Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Metalurgs izcīna pirmo uzvaru treniņnometnē Turcijā

Metalurgs izcīna pirmo uzvaru treniņnometnē Turcijā
SK Liepājas Metalurgs

Šodien S.K. Liepājas Metalurgs treniņnometnes laikā Turcijā izcīnija uzvaru pārbaudes spēlē ar 2:1 pret Baltkrievijas komandu "Smorogoņ" , vārtus guva Kamešs un Surņins.

Šodien S.K. Liepājas Metalurgs iesāka šādā sastāvā - vārtos Viktors Spole, aizsardzībā Kļava, Tamošausks, Hišri un Zirnis, pussargos spēli uzsāka Rafalskis un 3 pārbaudamie futbolisti un uzbrukumā darbojās Proharenkovs ar Grebi.

Kā Liepājniekiem.lv pastāstīja Liepājas Metalurga Havjers Rudzītis, ka pirmais puslaiks aizritēja ne sevišķi aizraujošā cīņā, bet otrajā (laukumā devās Soloņicins, Surņins, Aleksejevs, Kamešs un Razulis) pēc pretinieku aizsargu kļūdas Kamešam izdevās pārtvert piespēli, apspēlēt vārtsargu un raidīt bumbu jau tukšos vārtos. Baltkrievi (pērn šīs valsts augstākajā līgā ierindojās 8.vietā no 16 komandām) ar fantastisku tiešo brīvsitienu devītniekā rezultātu izlīdzināja. Galu galā uzvaru mūsējiem nodrošināja Surņins, kurš nodemonstrēja labu ātrumu un tehniku, veicot reidu no kreisās uz labo malu un sitot precīzi.

Tādējādi jāpiebilst, kad šī ir pirmā uzvara pēdējās astoņās spēlēs. Divās treniņnometnēs Turcijā metalurgi cīnijās 3 reizes neizsķirti un 4 reizes atzina pretinieku pārākumu.

Izmantotie resursi:
Liepajniekiem.lv

     [+] [-]

, 2009-03-06 22:22, pirms 16 gadiem
Tas labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja