Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

papildināts Virslīga: Uzvaras izrauj ''Jelgava'' un ''Metalurgs", smags panākums arī ''Skonto''

Krišs Upenieks

Virslīga: Uzvaras izrauj ''Jelgava'' un ''Metalurgs", smags panākums arī ''Skonto''
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Latvijas futbola Virslīgas čempionātā tika aizvadītas pēdējās trīs 2. kārtas spēles. ''Jelgava'' Ķekavā mača izskaņā, gūstot divus vārtus, ar rezultātu 3:2 pārspēja ''Jūrmala-V.V.'', ''Liepājas Metalurgs'' ar 1:0 uzvarēja ''Jūrmalu'', bet ''Skonto'' tikai ar 2:1 uzvarēja ''Gulbeni''

''Jelgava'' izrauj uzvaru pret ''Jūrmalu-V.V.''

Latvijas futbola Virslīgas spēle šodien norisinājās arī Ķekavā, kur uz mākslīgā seguma laukuma ‘’Jūrmala-V.V’’ futbolisti uzņēma ‘’Jelgavu’’. Jūrmalniekiem pirmā kārta izvērtās ļoti neveiksmīga – bez variantiem ar 0:4 zaudēts ‘’Ventspilij’’. Jelgavnieki pirmajā mačā tika pie viena punkta – 1:1 pret ‘’Jūrmalu’’. Vienīgos vārtus zemgaliešu labā guva Artis Lazdiņš.

Maču labāk iesāka jūrmalnieki, pāris reizes nedroši vārtos nospēlēja Bogdanovs, bet gūt vārtus ‘’Jūrmala-V.V’’ nespēja. Nominālo mājinieku uzbrukumus apslāpēja jelgavnieku vārtu guvums – viens pret vārtsargu izskrēja Malašenoks, vārtsargs tika apspēlēts, bet bumbu, cenšoties izsist to no vārtu līnijas, savos vārtos ieraidīja Šlampe.

Pēc vārtu guvuma iniciatīva piederēja ‘’Jelgavai’’, tomēr puslaika turpinājumā atkal mazliet labāki bija jūrmalnieki, kuriem 31. minūtē izdevās izlīdzināt rezultātu – pēc vairākiem rikošetiem bumba nonāca pie Meļņika, kurš ieradīja bumbu zemgaliešu vārtos – 1:1. Kopumā pirmajā puslaikā abas komandas ļoti bieži kļūdījās, nerādot to skaistāko futbolu.

Otrajā puslaikā krietni vairāk bumbu kontrolēja jūrmalnieki, kuri arī vairāk uzbruka, bet ‘’Jelgava’’ spēlēja sev raksturīgā stilā – uz pretuzbrukumiem. Jelgavniekiem pat izdevās gūt divus vārtus, tomēr abās reizes tika fiksēta aizmugure. Jūrmalnieku spēli pārsvara veidoja Čistjakovs, Meļņiks un Krjauklis. Tieši Čistjakovs ar sitienu no labās malas ‘’Jūrmalu-V.V.’’ izvirzīja vadībā. Mača izskaņa ''Jelgavas'' futbolistiem izvērtās ļoti veiksmīga - 85. minūtē aizsargs Daņilovs ar planējošu sitienu izlīdzināja vadību, bet pēc trim minūtēm Malašenoks ‘’Jelgavai’’ izrāva uzvaru – 3:2.

''Jūrmala'' ļoti atzīstami spēlē pret ''Metalurgu'', bet zaudē

Liepājā, Daugavas stadionā šodien ‘’Liepājas Metalurgs’’ uzņēma ‘’Jūrmala’’ futbolistus. 1. kārtā liepājnieki pārliecinoši ar 4:1 uzvarēja ‘’Olimpu’’ (divus vārtus guva Nerijus Valskis), bet jūrmalnieki debijas reizē Virslīgā cīnījās neizšķirti (1:1) ar ‘’Jelgavu’’. Vienīgos vārtus ‘’Jūrmalas’’ labā toreiz guva Aleksandrs Zeņkovs, kurš šodien bija atstāts rezervē.

