Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Darbu Krievijā atceros ar prieku"

Starkovs: "Darbu Krievijā atceros ar prieku"
Aleksandrs Starkovs

Šī gada LMT Virslīgas čempionvienības "Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs krievu sporta izdevumam ''Sport Ekspress'' sniedzis nelielu interviju, kurā treneris atceras laikus, kad viņš strādāja par ''Spartak'' treneri.

Uz jautājumu, cik zelta medaļu esot Starkovam, treneris atbildēja. ''Neesmu medaļu kolekcionētājs,'' iesāk Starkovs. ''Dažreiz esmu dāvinājis medaļas tiem, kas tās bija pelnījis. Ir bijuši tādi cilvēki, kuri ir bijuši komandā un palīdzējuši veidot atmosfēru, taču beigās viņi paliek ēnā. Dažreiz esmu uzdāvinājis medaļu tam, kurš laukumā bija devies ļoti maz. Tāpat arī esmu savu zelta medaļu atdevis autobusa vadītājam.''

''Protams, pieredze, ko guva strādājot ''Spartak'', bija ļoti vērtīga. Šobrīd pa televizoru skatos visas interesantākās spēles no Krievijas, it īpaši ar ''Spartak'' līdzdalību. Vēl sekoju ''Rubin'' komandai. Lielu prieku guvu no spēles, kur ''Rubin'' veiksmīgi nospēlēja ar ''Barcelona''. Patīk ''Zenit'' spēle, kuru vada Lučiāno Spaleti – treneris meistars. Protams, ik pa laikam analizēju to laiku, ko pavadīju ''Spartak'' vienībā – panākumus un kļūdas. Gan savas, gan kolēģu,'' "Spartak" laikus atceras treneris.

''Vai ''Spartak'' izdosies pārspēt ''Chelsea''? Londonas ''Chelsea'' ir augstākas klases klubs, taču tas nenozīmē, ka viņi pārspēs Maskavas klubu. Katra spēle uzstāda savus uzdevumus. Maskavā pie rezultāta 2:0 ''Chelsea'' samazināja apgriezienus un to izmantoja ''Spartak'', demonstrējot labu spēli. Londonā vienmēr laukuma saimnieki spēlē ar maksimālu atdevi, taču viss būs atkarīgs no tā, ar kādu sastāvu viņi šodien spēlēs,'' turpina Starkovs.

''Vai nedomāju atgriezties un strādāt Krievijā? Šāds jautājums parasti paliek neatbildēts, lai arī Krievijas futbola čempionāta attēls televizorā ir pievilcīgs, un arī darbu Krievijā atceros ar prieku...,'' domīgi nobeidz Starkovs.

Atgādināsim, ka Aleksandrs Starkovs par Maskavas ''Spartak'' galveno treneri kļuva 2004.gadā un bija komandas vadītājs līdz 2006.gadam.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru

Slēpts komentārs: barcix19

  +8 [+] [-]

, 2010-11-03 16:16, pirms 13 gadiem
barcix19 rakstīja: starkovs savu iespeju neizmatoja krievijaa!
butu varbut paveicis kko ar spartaku iespejams netruktu labi darba piedavajumi no top ligaam
Ar Spartaku bija tiri ok rezultati.
ne tur bija ta vaina, vnk Starkovs ir parak stingrs un pāris zvaigznes tur nepienjema tadu darba reziimu.
tas arii viss!

  -3 [+] [-]

, 2010-11-03 16:17, pirms 13 gadiem
barcix19 rakstīja: starkovs savu iespeju neizmatoja krievijaa!
butu varbut paveicis kko ar spartaku iespejams netruktu labi darba piedavajumi no top ligaam
Kas viņam tādā valstī kā Krievija dos piekopt to filozofiju, ar kādu viņš ir pieradis strādāt. Nekad. Ne jau par velti bija diezgan skarbs konflikts starp Aļeiņičevu, Šavlo un Starkovu. Pirmais nebija mierā ar Starkova spēles stilu, ko var saprast, jo Spartaks nekad nav spēlējis no aizsardzības, pat tajos laikos, kad pats Šavlo spēlēja. Uz Terek, Anži, Alāniju, Amkaru..Tur ir Starkova vieta, kur ir jāspēlē uz t.s. "atsišanos". Starkovam ir jāmaina savas spēles filazofija, ja viņš grib vadīt kādu valsts klubu, kurš cenšas cīnīties par medaļām.

