Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas vēstuļu kari turpinās: "Liepāja" iesniegs apelāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Virslīgas vēstuļu kari turpinās: "Liepāja" iesniegs apelāciju
Artūrs Karašausks. Foto: Optibetvirsliga.com

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja vakar paziņoja par “Liepājas” un RFS iesniegumu noraidīšanu, atstājot spēkā lēmumu par to, ka pārtrauktais mačs būs jāsāk no pirmās minūtes. Šodien liepājnieki paziņojuši, ka iesniegs apelāciju.

“Pamatojoties uz Disciplinārajā reglamentā noteikto, "Liepāja" ar šo informē cienījamos LFF Apelāciju komitejas locekļus par savu vēlēšanos pārsūdzēt LFF Disciplinārlietu komitejas 2020. gada 3. novembra lēmumu,” pausts liepājnieku vēstulē.

“Šis lēmums tieši attiecas uz "Liepāju", tāpēc mūsu klubam ir visas pilnvaras sagatavot un iesniegt apelācijas sūdzību saskaņā ar Disciplinārajā reglamentā norādīto. Šim paziņojumam ir pievienota kvīts par apelācijas nodevas samaksu 700 eiro apmērā,” teikts vēstulē, ko parakstījis kluba īpašnieks Oļegs Hramovs.

Spēle starp “Liepāju” un RFS tika pārtraukta otrā puslaika vidū, jo stadionā pazuda daļa no apgaismojuma. Tobrīd rezultāts bija 1:0 liepājnieku labā. Virslīgas organziācijas komiteja pieņēma lēmumu par mača pārspēlēšanu, un duelis nozīmēts uz 25. novembri. Abas puses iesaistījās publiskā vēstuļu apmaiņā.

Izmantotie resursi:
https://fkliepaja.lv/lv/2020/11/04/...

  -1 [+] [-]

, 2020-11-04 14:56, pirms 3 gadiem
Šobrīd jau būtu laiks atmest ar roku LFF kabinetu birokrātijas priekšā un sākt noskaņot savējos spēlētājus pārspēlei, ja vien tai vairs būs kāda nozīme tajā brīdī. Katrā ziņā iespēja uzvarēt laukumā šķiet ticamāka.

     [+] [-]

, 2020-11-04 15:16, pirms 3 gadiem
Mīksto zīmogu RFS sev uzlikuši uz visiem laikiem Latvijas futbolā!Malači Liepāja ka nepadodas,par taisnību ir jācīnās!

  +1 [+] [-]

, 2020-11-04 17:31, pirms 3 gadiem
Malači liepājnieki! Iet līdz galam,bet vai tas kaut ko dos?Ar Rīgas futbola mafiju galā tiksiet tikai varbūt ar UEFA palīdzību,ne savādāk.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-04 17:50, pirms 3 gadiem
Tas iesistais gols tad laikam jāieraksta skurstenī. Bet tikai ar vienu noteikumu - visi atbildīgie par šādu noteikumu izstrādi un konkrētā lēmuma pieņemšanu vienu savu mēnešalgu pārskaita Liepājas komandai. Par saviem lēmumiem taču reizēm ir jāatbild (rūgts smīns pašam vaigā.
Pat otrās klases aunapierītei ir pilnīgi skaidrs - lai ievērotu taisnīgumu, mačs ir jāturpina no tās minūtes, kad tika pārtraukts un ar iepriekšējo rezultātu. Ja nu Zolitūdes apikāte spēj pierādīt ko pretēju, zemu paklanos un uzklausīšu.
Tikai vēlreiz atgādinu vecu juridisku sentenci. Likums ir jāievēro pēc gara, bet nevis pēc burta.

  -1 [+] [-]

, 2020-11-04 19:13, pirms 3 gadiem
He-he-he
Ir cilvēki, kuri izdomā priekš sevīm kaut kādu taisnīguma kodeksu, un cenšas pasniegt kā baigo taisnību un vērtību.
Kamieļi smejas, un karavāna dodas tālāk.

  -2 [+] [-]

, 2020-11-04 19:15, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Malači liepājnieki! Iet līdz galam,bet vai tas kaut ko dos?Ar Rīgas futbola mafiju galā tiksiet tikai varbūt ar UEFA palīdzību,ne savādāk.
Kāds šim visam sakars ar UEFA?
Algun, beidz izdomāt visādas muļķības, un vismaz uzzini, kādas šai sakarā ir apelācijas instances, kurās FKL var griezties.

     [+] [-]

, 2020-11-04 23:17, pirms 3 gadiem
Kā tas nākas,ka liepājnieks ir pret savu pilsētu,bet kaimiņš par Liepāju...
Slava A.Pumpuram, kurš Kangara tēlu izlika visiem ir brīdinājumu .
Munters
Kalnberziņš
Stučka
Vētra
Miglinieks
Pelše
Namejs (21.gs)

     [+] [-]

, 2020-11-05 16:14, pirms 3 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kā tas nākas,ka liepājnieks ir pret savu pilsētu,bet kaimiņš par Liepāju...
Slava A.Pumpuram, kurš Kangara tēlu izlika visiem ir brīdinājumu .
Munters
Kalnberziņš
Stučka
Vētra
Miglinieks
Pelše
Namejs (21.gs)
Ja tu domāji mani,tad es jau neesmu par Liepāju,bet gan esmu pret netaisnību.Par Liepāju es pārdzīvoju tikai eirokausos.Ir tikai viens taisnīgs risinājums.Turpināt spēli no pārtrauktās minūtes,jo ja var atņemt nospēlēto laiku un 1:0 pārsvaru,tad arī var neievērot reglamentu,kur nav rakstīts par pārspēlēšanu no spēles pārtraukšanas brīdi.Niansēs neiedziļināsimies,jo eirokausos izrādās tāda iespēja ir dota.Otrs risinājums būtu piešķirt RFS tehnisko zaudējumu tieši par nekaunību,atsakoties turpināt maču nākošajā dienā,jo redzot ,priekšā esot svarīga kausa spēle.It kā Liepājai tāda nebija?Es saprotu,ka šajā gadījumā tās ir vairāk emocijas no manas puses,jo ne jau RFS bija vainīga ,ka stadionā daļēji pazuda elektrība.
Tomēr nekaunība ir kaut kā jāsoda.Kaut gan sodu viņi jau saņēma.Dabūja Ventspilī pa biksēm un šosezon Rīgas dižklubs bez trofejām.