Diezgan negaidīti pirmais puslaiks aizritēja ar ‘’Jūrmalas’’ pārsvaru, viņi vairāk kontrolēja bumbu, kā arī vairākas reizes spēja iespiest liepājniekus viņu laukuma pusē. Ļoti bīstamu momentu gan pie liepājnieku vārtiem nebija, bija daži sitieni, tomēr lieliski vārtos allaž darbojās pieredzējušais vārtsargs Spole, kurš pāris reizes glāba komandu. Savukārt ‘’Liepājas Metalurgs’’, lai arī uzbruka mazāk, taču viņiem izdevās izveidot vairāk bīstamu momentu. Vienā no epizodēm viesus glāba arī vārtu stabs – pēc pirmajām 45 minūtēm uz tablo bezvārtu neizšķirts – 0:0.

Otrā puslaika pirmā puse aizritēja zem ‘’Liepājas Metalurga’’ zīmes, bet vēlāk jūrmalnieki spēli spēja izlīdzināt. Nevienai no komandām liels pārsvars pārsvars nepiederēja, bet spēles mača izskaņā tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu uz ‘’Jūrmalas’’ vārtiem, ko realizēja Jemeļins. Ja nebūtu šīs pendeles spēle, visticamāk, būtu noslēgusies ar bezvārtu neizšķirtu. Lielas uzslavas šajā mačā būtu pelnījis pieredzējušais vārtsargs Spole, kurš ļoti bieži glāba liepājniekus no vārtu zaudējuma. Kopumā ‘’Jūrmala’’ rādīja ļoti atzīstamu sniegumu, un vienu punktu komanda bija pelnījusi. ''Jūrmalas'' rindās šodien traumējās melnādainais aizsargs Daniels Ola.

Skonto uzvar ''Gulbeni''

Pirmo spēli šīgada Latvijas futbola Virslīgā šodien aizvadīja ‘’Skonto’’, kas Daugavas stadionā Rīgā uzņēma Virslīgas jaunpienācēju ‘’Gulbeni’’. Ja rīdzinieki 1. kārtā nepiedalījās, tad ‘’Gulbene’’ viesos, spēlējot diezgan atzīstami, ar rezultātu 1:3 piekāpās Daugavpils ‘’Daugavai’’.

Mača sākumā, kā jau tas bija gaidāms, ļoti liels pārsvars piederēja ‘’Skonto’’ futbolistiem. 12. minūtē rīdzinieki arī izvirzījās vadībā – laukuma centrā bumbu izcīnīja Laizāns, sekoja piespēle Fabio, kurš ar labu piespēli vienatnē pret vārtsargu izveda Blanku, bet viņš sita nekļūdīgi kreisajā apakšējā stūrī. Pēc astoņām minūtēm ‘’Skonto’’ bija vēl viens labs moments, kad pēc Fertova centrējuma no labās malas, no septiņiem metriem ar galvu garām sita Fabio. Drīz vien lielisks sitiens no 22 metriem padevās Tarasovam, bet viesus glāba pārliktnis.

29. minūtē diezgan negaidīti ‘’Gulbene’’ izlīdzināja rezultātu – Kato starp vairākiem spēlētajiem soda laukumā vienatnē izveda Kokinu, kurš uzreiz sita – sitiens bija ļoti vājš un pa centru vārtiem, bet Ikstens notupās uz ceļiem, un bumba vienkārši paripoja garām vārtsargam – 1:1. Šajā situācijā laukuma kvalitāte nebija vainoja. Runājot par laukumu, mača sākumā tas bija puslīdz normālā kvalitātē, bet puslaika izskaņā – jau ļoti izbradāts.

Otrā puslaika sākumā ‘’Skonto’’ galvenais treneris Marians Pahars veica divas maiņas – Karašauska vietā laukumā nāca Šabala, bet Siņeļņikovu nomainīja Smārts, kuram šī bija debija ‘’Skonto’’ rindās. Pēc piecām minūtēm rīdzinieki bija spiest izdarīt pēdējo maiņu, kad Tarasovs guva savainojumu – pēc Laizāna soda sitiena, lēcienā sitot šķērītē, Tarasovs centās pārspēt Nikoļski, bumba lidoja pa vidu vārtiem, bet pussargs neveiksmīgi piezemējās, gūstot savainojumu. Tarasova vietā laukumā nāca Koļesničenko. Ātri vien Koļesničenko tika pie vārda – soda laukumā tika nogāzts Šabala, bet pendeli izpildīt devās tieši viņš – precīzs sitiens vārtu kreisajā stūrī (2:1).

