Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Malašenoks uz pārbaudi Zaporožjes "Metallurg", "Jelgavu" pastiprina japānis

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Malašenoks uz pārbaudi Zaporožjes "Metallurg", "Jelgavu" pastiprina japānis
Oļegs Malašenoks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK "Jelgava" uzbrukuma līderis Oļegs Malašenoks patlaban atrodas uz pārbaudes laiku Ukrainas Premjerlīgas klubā Zaporožjes "Metallurg", Sportacentrs.com šodien pastāstīja jelgavnieku galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

"Oļegs Malašenoks šobrīd ir uz pārbaudes laiku Zaporožjes "Metallurg". Nedēļas laikā būs skaidrība par viņa likteni - izredzes ir 50 pret 50. Ja izdosies parakstīt līgumu, būsim priecīgi, ka Malašenokam pavērsies iespēja spēlēt augstākā līmenī. Ja ne, viņš atgriezīsies komandā, un nekas traģisks nenotiks," Sportacentrs.com šodien atzina FK "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs, piebilstot, ka citi spēlētāji ir uz vietas un prom doties neplāno.

Runājot par pastiprinājumiem, Kazakevičs atgādināja, ka komandu pametuši brāļi Māris un Mārcis Savinovi, kuri vismaz līdz sezonas beigām pārstāvēs Rīgas "Jaunību" un vakar debitēja rīdzinieku komandā. Savukārt klāt nācis uzbrucējs Dmitrijs Borisovs (22), kurš pērn spēlēja Skotijas 3. līgas klubā "Clyde", kā arī japāņu pussargs Jumpei Shimmura, kura pēdējā darba vieta bija Paragvajas 1. līgā. Par japāni lūdzām Kazakeviču pastāstīt sīkāk.

"Viņš trenējas ar mums jau divas nedēļas, nedēļu bija pārbaudes laiks, bet tagad jau futbolists ir pilntiesīgs komandas loceklis, taču vēl nevar spēlēt, jo gaidām transfēra sertifikātus. Tipisks balsta pussargs ar labām darbaspējām un augstu disciplīnu. Melnā darba darītājs, un, palīdzot aizsardzībai, ļoti lietderīgs," atzina treneris. Iespējams, komandu pēdējā brīdī varētu papildināt vēl kāds leģionārs, taču, kā atzīst Kazakevičs, diezin vai tam atliks laika - jau rīt transfēru logs Latvijā aizvērsies. Šodien "Jelgava" LMT Virslīgas spēlē uzņems "Liepājas Metalurgu".

  -2 [+] [-]

, 2010-08-07 13:43, pirms 14 gadiem
Mazliet žēl par brāļiem Savinoviem.

     [+] [-]

, 2010-08-07 13:47, pirms 14 gadiem
Cik tad japānim gadi?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-08-07 13:54, pirms 14 gadiem
Japāņi shodien topaa latvijaa

 +16 [+] [-]

, 2010-08-07 14:26, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Cik tad japānim gadi?!
Tam nav nekaadas noziimes, japaanji ir ilgdziivotaaji.

     [+] [-]

, 2010-08-07 16:27, pirms 14 gadiem
Pie visas cieņas pret D.K. šoreiz nevaru piekrist, Malašonoka izredzes iekļūt Zaporožjes komandā vērtēju ne augstāk par 5%. Interesanti, vai Zaporožjē vēl ir Grigorčuks? Viņs taču pirms gada neņēma Malašonoku no "Tranzīta"...

     [+] [-]

, 2010-08-07 16:32, pirms 14 gadiem
pilntiesīgs komandas loceklis kuram ir savs loceklis

  +3 [+] [-]

, 2010-08-08 07:48, pirms 14 gadiem
>>>Olga
Grigorčuks jau otro reizi atstāja Zaparožji.Kaut kas viņam neklopē ar vadību.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-10 00:24, pirms 14 gadiem
Oho. Labas ziņas par Malašenoku. Cerams, ka izdosies sevi pierādīt un palikt Ukrainā. Augsts līmenis un viss pārējais, kas no tā izriet. Lai veicas. Bet tepat pie mums sāk braukt aizvien eksotiskāku tautu pārstāvji. Prieks, ka nav vairs tikai leģionāri no post-PSRS valstīm. Borisovs Jelgavai arī varētu noderēt. Šis jau laikam visu to laiku pēc Skotijas bija bez kluba sēdējis - tagad varēs Virslīgā atgriezties. Lai veicas arī japānim. Vēl ļoti jauns, cerams nesanāks kā ar Veisu, ka uz dublieriem jāsūta. Tā jau pēc iepriekšējā kluba izskatās labs.