Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jūrmala" uzvar turnīrā Palangā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Jūrmala" uzvar turnīrā Palangā
Jurģis Kalns
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šonedēļ Palangā (Lietuva) pārbaudes turnīrā "Palangos Juzė" uzvaru izcīnījuši "Jūrmalas" futbolisti, kas finālā ar 2:0 pārspēja Lietuvas U-19 izlasi. Savukārt "Liepājas metalurgs-2" šajā turnīrā izcīnīja 3. vietu.

Pārbaudes turnīrā "Palangos Juzė", kas šonedēļ notika Lietuvas pilsētā Palangā, uzvaru izcīnījuši "Jūrmalas" futbolisti, kas finālā ar 2:0 apspēlēja Lietuvas U-19 izlasi. Savukārt 3. vietā palika "Liepājas metalurga-2" spēlētāji, kas mačā par bronzas medaļām ar 3:1 pieveica Klaipēdas "Atlantas". Interesanti, ka abu mūsu klubu ceļi krustojās pusfinālā, kurā ar 3:1 pārāki izrādījās "Jūrmalas" futbolisti. Par turnīru un pēdējiem jaunumiem sagatavošanās posmā jaunajai sezonai lūdzām pastāstīt "Jūrmalas" galveno treneri Vladimiru Babičevu.

"Grupā uzvarējām "Šiluti" ar 5:0 un "Atlantas" ar 1:0. Pusfinālā ar 3:1 apspēlējām "Liepājas metalurga" otro komandu, bet šodien finālā ar 2:0 pieveicām Lietuvas U-19 izlasi. Bija grūta spēle, pusotru puslaiku spēlējām mazākumā, jo pirmā puslaika vidū noraidīts tika Toress. Otrajā puslaikā iesitām divus vārtus - tos guva Romans Bespalovs un Artjoms Kuzņecovs. Par labāko vārtu guvēju turnīrā kļuva Jurģis Kalns ar pieciem precīziem raidījumiem. Kopumā esmu apmierināts ar turnīru un sagatavošanās posmu. Varu teikt, ka komanda ir gatava čempionātam," komentēja Babičevs.

Viņš arī sīkāk pastāstīja par papildinājumiem sastāvā: "Visticamāk, komandā paliks Bespalovs, kurš pērn spēlēja "Vindavā". Tāpat arī Konstantīns Macions, Oļegs Žatkins un vārtsargs Artūrs Biezais. Pagaidām tas arī viss, lai gan nav izslēgts, ka līdz čempionāta sākumam pievienosies vēl kāds. Tāpat skaidrs, ka pie mums spēlēs Kristans Toress un Jurģis Kalns."

Nākamajā nedēļā komanda turpinās gatavoties sezonai, kas jūrmalniekiem sāksies nedēļu vēlāk nekā citiem. Tāpēc 14. martā ieplānots pārbaudes mačs, jo pirmajā kārtā komandai spēle Virslīgā nav paredzēta. Pagaidām sezonas mērķus klubs vēl nav izvirzījis, taču tie būs zināmi tuvākajā laikā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-08 20:58, pirms 16 gadiem
Izskatās, ka Jūrmala nebūs ar pliku roku ņemama...

Nosaukums Jūrmalas Pilsētas Komanda gan tads amatierisks liekas

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 21:15, pirms 16 gadiem
Šogad būs intresnats 4empis ja vienigi V-pils neaizskries viseim pa priekšu Visas parējās komandas ir vienāda līmeni gandriz

     [+] [-]

, 2009-03-08 21:32, pirms 16 gadiem
Ari Jūrmala uzvar?
fkjelgava.lv: FK Jelgava
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-08 21:55, pirms 16 gadiem
Malači sastāvs patīk un rezultāti vēl jo vairāk... Prieks par Jūrmalu un it īpaši par Jurģi Kalnu, "apmaiņa" ar "FK Ventspils" liekas būs bijusi laba - Malašenoks pret Kalnu. Beidzot Jurģis atkal tiks spēlēt un cerams darīs to labi. Prieks, ka guva tik daudz vārtu turnīrā... Prieks arī, ka Toress paliek un ir arī citas transfēru ziņas. Labi, ka "Jūrmala" paņēmusi arī jaunu vārtsargu - Piedels jau vēl velk un labi, bet tomēr vecums... Un patīk man tas, ka šis jaunais vārtsargs ir tieši Artūrs Biezais, "Rīgā", viņš spēlēja ļoti labi...

Veiksmi Jūrmala!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-08 22:11, pirms 16 gadiem
Andrejs Piedels speles Daugava Riga, ka ari tur speles Kamerunas izlases Franchu izcelsmes aizsargs Alexis Ngambi. Kauns par esportu Latvijas futbols vispar jus neinterese, paskatieties cik zinas pedejas nedelas laika esat uzrakstijushi max 5 un pat tas tris dienas velak.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-08 22:58, pirms 16 gadiem
Ngambi, izskatās, ka varētu būt ar vislabāko ārzemju čempju pieredzi šosezon LMT virslīgā - čalis Monpeljē ir spēlējis, arī Belgradas Partizan un pēc transfermarket.de datiem viņa transfēra summa ir 500 000 eiro
Lielas aizdomas, ka varētu būt vispār labākais ārzemnieks kāds jebkad ir spēlējis LMT virslīgā, Monpeljē klubā kkādas 30 spēles ir aizvadījis!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 14:19, pirms 16 gadiem
Pilnīgi piekrītu "the return..", man arī ļoti pietrūkst jaunumu par Latvijas futbolu, kaut gan visu laiku taču kaut kas notiek.
Vai Piedela pāreja tiešām ir noticis fakts?