64. minūtē diezgan bīstams sitiens no 30 metriem padevās Laizānam, bet bumba, pieskaroties vārtu pārliktnim, atstāja laukumu. Interesanta situācija izveidojās ap 70. minūti, kad savainojumu (muskuļa sastiepums) guva Ševeļovs, bet maiņu ‘’Skonto’’ vairs nebija. Ševeļovs pārcēlās uz spēli uzbrukumā, bet Laizāns ieņēma viņa vietu aizsardzības centrā. Uzreiz pēc tam rīdzinieki varēja gūt trešos vārtus – labajā malā labi nospēlēja Fabio, tālāk sekoja piespēle Fertovam, kurš atspēlēja Blankam, bet viņš pirms sitiena paslīdēja... Kopumā mača izskaņā ‘’Skonto’’ vairāk spēlēja no aizsardzības, lai nosargātu rezultātu, bet ļoti bīstamu momentu vairs nebija.

Latvijas futbola Virslīga, 2. kārta, 10. aprīlis

Jūrmala-V.V. - Jelgava 2:3 (1:1)

Vāri: Meļņiks 31', Čistjakovs 79' - Šlampe 19 (s.v), Daņilovs 85', Malašenoks 88'
Jūrmala-V.V: Kosovs, Hščanovičs, Kruskevičs, Jagodinskis, Kirhners, Bezzubovs, Meļņiks (Kalniņš 75'), Krjauklis, Mickevičs, Šlampe, Čistjakovs
Jelgava: Bogdanovs, Daņilovs, Petrenko, Kazura (Bespalovs 80'), Ksenzovs, Lonščakovs, Lazdiņš, Redjko (I.Lapkovskis 82'), Bogdaškins (Gubins 73'), Kozlovs, Malašenoks

Liepājas Metalurgs - Jūrmala 1:0 (0:0)

Vārti: Jemeļins 90+1' (11 m.s.s)
Liepājas Metalurgs: Spole, Zirnis (Prohorenkovs 65'), Kamešs (Kavaļausks 84'), Tamošausks, Valskis, Surņins, Kalns, Činiks, Mihadjuks, Soloņicins, Jemeļins
Jūrmala: Naglis, Sokoļskis, Šiļuks, Ivaško, Ola (Koļcovs 85'), Idionovs, Gospodars (Magkejevs 39'), Belovs, Daņilovs, Seleckis (Zeņkovs 29'), Paplavskis

Skonto - Gulbene 2:1 (1:1)

Vārti: Blanks 12, Koļesničenko 56' (11 m.s.s)- Kokins 29'
Skonto: Ikstens, Fertovs, Ševeļovs, Smirnovs, Kačanovs, Siņeļņikovs (Smārts 46’), Laizāns, Tarasovs (Koļesničenko 53’), Blanks, Karašausks (Šabala 46’), Fabio
Gulbene: Nikoļskis, Ivanovs, Jeļkins, Murdasovs, Kato (Hačatrjans 73’), Gluško, Mišins, Sputajs (Šaracs 68’), Kokins, Stols, Kotikovs (Priedēns 65’)

Virslīga, 2. kārta

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
09.04.Daugava-Olimps2:0Gongadze 2
10.04Liepājas Metalurgs - Jūrmala1:0Jemeļins
10.04Jūrmala-V.V - Jelgava2:3Meļņiks; Čistjakovs - Šlampe (s.v); Daņilovs; Malašenoks
10.04Skonto - Gulbene2:1Koļesničenko; Blanks - Kokins

Turnīra tabula

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Daugava22005:16
2.Liepājas Metalurgs22005:16
3.Jelgava21104:34
4.Ventspils11004:03
5.Skonto11002:13
6.Jūrmala20111:21
7.Gulbene20022:50
8.Olimps20021:60
9.Jūrmala-VV20022:70

Rezultatīvākie spēlētāji

SpēlētājsKlubsVārti
Mamuka GongadzeDaugava3
Nerijus VaļskisLiepājas Metalurgs2
1 2 61 komentārs

     [+] [-]

, 2011-04-10 16:07, pirms 13 gadiem
Malči Jelgava tāturpināt?

 +11 [+] [-]

, 2011-04-10 16:08, pirms 13 gadiem
apsveicu mečis ar vineja jurmalu 1-0 viss ir ok

  +6 [+] [-]

, 2011-04-10 16:09, pirms 13 gadiem
arnitis rakstīja: Malči Jelgava tāturpināt?
pats uz savu jautājumu droši drīksti atbildēt

  +2 [+] [-]

, 2011-04-10 16:12, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka šodien visas spēles ļoti saspringtas, Skonto un Gulbene pēc 1. puslaika 1-1.

