Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala-VV" papildina sastāvu, LFF publicē pieteikumus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Jūrmala-VV" papildina sastāvu, LFF publicē pieteikumus
Gatis Kalniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Lai arī Latvijas Futbola federācija (LFF) it kā publicējusi visu klubu pieteikumus jaunajai LMT Virslīgas sezonai, ne viss publicētais atbilst patiesībai... Piemēram, "Jūrmala-VV" šonedēļ sastāvam pieteikusi divus jaunus spēlētājus, kuru publicētajā pieteikumā nav.

Vakar LFF mājas lapā bija pieejama svinīga informācija, ka 8.aprīlī - tātad šodien - beidzot Sacensību daļa publicēs visu desmit LMT Virslīgas klubu spēlētāju pieteikumus jaunajai sezonai. Diemžēl dala publicētās informācijas ir novecojusi un pirms pieteikumu termiņa beigām (7.aprīļa) nav atjaunota. Visu desmit klubu pieteikumus iespējams apskatīties ŠEIT.

Kā sarunā ar Sportacentrs.com šodien apstiprināja "Jūrmala-VV" menedžeris Egils Venteris, komandas sastāva pieteikti divi jauni spēlētāji. Tie ir aizsargs Sergejs Golubevs (25), kurš līdz šim spēlēja Rīgas "Skonto", kā arī uzbrucējs Gatis Kalniņš, kurš jūrmalnieku sastāvā spēlēja pērnās sezonas otrajā pusē, bet līdz marta beigām pārstāvēja vienu no vadošajiem Kipras pēc spēka 2. līgas klubiem "Othellos". Kalniņš gan savainojuma dēļ īsti nespēja palīdzēt kipriešu komandai, līdz ar to pirms izšķirošajām sezonas "play-off" spēlēm tika nolemts ar Kalniņu līgumu nepagarināt, pagājušajā nedēļā vēstīja Kipras mediji. Tāpat jūrmalnieki jau priekšlaicīgi nolēmuši atteikties no sastāva pieteiktā lietuvieša Malvida Mackjavičus pakalpojumiem.

Citu klubu pieteikumos gan vērojamas pēdējā brīža izmaiņas. Piemēram, Daugavpils "Daugava" no pieteikuma svītrojusi Latvijas U-21 izlases aizsargu Aleksandru Kuplovu-Oginski. Kā Sportacentrs.com pastāstīja Daugavpils komandas administrators Romans Žodžiks, futbolists, visticamāk, karjeru turpinās kādā 1. līgas klubā (iespējams, turpat Daugavpilī). Savukārt "Daugavas" pieteikumā atrodamais 45 gadus vecais korejietis Sok-Gvangs Ho nespēlēšot futbolu, bet acīmredzot palīdzēšot iejusties citam komandas korejietim Kum Songam Hongam.

Rīgas "Olimpa" sastāvā atgriezies pirms dažiem gadiem Latvijas pilsonību ieguvušais Andrejs Kostjuks, kurš pagājušā gada otro pusi pavadīja Šveicē (viņš gan komandas sastāvā bija jau pagājušās nedēļas nogales kausa izcīņas mačā). No "Jelgavas" pieteikuma pazudis Kārlis Kinderevičs, bet vairāku klubu pieteikumos trūkst būtiskas informācijas - augums un svars būtu mazākā problēma, taču vairākiem spēlētājiem ir nezināmi dzimšanas dati, bet, piemēram, "Jaunības" pieteikumā nav ne vārda par kluba oficiālajām amatpersonām. Tik izreklamētā informācijas plūsma šajā sezonā turpina klibot...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-09 00:24, pirms 14 gadiem
skatījos cauri klubu pieteikumus, un Tranzita pieteikuma atradu kaut-ko nesaprotamu....
Imran Chamkhanov 14.06.1991 181 78 Daugavpils Francija
un kā to saprast? džeks dzimis daugavpilī, un viņam ir francijas pilsonība? kaut kas nav tā

  +2 [+] [-]

, 2010-04-09 09:58, pirms 14 gadiem
Savukārt Blāzmas futbolisti pārstāv kaut kādu dīvainu valsti LVL - Latvijas valsts lats?!

     [+] [-]

, 2010-04-09 09:59, pirms 14 gadiem
Pareizi: Šamhanovs vai Čamhanovs?

     [+] [-]

, 2010-04-09 10:14, pirms 14 gadiem
Ja salīdzināt ''Blāzmas'' pieteikumus lff.lv: LFF: SK Blāzma un sk-blazma.id.lv: Команда - Фан-клуб SK "Blāzma" , tad LFF lapā trūkst:

Uģis Kļaviņš (v)
Aleksandrs Račkovs (a)
Rihards Ivanovs (p)
Aleksandrs Oļipovs (u)

     [+] [-]

, 2010-04-09 10:15, pirms 14 gadiem
Ja varētu ticēt visai publicētajai informācijai, tad sanāktu, ka Šamhanovs ir Daugavpilī dzimis čečens ar Francijas pilsonību. Nekas jau neiespējams tas nav, bet vai tiešām tā ir, tas jāprasa viņam pašam vai "Trasnzīta" amatpersonām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-09 14:52, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: nē, tā ir Latvijas Vasaļvalsts Latgale
nui, tai i ira

  -1 [+] [-]

, 2010-04-09 15:49, pirms 14 gadiem
Tranzit pieteikumā kā spelētāju dzimšanas vietas figurē Minsk, Moskva...

     [+] [-]

, 2010-04-10 18:57, pirms 14 gadiem
Nez, kad būs LFF mājaslapā transfēru saraksts, bet atgādinu - esmu wikipedia uztaisījis, ja kādam interesē. Pašlaik nav pilnīgi viss vēl iekšā, jo pēdējā laikā, uzzinot tos pieteikumus, tik daudz jaunumu, ka nevaru uzreiz visus paspēt salikt iekšā. Pa nākamo nedēļu plānoju pabeigt rakstu un šeit sportacentrā izveidot mūsu leģionāru sarakstu!

en.wikipedia.org