  +9 [+] [-]

, 2010-11-03 16:18, pirms 13 gadiem
barcix19 rakstīja: starkovs savu iespeju neizmatoja krievijaa!
butu varbut paveicis kko ar spartaku iespejams netruktu labi darba piedavajumi no top ligaam
Tā īsti nav. Spartak ar viņu dabūja sudrabu, kas bija ļoti augsts sasniegums, ņemot vērā, ka pirms tam Spartak dažas sezonas smagi izgāzās.

Tur pie vainas bija konflikts ar Dmitriju Aļeiņičevu, kā dēļ palūdza aiziet Starkovam.

     [+] [-]

, 2010-11-03 16:22, pirms 13 gadiem
saints83 rakstīja: Tā īsti nav. Spartak ar viņu dabūja sudrabu, kas bija ļoti augsts sasniegums, ņemot vērā, ka pirms tam Spartak dažas sezonas smagi izgāzās.

Tur pie vainas bija konflikts ar Dmitriju Aļeiņičevu, kā dēļ palūdza aiziet Starkovam.
Sudrabu viņš izcīnija, bet ja zini Krievijas "fanātus ", tad tur pat uzvarot ar sliktu spēli trenerim mašīnai logus izsitīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-03 16:50, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Ja kāds grib redzēt kāds izskatās dogovorņaks Krievijā, tad lūdzu - koeficients uz neizšķirtu 1,45 (skat. bildi), abām komandām pietiek ar 1 pt,
2-2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-11-03 17:00, pirms 13 gadiem
gribetos lai izlase mainās, lai nomainās trenneris, varētu kādu speciālistu no ārzemēm, apnicis, ka futbola ir tikai viena valoda - krievu! tas ir nožēlojami!

     [+] [-]

, 2010-11-03 17:04, pirms 13 gadiem
Starkov, tad droši dodies atpakaļ uz savu prieku

     [+] [-]

, 2010-11-03 17:46, pirms 13 gadiem
Veciz rakstīja: gribetos lai izlase mainās, lai nomainās trenneris, varētu kādu speciālistu no ārzemēm, apnicis, ka futbola ir tikai viena valoda - krievu! tas ir nožēlojami!
Oj, puisītim apnikusi Krievu valoda.. šausmas, kādas vēl ir problēmas? Un neviens "speciālists" no tavām ārzemēm nekad nav varējis neko labu paveikt... atcerēsimies tādu ārzemnieku kā Gariju Džonsonu, kuru jebkurš līdzjutējs bija gatavs ar plikām rokām nožmiegt...

Starkovam savukārt varu atdot visu cieņu, jo tieši viņa vadībā mūsu izlase sasniedza tādus augstumus, kādus neviens nebija cerējis un ja labi padomā, tad nevienai citai nopietna sporta (hokejs, basketbols) izlasei nav bijis pa spēkam panākums, kas samērojams ar dalību Euro 2004.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 17:47, pirms 13 gadiem
Diez vai viņš Skonto paliks vēl vienu gadu. Vismaz es tā domāju. Atnāca un uzvarēja, tagad jau pēc loģikas būtu jātēmē augstāk. Bet tad nāktos tik pamest izlasi. Te jā, bet diez vai, strādājot Krievijā, viņš spētu vadīt arī izlasi. Bet to jau laiks rādīs.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-03 19:30, pirms 13 gadiem
"Darbu Krievijā atceros ar prieku"

Citāts, kas dzirdams retāk kā redzama Haleja komēta

     [+] [-]

, 2010-11-03 20:10, pirms 13 gadiem
Pie Džonsona bija uzbrukuma futbols, brīžiem itin skaista spēle un -- maz punktu; pie Starkova -- aizsardzības futbols un augstāki sportiskie sasniegumi. Tad nu -- ko mums vairāk gribas?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 11:07, pirms 13 gadiem
Es varētu biļeti tev nopirkt, vienā virzienā protams!