 +11 [+] [-]

, 2011-04-10 16:12, pirms 13 gadiem
Apsveicu jelgavniekus! Prieks, ka tomēr tika izrauta uzvara pašās spēles beigās!

  +9 [+] [-]

, 2011-04-10 16:14, pirms 13 gadiem
Starp citu, kāds man var pateikt, kāpēc livescore.com Latvijas virslīga ir vienīgā no līgām, kurā uzspiežot uz spēles rezultāta, nav redzami vārtu guvēju uzvārdi? pat kaut kādā Taizemes līgā tie ir redzami, bet pie mums nav!

 +13 [+] [-]

, 2011-04-10 16:15, pirms 13 gadiem
apsveicu Jelgavu un Liepaju ar uzzvaram!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-10 16:17, pirms 13 gadiem
portalegri rakstīja: Starp citu, kāds man var pateikt, kāpēc livescore.com Latvijas virslīga ir vienīgā no līgām, kurā uzspiežot uz spēles rezultāta, nav redzami vārtu guvēju uzvārdi? pat kaut kādā Taizemes līgā tie ir redzami, bet pie mums nav!
Labi ka tik daudz var dabút no Livescore

  -2 [+] [-]

, 2011-04-10 16:22, pirms 13 gadiem
portalegri rakstīja: Starp citu, kāds man var pateikt, kāpēc livescore.com Latvijas virslīga ir vienīgā no līgām, kurā uzspiežot uz spēles rezultāta, nav redzami vārtu guvēju uzvārdi? pat kaut kādā Taizemes līgā tie ir redzami, bet pie mums nav!
No kurienes viņi to informāciju ņems, ja katrā stadionā nav sava cilvēka? Bet Virslīga pilnīgi noteikti nav vienīgā līga, nevajag no mušas izpūst ziloni.

  +6 [+] [-]

, 2011-04-10 16:22, pirms 13 gadiem
Nebija translāciju. Būs labāko momentu apskats?

  -1 [+] [-]

, 2011-04-10 16:24, pirms 13 gadiem
1 rakstīja: Nebija translāciju. Būs labāko momentu apskats?
teksta veidā

  +5 [+] [-]

, 2011-04-10 16:25, pirms 13 gadiem
St_Germain rakstīja: teksta veidā
Kādam LFF nepatīk, ka Sportacentrs filmē spēles?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 16:26, pirms 13 gadiem
"Skonto"-"FB Gulbene" 2:1 (2.puslaiks)

Vārtu guvēji: Kristaps Blanks (13.min.), Vladimirs Koļesņičenko (58.min.-11 m.s.s.) - Ēriks Kokins (28.min.)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-04-10 16:37, pirms 13 gadiem
1 rakstīja: Nebija translāciju. Būs labāko momentu apskats?
nebija arī pirms spēļu apraksta,tā kā liekas ka Naura entuziasms saak noplakt.vai arī viņš vienkārši svin vakardienas d-pils uzvaru

  +5 [+] [-]

, 2011-04-10 16:37, pirms 13 gadiem
Jautaajums- Kur ir tieshaas translaacijas siim speeleem?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 16:38, pirms 13 gadiem
Vai pareizaak sakot bija?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 16:44, pirms 13 gadiem
Ew kur tad taas translācijas pazuda?

     [+] [-]

, 2011-04-10 16:45, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Ew kur tad taas translācijas pazuda?
Šoreiz nevarēja nodrošināt, jo spēles notika rezerves laukumos.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 16:54, pirms 13 gadiem
suvass rakstīja: No kurienes viņi to informāciju ņems, ja katrā stadionā nav sava cilvēka? Bet Virslīga pilnīgi noteikti nav vienīgā līga, nevajag no mušas izpūst ziloni.
Uzklikšķini uz livescore.com un pārbaudi. Un tad pasaki, kur vēl tā ir kā pie mums!

