Savukārt Vadims Logins palīdzētu vidējā zonā. Tagad daudz nācās spēlēt bez bumbas, liela slodze bija aizsardzībai, kas, galu galā, arī pārvērtās vārtos. Tomēr domāju čempionātā cīņa risināsies līdz pēdējam mačam, sevišķi tāpēc, ka pirmais četrinieks savā starpā spēlēs pēdējās kārtās.”

  +1 [+] [-]

, 2011-09-11 08:31, pirms 13 gadiem
Kad treneris parādās uz soliņa,tad komandai atgriežas arī veiksmes faktors.No turnīra viedokļa ļoti svarīga uzvara,bet visa cīņa vēl priekšā,jo visas vadošās komandas šobrīd spēkos līdzīgas un rezultātus iepriekš uzminēt ir arvien grūtāk,pie tam, kā redzam arī šajā kārtā ,vadošā četrinieka komandas zaudē punktus arī pret abām Jūrmalām ,Jelgavu un Gulbeni.Divas neveiksmīgas spēles un viss sākās no jauna.