 +11 [+] [-]

, 2011-04-10 16:58, pirms 13 gadiem
LFF mājaslapa arī savā līmenī. Pie Jūrmalas un Jelgavas spēles iepriecinoši mirgo uzraksts ON-LINE, uz kuru nospiežot, atmet uz to pašu lapu, kurā pat pamatsastāvi nav redzami.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-10 17:02, pirms 13 gadiem
Man viens jautājums...Jelgava jau spēles sākumā izgāja 10 vīru sastāvā ? Vai arī būs kāds piemirsts pie sastāva ?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 17:10, pirms 13 gadiem
suvass rakstīja: No sākuma paklikšķini pats. Daudzās līgās vārtu guvēji netiek ievietoti operatīvi. Piemēram, Gruzijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Irānā utt. Saprotu, ka ir ļoti stilīgi pateikt kaut ko negatīvu par Virslīgu (tāpat kā hokejā par LAČ vai arī tepat par Daugavu - varu iedomāties, kādi būtu komentāri, ja LM vietā (1-0; 90min pendele) būtu Daugava...), taču no sākuma vajag noskaidrot, vai tā, ko pasniedz kā patiesību, arī ir patiesība. Ja tagad kārtīgi apskatīsies un paklikšķināsi, redzēsi, ka gan LM, gan Skonto spēlēm ir vārtu guvēji.

Padomā taču loģiski - kur livescore operatīvi raus tos uzvārdus, ja stadionā nav sava cilvēka, bet teksta live nav pieejams vai nezina, kur ir pieejams?
Es vispār nesaprotu kā viņi pat rezultātus uzzina, jo LFF nekādu info nepiedāvā.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-10 17:18, pirms 13 gadiem
portalegri rakstīja: Uzklikšķini uz livescore.com un pārbaudi. Un tad pasaki, kur vēl tā ir kā pie mums!
No sākuma paklikšķini pats, jo to acīmredzami neesi darījis. Daudzās līgās vārtu guvēji netiek ievietoti operatīvi. Piemēram, Gruzijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Irānā utt. Saprotu, ka ir ļoti stilīgi pateikt kaut ko negatīvu par Virslīgu (tāpat kā hokejā par LAČ vai arī tepat par Daugavu - varu iedomāties, kādi būtu komentāri, ja LM vietā (1-0; 90min pendele) būtu Daugava...), taču no sākuma vajag noskaidrot, vai tā, ko pasniedz kā patiesību, arī ir patiesība. Ja tagad kārtīgi apskatīsies un paklikšķināsi, redzēsi, ka gan LM, gan Skonto spēlēm ir vārtu guvēji. Joprojām gan nav Jūrmalas-VV un Jelgavas statistikas.

     [+] [-]

, 2011-04-10 17:20, pirms 13 gadiem
suvass rakstīja: No sākuma paklikšķini pats. Daudzās līgās vārtu guvēji netiek ievietoti operatīvi. Piemēram, Gruzijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Irānā utt. Saprotu, ka ir ļoti stilīgi pateikt kaut ko negatīvu par Virslīgu (tāpat kā hokejā par LAČ vai arī tepat par Daugavu - varu iedomāties, kādi būtu komentāri, ja LM vietā (1-0; 90min pendele) būtu Daugava...), taču no sākuma vajag noskaidrot, vai tā, ko pasniedz kā patiesību, arī ir patiesība. Ja tagad kārtīgi apskatīsies un paklikšķināsi, redzēsi, ka gan LM, gan Skonto spēlēm ir vārtu guvēji. Joprojām gan nav Jūrmalas-VV un Jelgavas statistikas.

Padomā taču loģiski - kur livescore operatīvi raus tos uzvārdus, ja stadionā nav sava cilvēka, bet teksta live nav pieejams vai nezina, kur ir pieejams?
Jā, paklikšķināju pats arī. Tomēr nav tik bēdīgi, kā man likās. Esmu samēra maz bijis uz Virslīgas spēlēm, jo pārāk tālu dzīvoju, tāpēc varbūt ir tā nezināšana. Tomēr cerams, ka viss ies uz labo pusi!

     [+] [-]

, 2011-04-10 17:20, pirms 13 gadiem
Biju spēlē Skonto-Gulbene. Pirmās 30 minūtes, nepārtraukts Skonto spiediens, pēc atbildes gola situācija nedaudz mainijās un sākās labs abpusējs futbols. Uz otro puslaiku Gulbene pat uzbrukumā izvirzija 2 uzbrucējus. Visumā spēle laba, tik laikapastākļi sūdīgi.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-10 17:44, pirms 13 gadiem
Biju stadiona un veroju futbolu klatiene.Uzreiz jasaka,ka LM joprojam nav atradusi savu speli.Jurmalnieki izskatijas diezgan labi uin tikai Viktora Spoles meistariba glaba LM no zaudejuma.Jurmalnieki bija atraki,centigaki.Loti patika melnadainais aizsargs Ole,vins man atgadinaja Ndeki.Nesapratu ko laukuma darija Kalns,Solonicins un Kamess.Kalns ar Solonicinu bija tik pasivi ka dazs vinus nepamanija laukuma.Aizsardziba viens Jemelins kludijas tik daudz ka pietiktu visiem aizsargiem. Kamess vel kaut ko centas darit ,bet tai vieta lai saasinatu speli,gaja atpakal vai atdeva piespeles atpakal talak no soda laukuma.Uzbrukums galigi svaks,kaut kas jamaina.Vienigi Prohorenkovs iznacis otraja puslaika uz mainu,speli uzbrukuma atdzivinaja.Priece ka gandriz visas speles ir saspringtas,tas naks par labu visiem,komandam un lidzjutejiem.

     [+] [-]

, 2011-04-10 17:58, pirms 13 gadiem
Pēc astoņām momentiem, ‘’Skonto’’ bija vēl viens labs moments,

wtf?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 18:01, pirms 13 gadiem
suvass rakstīja: No sākuma paklikšķini pats, jo to acīmredzami neesi darījis. Daudzās līgās vārtu guvēji netiek ievietoti operatīvi. Piemēram, Gruzijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Irānā utt. Saprotu, ka ir ļoti stilīgi pateikt kaut ko negatīvu par Virslīgu (tāpat kā hokejā par LAČ vai arī tepat par Daugavu - varu iedomāties, kādi būtu komentāri, ja LM vietā (1-0; 90min pendele) būtu Daugava...), taču no sākuma vajag noskaidrot, vai tā, ko pasniedz kā patiesību, arī ir patiesība. Ja tagad kārtīgi apskatīsies un paklikšķināsi, redzēsi, ka gan LM, gan Skonto spēlēm ir vārtu guvēji. Joprojām gan nav Jūrmalas-VV un Jelgavas statistikas.
Bet nevienā no tevis nosauktajām valstīm futbolu tik maz neatspoguļo TV.Visās valstīs(ieskaitot basketbola Lietuvu un Igauniju) ir iknedēļas vai katras kārtas futbola apskati ar vārtu guvumiem.Piemēram Lietuvas portālā ir video sadaļa,bet LFF lapā jāklausās kaut kādas Starkova intervijas vai Mežecka muļķības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-04-10 18:12, pirms 13 gadiem
mozolis rakstīja: apsveicu Jelgavu un Liepaju ar uzzvaram!
Priekā M. !

  +4 [+] [-]

, 2011-04-10 18:16, pirms 13 gadiem
Liepājas spēles apraksts stipri kļūdains. Pirmajā puslaikā Jūrmalai divi izgājieni vienatnē pret Spoli, abas reizes veterāns glāba komandu. Vienreiz Spole izvilka bumbu pēc tālsitiena, kas lidoja zem pārliktņa? Lai kurš autoram stāstīja par bīstamo momentu trūkumu pie LM vārtiem 1. puslaikā, varbūt turpmāk to nevajadzētu darīt.
Līdzīga cīņa, otrajā puslaikā LM paliels pārsvars, virzība uz vārtiem bija, uzvara pelnīta. Valskim atkal pāris bīstami sitieni līdz ar stabu un pārliktni, diemžēl no ārpuses.

  -2 [+] [-]

, 2011-04-10 18:30, pirms 13 gadiem
Teikšu godīgi, LM var būt lepni ar saviem 3 punktiem. Pēc spēles spriežot bija jābūt neizšķirtam. Ja par spēli, tad tādu LM izpildījumā saskatīt nebija iespējams. Kaut ko Osipovs grābstās, pats nesaprot ko dara. Manuprāt uz čempionāta sākumu ir konkrēti jābūt gatavam vismaz spēles plānam, kaut kādam taktiskam zīmējumam utt...LM izpildījumā tādu vienkārši nav. Viss notiek uz "bui dui" un uz "urrā". Atkārtošos vēlreiz, tik švaku LM ( tieši pirms sezonas ) nēesmu redzējis diezgan pasen, ja nu vienīgi tad, kad Āris Ozoliņš glāba Liepājas komandu un vienkārši par kapeikām uzturēja tobrīd komandu. Pašvaki. Kā saka žargonā tautās, Ventspils ar Skonto šādu LM "paņems uz celīša"...Tā kā laiks vēl ir, viss Volodjas rokās.

     [+] [-]

, 2011-04-10 18:32, pirms 13 gadiem
Kurš LM nopelnīja pendeli?

Jelgava divās minūtēs atspēlējas un uzvar... - video no Ķekavas (negaidīju, ka būs )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 61 komentārs